Open Kritikan Dan Penambahbaikan Buat Dj Aayu

Aayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Sep 2021
26
696
DragonCoin
4,545.00
๐ŸŽถ Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera๐ŸŽถ

Kepada warga DFM dan juga pendengar setia i Radio DFM

1631204753434.png


Tujuan saya membuat thread adalah untuk meminta para pendengar radio untuk memberi kritikan membina atau apa ii sahaja penambahbaikan yang perlu saya buat untuk memantapkan diri saya dari masa ke masa setiap kali onair.


Saya menerima segalanya dengan hati terbuka tapi dengan syarat :
1) mengkritik menggunakan bahasa yang baik dan sopan.
2) kritikan mestilah membina bukan menjatuhkan.


Segala nasihat, kritikan, cadangan penambaikan daripada anda semua amatlah saya alu-alukan.

Terima kasih, teruskan mendengar i Radio DFM
๐Ÿ“ปRadio Tempur no1 Rakyat Malaysia๐Ÿ”ฅ


Peace No War From Dj Aayu โœŒ๐Ÿป
_Music is my passion & entertain you guys is my job_​
 
๐ŸŽถ Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera๐ŸŽถ

Kepada warga DFM dan juga pendengar setia i Radio DFM

View attachment 11785


Tujuan saya membuat thread adalah untuk meminta para pendengar radio untuk memberi kritikan membina atau apa ii sahaja penambahbaikan yang perlu saya buat untuk memantapkan diri saya dari masa ke masa setiap kali onair.


Saya menerima segalanya dengan hati terbuka tapi dengan syarat :
1) mengkritik menggunakan bahasa yang baik dan sopan.
2) kritikan mestilah membina bukan menjatuhkan.


Segala nasihat, kritikan, cadangan penambaikan daripada anda semua amatlah saya alu-alukan.

Terima kasih, teruskan mendengar i Radio DFM
๐Ÿ“ปRadio Tempur no1 Rakyat Malaysia๐Ÿ”ฅ


Peace No War From Dj Aayu โœŒ๐Ÿป
_Music is my passion & entertain you guys is my job_​
Waalaikumsalam cikgu ayu โค๏ธ
 

AnipAnip

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
30 Jun 2021
181
1,055
DragonCoin
7,265.00
๐ŸŽถ Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera๐ŸŽถ

Kepada warga DFM dan juga pendengar setia i Radio DFM

View attachment 11785


Tujuan saya membuat thread adalah untuk meminta para pendengar radio untuk memberi kritikan membina atau apa ii sahaja penambahbaikan yang perlu saya buat untuk memantapkan diri saya dari masa ke masa setiap kali onair.


Saya menerima segalanya dengan hati terbuka tapi dengan syarat :
1) mengkritik menggunakan bahasa yang baik dan sopan.
2) kritikan mestilah membina bukan menjatuhkan.


Segala nasihat, kritikan, cadangan penambaikan daripada anda semua amatlah saya alu-alukan.

Terima kasih, teruskan mendengar i Radio DFM
๐Ÿ“ปRadio Tempur no1 Rakyat Malaysia๐Ÿ”ฅ


Peace No War From Dj Aayu โœŒ๐Ÿป
_Music is my passion & entertain you guys is my job_​
Anip lemah lah bab nak kritik orang perempuan ni, minta abang @Tanah melayu tolong kritik kan.. ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Waalaikumsalam cikgu ayu โค๏ธ
Sy bukn ckgu,, tpi sy amin kn sje hehe๐Ÿ˜Š
Saya tak pandai nak komen,
Yang saya tahu saya enjoy sesangat.
Bukan senang nak jadi penghibur,
Tapi DJ Aayu berjaya menghiburkan.
Thank you soo much DJ Aayu..
Kamu menghibur kami,
Moga ada juga yang menghiburkan kamu.
Lots of love,
Dari pendengar setia. ๐Ÿ’•๐ŸŽงโ™ช
Alhamdulillah,, terima kasih makmoor ๐Ÿ˜Š
Dj Ayu dh terbaik๐Ÿ˜๐Ÿ‘,Terima kasih menghiburkan kami๐Ÿ˜
Alhamdulillah,, sy belum cukup terbaik.. msih lgi belajar๐Ÿ˜Š
Anip lemah lah bab nak kritik orang perempuan ni, minta abang @Tanah melayu tolong kritik kan.. ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ
Hahaha kritik sja,, sy mmg memerlukn comment dri semua mengenai cara sy mendj ๐Ÿ˜Š
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
๐ŸŽถ Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera๐ŸŽถ

Kepada warga DFM dan juga pendengar setia i Radio DFM

View attachment 11785


Tujuan saya membuat thread adalah untuk meminta para pendengar radio untuk memberi kritikan membina atau apa ii sahaja penambahbaikan yang perlu saya buat untuk memantapkan diri saya dari masa ke masa setiap kali onair.


Saya menerima segalanya dengan hati terbuka tapi dengan syarat :
1) mengkritik menggunakan bahasa yang baik dan sopan.
2) kritikan mestilah membina bukan menjatuhkan.


Segala nasihat, kritikan, cadangan penambaikan daripada anda semua amatlah saya alu-alukan.

Terima kasih, teruskan mendengar i Radio DFM
๐Ÿ“ปRadio Tempur no1 Rakyat Malaysia๐Ÿ”ฅ


Peace No War From Dj Aayu โœŒ๐Ÿป
_Music is my passion & entertain you guys is my job_​
semoga terus berjaya dj @Aayu yg cute
 
  • Love
Reactions: Aayu