Leak Data Budak ii Gmeet & Zmeet Raid

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
photo_2021-10-22_13-31-43.jpg

contoh conversation dengan victim
photo_2021-10-22_13-31-48.jpg

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
 
Last edited:

Braderlala

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
81
1,738
DragonCoin
5,964.00
Dragon Nest (드래곤네스트)
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy
Mantap boy
 

Ragnar Pendragon

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Jun 2021
598
2,677
Norway
DragonCoin
1,673,433.00
Kancil Turbo
Ancient Piranha
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Mantap boiii
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,485
5,203
21
DragonCoin
5,650.00
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Thanks boy👏
 

AnonGhost01

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
9 Sep 2021
16
62
DragonCoin
2,000.00
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
PUBG
Thinkpad x1
Black Dragon
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
mantap2
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Xpayah nk location jew leek jee gmail diorang HEHEH pastu sight in and wat 2 step verification biar diorang menyesal and kalau ada account game turun kan rank diorang atau pon hantar ransomware (sif mmg kejam)
 

Syahmi23

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Oct 2021
22
111
Planetarium
DragonCoin
6,135.00
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
MAntap savior👍
 

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Mantop 👍🔥
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Mantap boy
hehe masehh lalablackhat🤪
Yeah.Hahaha. Bangga aku dgn hang
Mantap boiii
hahaha tq
hahah tq
Thanks boy👏
maseh bro
maseh bro
Terbaik & Mantap
Niat & Usaha murni 💖
Terima kasih
tqq hahah
Xpayah nk location jew leek jee gmail diorang HEHEH pastu sight in and wat 2 step verification biar diorang menyesal and kalau ada account game turun kan rank diorang atau pon hantar ransomware (sif mmg kejam)
uinaa kejam gilak sif HAHAHA
MAntap savior👍
mantp bangg
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Ce bg tau yg tools tukar link tu dh lupa hehehe
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Naiseee 😉
 

Bahahaisthebest

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Jun 2021
280
868
DragonCoin
11,435.00
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
1634907652084.png So wholesome
 

ahmadidris

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
47
71
19
DragonCoin
1,020.00
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
Tuan saya nak tanyalah...tuan leak data tu guna tool apa .macam mana tu...takdelah..saja je..tanya .😅kalau tuan tak berkesempatan ...boleh tak tuan share sikit tuan buat macam mana....hanya sekadar belajar sahaja... terima kasih tuan
 

Bahahaisthebest

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Jun 2021
280
868
DragonCoin
11,435.00
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Tuan saya nak tanyalah...tuan leak data tu guna tool apa .macam mana tu...takdelah..saja je..tanya .😅kalau tuan tak berkesempatan ...boleh tak tuan share sikit tuan buat macam mana....hanya sekadar belajar sahaja... terima kasih tuan
pakai IP Graber, begitu victim click link, IP automatically ter record. setelah dapat IP, IP dimasukkan ke IP location finder, done.
 

FazNotFound

𝙨𝙖𝙣𝙜 𝙥𝙚𝙘𝙞𝙣𝙩𝙖 𝙬𝙖𝙣𝙞𝙩𝙖
DFM GFX Team
LV
0
 
6 Jun 2021
367
5,050
planet morkas sebelah planet pluto
DragonCoin
23,848,264.00
Eagle
Ancient Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Black Dragon
Selamat petang forumers DFM .. seperti yang korang tahu ada beberapa budak ii yang takde akal malas belajar dan buat benda bodoh seperti gmeet raid dan zoom meet raid .. saya sebagai seorang murid kesian dekat cikgu dekat luar sana jadi saya buat 1 ops haha yang saya akn gather info ip address victim, dapatkan alamat victim dan ugut victim untuk keluar dari group raid tersebut kalau tak keluar saya akan hantar pihak atasan saya dan saya berjaya keluar beberapa org dari group ii tersebut

cara saya guna memang simple ...
saya akan tgk group telegram dan akn tunggu victim yang sent link gmeet ot zmeet ..once ada yg dh sent link gmeet ..saya akn pm victim dan social engineering victim and sent link ngrok utk dapatkan ip address victim dan saya akn gather infomation ip mengunakan tools ipgeolocation dan chat balik vicitm dan suruh vicitm keluar dari semua group raid hahha

"" yela kalau orang buat kesalahan di siber and once depa dah dapat tahu data ii leak mesti depa akan rasa ketakutan so disitu la saya ambil advantage utk suruh keluar dari group raid tersebut''

contoh data victim yang selalu share link gmeet
View attachment 14382

contoh conversation dengan victim
View attachment 14383

keadah ini memang berjaya

Perkara saya saya buat ini adalah untuk mengurangkan gmeet / zmeet raid di malaysia dan saya tiak ada apa ii kuasa dan saya minta maaf kalau membuat silap . saya tahu benda ini illegal tapi niat saya adalah untuk stop gmeet/zmeet raid

sekian dari saya L!lBoyy #opsbudakzoomraid
wuu mantap kipidap teruskan usaha mu