Kamen Rider Saber (ep38)

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
543
1
3,996
DragonCoin
10,200.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Tatau kenapa, tapi aku takleh layan Saber. Mungkin sebab terlampau kuat element Super Sentai kot? Huhuhu.
Lepas Zero One aritu, skip kejap KR.
Tunggu Revice nanti tgk camana. Harap2 okay la.
 
  • Like
Reactions: Shou and dracoslip

dracoslip

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
352
308
Slip Bloodline
DragonCoin
3,990.00
Tatau kenapa, tapi aku takleh layan Saber. Mungkin sebab terlampau kuat element Super Sentai kot? Huhuhu.
Lepas Zero One aritu, skip kejap KR.
Tunggu Revice nanti tgk camana. Harap2 okay la.
Itula pasal, aku pon xberapa minat Super Sentai macam ala-ala "power-rangers", last tengok pon sebab dia ada crossover movie dengan KM.. Gempak la jugak macam perang antara fandom
 
  • Like
Reactions: Shou

Shou

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
10
14
DragonCoin
6,020.00
Tatau kenapa, tapi aku takleh layan Saber. Mungkin sebab terlampau kuat element Super Sentai kot? Huhuhu.
Lepas Zero One aritu, skip kejap KR.
Tunggu Revice nanti tgk camana. Harap2 okay la.
Saber waktu awal ii tayang siyes x leh terima, edit warna warni banyak betul 🤣 dah tu hampir setiap minggu ada ayat "inilah kekuatan terkuat.." dah tu yg mana satu betul ii power ni? 🤣🤣last ii Form terakhir Saber cuma repaint🤣🤣 ending ada mnari ii pulak.. kompius jap 'ini KR ke Super Sentai?' 😭
 
  • Haha
Reactions: hotfloppy