LAGI DITEMBAK OLEH YAHUDI LAKHNATULLAH. DISANGKA MEMBAWA PISAU WANITA DITEMBAK SEBANYAK 20 KALI

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
Dia orang ni apahal lah main tembak je sesuka hati...ni macam polis Amerika yang suka sangat tembak orang kulit hitam sebab ingat dia orang penjenayah
Amerika mmg racist, bkn kulit hitam Ape2 bangsa Dan kulit selain Kulit Putih semua kena termasuk la Asian, Muslim, Mexico, Native American.
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,473
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Amerika mmg racist, bkn kulit hitam Ape2 bangsa Dan kulit selain Kulit Putih semua kena termasuk la Asian, Muslim, Mexico, Native American.
takdelah semua Amerika macam tu...segelintir je...yang maksud saya kat sini dia paranoid dalam tak sedar dia jadi racist...sebab pengalaman partner polis dia yang pernah kena tembak dengan penjenayah kulit hitam...benda tu jadi trauma dan dalam fikiran dia kalau dia nampak orang kulit hitam buat sesuatu mencurigakan terus dalam fikiran polis tu takut dia akan kena tembak dengan 'penjenayah' tu

sama macam kes kebanyakan tentera Israel
 
  • Like
Reactions: Oasyien86

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,506,602.00
Tart Nenas
takdelah semua Amerika macam tu...segelintir je...yang maksud saya kat sini dia paranoid dalam tak sedar dia jadi racist...sebab pengalaman partner polis dia yang pernah kena tembak dengan penjenayah kulit hitam...benda tu jadi trauma dan dalam fikiran dia kalau dia nampak orang kulit hitam buat sesuatu mencurigakan terus dalam fikiran polis tu takut dia akan kena tembak dengan 'penjenayah' tu

sama macam kes kebanyakan tentera Israel
Sebab itu, anggota polis yg mengalami trauma mcm ni kena bt kaunseling dulu sblom bertugas semula sbb kesannya mgkn pada org lain.. Betul bkn semua rakyat amerika mcm tu kena blame goverment mrk
 
  • Heart
Reactions: ShahrulHalim

Oasyien86

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
286
339
N9
DragonCoin
5,950.00
takdelah semua Amerika macam tu...segelintir je...yang maksud saya kat sini dia paranoid dalam tak sedar dia jadi racist...sebab pengalaman partner polis dia yang pernah kena tembak dengan penjenayah kulit hitam...benda tu jadi trauma dan dalam fikiran dia kalau dia nampak orang kulit hitam buat sesuatu mencurigakan terus dalam fikiran polis tu takut dia akan kena tembak dengan 'penjenayah' tu

sama macam kes kebanyakan tentera Israel
Ye akui bkn semua. Tp keadaan nye begitu. Ade je OK berkawan Dan berkejiranan dgn pelbagai org Dan kerakyatan. Tp isu ni bukan kecik kat sana
 
  • Like
Reactions: ShahrulHalim

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,506,602.00
Tart Nenas
Kemarin pun ade lelaki yg jgk bkas tentara pnh di tahan Dan dipenjara Israel, ditembak mati
Ya Allah Pm isreal laknaktullah naftali Bennett kan pernah ckp

2) In 2013, Bennett sparked controversy when it was reported that during a cabinet meeting on releasing Palestinian prisoners he declared: “If we capture terrorists, we need to just kill them… I've already killed a lot of Arabs in my life - and there is no problem with that.

baru2 byk petunjuk perasaan d Palestine mati di tembak..
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Bodoh la hai, 20 das tembak tu kalau undang2 biasa dah ckp sengaja tembak
Ya Allah Pm isreal laknaktullah naftali Bennett kan pernah ckp

2) In 2013, Bennett sparked controversy when it was reported that during a cabinet meeting on releasing Palestinian prisoners he declared: “If we capture terrorists, we need to just kill them… I've already killed a lot of Arabs in my life - and there is no problem with that.

baru2 byk petunjuk perasaan d Palestine mati di tembak..
Ye beliau memang zalim