IsraHell koyak lagi?

Status
Not open for further replies.

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,
Kepada semua warga DFM yang sengaja or tidak sengaja lalu atau singgah dekat thread aku ni, harap semua dalam keadaan sihat-sihat saja.

Korang perasan tak?
Semalam (rasanya) admin DragonForce Malaysia ada masukkan dekat dalam channel Telegram tentang IsraHell yang koyak dengan warga Malaysia lagi. Banyak kali dah dorang koyak dengan orang Malaysia ni tapi still buat muka tak malu, buat muka tak bersalah, dorang masih buat onar kat Palestin. Kalau aku dah malu dah, dia mcm ni tau, kita buat masalah, kena marah, tapi still buat lagi masalah tu. Bebal do dorang ni. (Maaf, saya rasa saya cakap kat diri sendiri masa tulis bahagian ni, maklumla saya Troublemaker kat forum kikikikiki)

So, disini aku ingin mengajak korang semua, warga DragonForce Malaysia ( Bawang Rangers atau pon bukan Bawang Rangers) untuk still sebarkan berita dan isu pasal kekejaman pihak IsraHell kepada warga Palestin dekat media sosial korang dengan apa cara sekalipun. Melalui video ke, lukisan ke, ayat karangan ke, ataupon hanya hashtag, ataupon hanya doa dan solat hajat ( ikot kemampuan korang semua, kalau tak mampu yang ssah, buat yang paling mudah iaitu doa ).

Kalau korang ada apa² cadangan untuk kita sebarkan berita psal kekejaman IsraHell atau cara untuk membuatkan mereka makin koyak, korang boleh bagi idea korang dekat komen di bawah.

Setakat ini sahaja penulisan aku untuk hari ini, kalau ada salah dan silap serta kekasaran dalam penulisan aku, aku nak mintak maaf. Mohon korang tegur² la yer?

Kat sini aku sertakan link berita tentang IsraHell koyak tu:
Telegram : https://t.me/dragonforceio/258
Twitter : Facebook :
Jangan lupa sebarkan hashtag:
#IsraelKoyak
#BawangRangersDFM
#israelkoyak
#BawangRangersMalaysia


Syarat untuk sesape yang lalu thread aku and klu nak komen:
- Kena ada profile picture (bergerak ke tak itu tidak penting)
- Dah buat intro dekat "Introduction",
- Nak berdebat boleh, asalkan jangan dibawak bergaduh sudah. Aku cubit nanti.

- Tidak ada perkataan yang tidak senonoh didalam komen anda.
Sila p
enuhi syarat-syarat seperti yang aku telah bagitau ni untuk mengelakkan thread aku ada sebarang warning dari admin, submod, leader and member lain. Kerjasama anda semua amatlah dihargai.

p/s: Kalau ada pape yg salah bleh tlng edit yer...

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
 
Last edited:

Mansori

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Jun 2021
15
21
DragonCoin
6,000.00
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,
Kepada semua warga DFM yang sengaja or tidak sengaja lalu atau singgah dekat thread aku ni, harap semua dalam keadaan sihat-sihat saja.

Korang perasan tak?
Semalam (rasanya) admin DragonForce Malaysia ada masukkan dekat dalam channel Telegram tentang IsraHell yang koyak dengan warga Malaysia lagi. Banyak kali dah dorang koyak dengan orang Malaysia ni tapi still buat muka tak malu, buat muka tak bersalah, dorang masih buat onar kat Palestin. Kalau aku dah malu dah, dia mcm ni tau, kita buat masalah, kena marah, tapi still buat lagi masalah tu. Bebal do dorang ni. (Maaf, saya rasa saya cakap kat diri sendiri masa tulis bahagian ni, maklumla saya Troublemaker kat forum kikikikiki)

So, disini aku ingin mengajak korang semua, warga DragonForce Malaysia ( Bawang Rangers atau pon bukan Bawang Rangers) untuk still sebarkan berita dan isu pasal kekejaman pihak IsraHell kepada warga Palestin dekat media sosial korang dengan apa cara sekalipun. Melalui video ke, lukisan ke, ayat karangan ke, ataupon hanya hashtag, ataupon hanya doa dan solat hajat ( ikot kemampuan korang semua, kalau tak mampu yang ssah, buat yang paling mudah iaitu doa ).

Kalau korang ada apa² cadangan untuk kita sebarkan berita psal kekejaman IsraHell atau cara untuk membuatkan mereka makin koyak, korang boleh bagi idea korang dekat komen di bawah.

Setakat ini sahaja penulisan aku untuk hari ini, kalau ada salah dan silap serta kekasaran dalam penulisan aku, aku nak mintak maaf. Mohon korang tegur² la yer?

Kat sini aku sertakan link berita tentang IsraHell koyak tu:
Telegram : https://t.me/dragonforceio/258
Twitter : Facebook :
Jangan lupa sebarkan hashtag:
#IsraelKoyak
#BawangRangersDFM
#israelkoyak
#BawangRangersMalaysia


Syarat untuk sesape yang lalu thread aku and klu nak komen:
- Kena ada profile picture (bergerak ke tak itu tidak penting)
- Dah buat intro dekat "Introduction",
- Nak berdebat boleh, asalkan jangan dibawak bergaduh sudah. Aku cubit nanti.

- Tidak ada perkataan yang tidak senonoh didalam komen anda.
Sila p
enuhi syarat-syarat seperti yang aku telah bagitau ni untuk mengelakkan thread aku ada sebarang warning dari admin, submod, leader and member lain. Kerjasama anda semua amatlah dihargai.

p/s: Kalau ada pape yg salah bleh tlng edit yer...

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
👍👍👍
 
  • Like
Reactions: Falcon98

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
6,736.00
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,
Kepada semua warga DFM yang sengaja or tidak sengaja lalu atau singgah dekat thread aku ni, harap semua dalam keadaan sihat-sihat saja.

Korang perasan tak?
Semalam (rasanya) admin DragonForce Malaysia ada masukkan dekat dalam channel Telegram tentang IsraHell yang koyak dengan warga Malaysia lagi. Banyak kali dah dorang koyak dengan orang Malaysia ni tapi still buat muka tak malu, buat muka tak bersalah, dorang masih buat onar kat Palestin. Kalau aku dah malu dah, dia mcm ni tau, kita buat masalah, kena marah, tapi still buat lagi masalah tu. Bebal do dorang ni. (Maaf, saya rasa saya cakap kat diri sendiri masa tulis bahagian ni, maklumla saya Troublemaker kat forum kikikikiki)

So, disini aku ingin mengajak korang semua, warga DragonForce Malaysia ( Bawang Rangers atau pon bukan Bawang Rangers) untuk still sebarkan berita dan isu pasal kekejaman pihak IsraHell kepada warga Palestin dekat media sosial korang dengan apa cara sekalipun. Melalui video ke, lukisan ke, ayat karangan ke, ataupon hanya hashtag, ataupon hanya doa dan solat hajat ( ikot kemampuan korang semua, kalau tak mampu yang ssah, buat yang paling mudah iaitu doa ).

Kalau korang ada apa² cadangan untuk kita sebarkan berita psal kekejaman IsraHell atau cara untuk membuatkan mereka makin koyak, korang boleh bagi idea korang dekat komen di bawah.

Setakat ini sahaja penulisan aku untuk hari ini, kalau ada salah dan silap serta kekasaran dalam penulisan aku, aku nak mintak maaf. Mohon korang tegur² la yer?

Kat sini aku sertakan link berita tentang IsraHell koyak tu:
Telegram : https://t.me/dragonforceio/258
Twitter : Facebook :
Jangan lupa sebarkan hashtag:
#IsraelKoyak
#BawangRangersDFM
#israelkoyak
#BawangRangersMalaysia


Syarat untuk sesape yang lalu thread aku and klu nak komen:
- Kena ada profile picture (bergerak ke tak itu tidak penting)
- Dah buat intro dekat "Introduction",
- Nak berdebat boleh, asalkan jangan dibawak bergaduh sudah. Aku cubit nanti.

- Tidak ada perkataan yang tidak senonoh didalam komen anda.
Sila p
enuhi syarat-syarat seperti yang aku telah bagitau ni untuk mengelakkan thread aku ada sebarang warning dari admin, submod, leader and member lain. Kerjasama anda semua amatlah dihargai.

p/s: Kalau ada pape yg salah bleh tlng edit yer...

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
Ha haa tak tahu ,ha ha koyak hahaha
 
  • Like
Reactions: Falcon98
Status
Not open for further replies.