Kes Lee Zii Jia

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum guys. Maaf kalau thread aku ni pendek sangat dan macam tak berapa nak ada info sangat. Actually, aku ada scroll TikTok tadi and lebih kurang dalam seminggu ni, banyak la jugak aku nampak berita pasal Lee Zii Jia. Alaaa yang pemain badminton tu.

Aku ni jenis yang "katak dibawah tempurung" tau? So aku tak ambil tahu sangat pasal pemain sukan ni. Jadi ada sesiapa dekat sini yang boleh explain pasal apa yang jadi kepada dia? Nak tahu.. Aku try search dekat luar sana, but kau tau la kan.. media banyak tokok tambah, netizen pula banyak yang cerita itu ini, banyak sangat jalan cerita nya. Aku macam konfius.
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,471
36,639
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,868.00
Assalamualaikum guys. Maaf kalau thread aku ni pendek sangat dan macam tak berapa nak ada info sangat. Actually, aku ada scroll TikTok tadi and lebih kurang dalam seminggu ni, banyak la jugak aku nampak berita pasal Lee Zii Jia. Alaaa yang pemain badminton tu.

Aku ni jenis yang "katak dibawah tempurung" tau? So aku tak ambil tahu sangat pasal pemain sukan ni. Jadi ada sesiapa dekat sini yang boleh explain pasal apa yang jadi kepada dia? Nak tahu.. Aku try search dekat luar sana, but kau tau la kan.. media banyak tokok tambah, netizen pula banyak yang cerita itu ini, banyak sangat jalan cerita nya. Aku macam konfius.
Kes dia , dia keluar dari pasukan dia skrg iaitu bam , Badminton asso of malaysia , kira desas desus dia org kate dpt msk team lain mgkin masalah dalaman dalam bam or tawaran tggu pasukan lain..ada yg ckp smpi bjuta2 lemon gaji..tah la dia je la tahu..nasib baik tk mnt badminton..minat main tenis
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Kes dia , dia keluar dari pasukan dia skrg iaitu bam , Badminton asso of malaysia , kira desas desus dia org kate dpt msk team lain mgkin masalah dalaman dalam bam or tawaran tggu pasukan lain..ada yg ckp smpi bjuta2 lemon gaji..tah la dia je la tahu..nasib baik tk mnt badminton..minat main tenis
yang smpai buat petition apa semua tu?
 

shadow_plague27

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Jan 2022
7
85
DragonCoin
4,425.00
stakat ini Lee zee jia, sangkut nk main tourmanent sbb kena gantung 2 taon, jd ranking no 7 world die akn turun pada masa akn datang. yang pelik nye, kata dh kluar dr BAM knape kne lg tindakan dr BAM..
 
  • Like
Reactions: Aceofspade

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
stakat ini Lee zee jia, sangkut nk main tourmanent sbb kena gantung 2 taon, jd ranking no 7 world die akn turun pada masa akn datang. yang pelik nye, kata dh kluar dr BAM knape kne lg tindakan dr BAM..
Tu tk pham...tktahu la diorg cmna
Itulah yang sy blur skrng ni.. uhukkk
 
  • Like
Reactions: Aceofspade