kat malaysia ade pekerjaan pentesting ke

ak47suk1

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
74
338
blog.ak47suk1.my
DragonCoin
6,670.00
Boleh dapatkan advise dari tuan @ak47suk1 .
Yang ni @mucomplex lagi sesuai untuk jawab. Aku boleh share Red Team analyst job description yang teammate aku masa iHack 2010 selalu ajak aku masuk.


Yang ni position senior/kanan lah. Ada 7 kekosongan untuk masuk Red Team Dell Malaysia ni kalau ada yang berminat. Aku tak minat Red Team. Aku lebih kepada Purple Team untuk perjalanan karier aku
 

Ragnar Pendragon

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
598
2,678
Norway
DragonCoin
1,675,433.00
Kancil Turbo
Ancient Piranha
Yang ni @mucomplex lagi sesuai untuk jawab. Aku boleh share Red Team analyst job description yang teammate aku masa iHack 2010 selalu ajak aku masuk.


Yang ni position senior/kanan lah. Ada 7 kekosongan untuk masuk Red Team Dell Malaysia ni kalau ada yang berminat. Aku tak minat Red Team. Aku lebih kepada Purple Team untuk perjalanan karier aku
Apa beza purple db red
 
  • Like
Reactions: dracoslip

ak47suk1

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
74
338
blog.ak47suk1.my
DragonCoin
6,670.00

KotKot

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
15
38
DragonCoin
0.00
  • Like
Reactions: dracoslip

mucomplex

Lieutenant
EliteGhost
LV
0
 
8 Jun 2021
316
2,512
DragonCoin
4,495.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Microsoft Windows
iOS
Eagle

Ragnar Pendragon

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
598
2,678
Norway
DragonCoin
1,675,433.00
Kancil Turbo
Ancient Piranha

Aku busy minggu ni nak siapkan slide training bulan depan. Ada masa lapang nanti aku boleh tolong terjmah/explain dalam bahasa melayu.
kiranya purple ni boleh attack dan lebih kepada defense la kan. sma mcm admin pisau cukur
 

Sayber

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
114
191
DragonCoin
4,015.00
Banyak company cybersecurity dlm malaysia nih, and mmg banyak jawatan penetration tester nih.
 

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,977
DragonCoin
7,968.00

Aku busy minggu ni nak siapkan slide training bulan depan. Ada masa lapang nanti aku boleh tolong terjmah/explain dalam bahasa melayu.
Nice info bossku tq