Open ISRAHELL Terlampau Yakin

killer_bot360

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Oct 2023
1
2
Kuala Lumpur
DragonCoin
2,290.00
1697868401597.png Berita dari "The Times Of Israel".
Dengan keyakinan, tinggi, Mereka berkata yang mereka mesti berjaya. Tiba-tiba, goyah sendiri dengan keyakinan yang konon tentera diorang hebat. What the shame lah diorang. Sedar diri juga yang negara tu kecik, buat media ibarat mereka yang terpaling teraniaya dengan dunia. Dengar cerita juga yang tentera Dajjal dah siapkan kapal untuk rakyat Israhell pindah ke Cyprus. ahh sudah, dapat negara baru pulak rakyat buangan tu.


1697875077379.png
Diorang ni kaya actually, tapi tamak nak mampus.
Diorang dah ada plan nak buat negara sendiri dekat Cyprus ni dari tahun 1899 sebenarnya tapi kenapa diorang still nak serang Palestine and rampas negara tersebut?.

Sebab dalam al-Quran, Allah S.W.T dah terangkan ketamakan sifat bangsa Yahudi ni. Contoh dalam potongan surah al-Baqarah dibawah:
“Katakanlah (Muhammad), “Jika negeri akhirat di sisi Allah, khusus untukmu saja bukan untuk orang lain, maka mintalah kematian jika kamu orang yang benar.” Tetapi mereka tidak akan menginginkan kematian itu sama sekali, karena dosa-dosa yang telah dilakukan tangan-tangan mereka. Dan Allah Maha Mengetahui orang-orang zalim. Dan sungguh, engkau (Muhammad) akan mendapati mereka (orang-orang Yahudi), manusia yang paling tamak akan kehidupan (dunia), bahkan (lebih tamak) dari orang-orang musyrik. Masing-masing dari mereka, ingin diberi umur seribu tahun, padahal umur panjang itu tidak akan menjauhkan mereka dari azab. Dan Allah Maha Melihat apa yang mereka kerjakan.” (QS:al-Baqarah { 2 } : 94-96)



Gaiss.. Tahu tak Cyprus tu dekat mana and apa dia??

Cyprus ni merupakan satu pulau yang ketiga terbesar dan ketiga paling popular di perairan Mediterranean . Kenapa diorng tak pindah dari dulu?
Sebab diorang ada agenda yang tersembunyi, diorang masih mencari Haikal Sulaiman ataupun dari kepercayaan bangsa yahudi ialah "Solomon Temple". Kuil pertama yang dibina oleh Sulaiman iaitu raja purba bangsa yahudi. Ada apa dalam kuil tu?

Dalam rujukan wikipedia. Kuil tu terletak di atas bukit Moriah di Jerussalam, dan dekat situ terletaknya tabut perjanjian yang berfungsi sebagai titik pertemuan untuk agama yahudi purba yang dipanggil YHWH (Yahweh).
 
Last edited: