Information Lepak Santai Bersama Pendengar

Show informational about something

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
861
29,306
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
2,541.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
logo-trans.png
Assalammualaikum semua, i-radio DFM akan membawakan kepada anda tetamu jemputan pada minggu ini dalam segmen Lepak Santai Bersama Pendengar seorang Bawang Rangers yang berpengalaman. Ayuh semua kita dengarkan temubual DJ @DinXW dan Bawang Rangers @Grimmy081 pada 19hb Ogos 2023 jam 10.00 malam.
IMG_20230818_065900_489.jpg

Tentunya banyak kupasan-kupasan menarik yang akan dibualkan dan anda juga boleh turut mengajukan soalan-soalan di shout to DJ di portal i-radio DFM dengan format subjek seperti berikut:

Contoh soalan kepada @Grimmy081
Soalan: Adakah Grim hensem? Eh bukan. Apakah pengalaman Grim yang paling mencabar dalam bidang IT yang Grim ceburi? Adakah ianya memerlukan masa yang lama untuk mahir?


Semua ini Khas untuk anda tentunya hanya di https://radio.dragonforce.io

go (1).gif

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforcedotio
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9GycRXuy7-WMULPBkBp4Bw
 

Attachments

  • IMG_20220503_095826.png
    IMG_20220503_095826.png
    490.6 KB · Views: 2

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
861
29,306
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
2,541.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
Waalaikumsalam DJ @DinXW.. tak sabar nak dengr temu bual dengan Prof @Grimmy081. pagi ni nk siapkn list untuk di ajukan soalan mlm Sabtu nanti. kalau boleh sediakan je form hehe 🤭
Mantapppp..
Hihi hoho,👿 grimot 🤭
Haha
sapa nak dengar suara grimmy jom kita lepak sini mlm esok
Jom2..
Mantap nak dgr peofesor napalm...
Mantap
Dah jadi artis jemputan dah @Grimmy081, patutlah senyap je kat DC :cautious::ROFLMAO::ROFLMAO:
Artis ni.. Haha
 

armycyber

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2022
8
38
21
DragonCoin
4,990.00
Assalamualaikum paklong lama aih dy xmai forum sihat ka gena paklong Msih ingat dk sy hihi cmna pklong ap khabar