Jenis-jenis Buaya Amazon dan juga Africa

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
20211101_122334.jpg
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
Saya x buat mnde ni...saya x berani...🙃🙃
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV

ILLESIUM

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
10 Oct 2021
4
17
DragonCoin
11,586.00
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
Tag siapa yang buaya tu 👀
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
Sapa yang penah jd buaya boleh cite² perjalanan menjadi buaya mcm sif sekali bantai terus Penuh uhuk² setiap bulan tukar uhuk² tp jgn tiru pulk HAHAHHAA
 

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
Uhhhhh. mcm kenal jer yg last tuw
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
Bukan semua buaye tu buaye tau
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Last edited:

semutbubut

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
30 Jul 2021
6
40
DragonCoin
6,216.00
View attachment 14778
Assalamualaikum.
Korang tengah buat apa?
Aku tengah duk syok cari maklumat pasal assignment aku, tapi aku jumpa benda lain dalam Google.

So, disini anda semua boleh tengok berdasarkan gambar di atas, banyak jenis buaya yang kita dapat lihat. Semuanya mempunyai satu skill yang amat senang untuk dibuat oleh orang yang tak pemalu, dan susah untuk dibuat oleh orang yang pemalu, iaitu mengorat orang dan juga mengeluarkan kata-kata manis.

Ada yang besar dan ada yang kecil.
Dan mereka semua ni berkemungkinan salah satu daripada scammer yang telah membuatkan duit anda melayang selepas anda sedar yang mereka semua sebenarnya "Buaya Jadian".

So, apa lagi?
Bincangkan berkenaan topik ini diruangan komen.

p/s : Takde profile picture and tak buat intro, jangan berani komen!​
hahahaha. apa lah nasib buaya mala terkena 🤣
Abg janji abg delete lepas rakam 🤣🤣🤣