Closed Let's Try To Draw

Status
Not open for further replies.

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum DFMrians~~
Weyhh sihat tak? Lama tak jumpa korang. I miss you guysss.. Yuhuuu~~ (つ≧▽≦)つ

Esok cuti tak korang? Ke ada yang tak cuti? Biarkan mereka yang tak cuti tu.
Yang cuti, jom ah join sini.

By the way, korang semua boring tak?

Sis boring sebenarnya. So, Sis rasa Sis nak buat something. Daripada skodeng orang hensem atau cantik kat sosial media tu, jom try sambung lukisan yang aku buat ni.

Untitled14.jpg


Yeah!
Bulatan.
Anda dikehendaki untuk DOODLE atau melukis secara bebas bulatan ini dan
jadikan dia satu gambar. Sila post lukisan anda di ruangan komen dibawah.

Lukisan yang paling menepati dengan citarasa sis akan dapat Reward Dragon Coins from me and beberapa user lain yang turut sponsor dorang punya DragonCoins.
Tapi malangnya, Sis pilih tiga pemenang sahaja. So, GOOD LUCK!


Reward :

🥇1st : 2,000,000 DragonCoins
🥈2nd : 1,500,000 DragonCoins

🥉3rd : 700,000 DragonCoins

End : 26 Disember 2021 (5pm)




"LET'S TRY TO DRAW"

p/s : Admin, Submod, Leader, Hacker, Bawang Rangers, DJ, EliteGhost, PARC's students and teachers, and semua user forum, anda dibenarkan untuk join.ʘ‿ʘ​
 
Last edited:

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Assalamualaikum DFMrians~~
Weyhh sihat tak? Lama tak jumpa korang. I miss you guysss.. Yuhuuu~~ (つ≧▽≦)つ

Esok cuti tak korang? Ke ada yang tak cuti? Biarkan mereka yang tak cuti tu.
Yang cuti, jom ah join sini.

By the way, korang semua boring tak?

Sis boring sebenarnya. So, Sis rasa Sis nak buat something. Daripada skodeng orang hensem atau cantik kat sosial media tu, jom try sambung lukisan yang aku buat ni.

View attachment 16567


Yeah!
Bulatan.
Anda dikehendaki untuk DOODLE atau melukis secara bebas bulatan ini dan
jadikan dia satu gambar. Sila post lukisan anda di ruangan komen dibawah.

Lukisan yang paling menepati dengan citarasa sis akan dapat 30,000 Dragon Coins from me.
Tapi malangnya, Sis pilih seorang pemenang sahaja. So, GOOD LUCK!


Reward : 30,000 Dragon Coins
End : 25 Disember 2021




"LET'S TRY TO DRAW"

p/s : Admin, Submod, Leader, Hacker, Bawang Rangers, DJ, EliteGhost, PARC's students and teachers, and semua user forum, anda dibenarkan untuk join.ʘ‿ʘ​
saya pandai lukis cip ''.''
 

CtrlCCat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
3 Jul 2021
22
124
DragonCoin
1,004,105.00
Assalamualaikum DFMrians~~
Weyhh sihat tak? Lama tak jumpa korang. I miss you guysss.. Yuhuuu~~ (つ≧▽≦)つ

Esok cuti tak korang? Ke ada yang tak cuti? Biarkan mereka yang tak cuti tu.
Yang cuti, jom ah join sini.

By the way, korang semua boring tak?

Sis boring sebenarnya. So, Sis rasa Sis nak buat something. Daripada skodeng orang hensem atau cantik kat sosial media tu, jom try sambung lukisan yang aku buat ni.

View attachment 16567


Yeah!
Bulatan.
Anda dikehendaki untuk DOODLE atau melukis secara bebas bulatan ini dan
jadikan dia satu gambar. Sila post lukisan anda di ruangan komen dibawah.

Lukisan yang paling menepati dengan citarasa sis akan dapat Reward Dragon Coins from me and beberapa user lain yang turut sponsor dorang punya DragonCoins.
Tapi malangnya, Sis pilih tiga pemenang sahaja. So, GOOD LUCK!


Reward :

🥇1st : 2,000,000 DragonCoins
🥈2nd : 1,500,000 DragonCoins

🥉3rd : 700,000 DragonCoins

End : 25 Disember 2021




"LET'S TRY TO DRAW"

p/s : Admin, Submod, Leader, Hacker, Bawang Rangers, DJ, EliteGhost, PARC's students and teachers, and semua user forum, anda dibenarkan untuk join.ʘ‿ʘ​
Lukis tngan ke lukis digital? Menarik ni sy pn design grafik jgk
 

Craglitch

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Oct 2021
443
2,979
./
DragonCoin
7,660.00
Linux
Angry Lion
Watch Dogs
Apple iPhone 13 Pro
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Assalamualaikum DFMrians~~
Weyhh sihat tak? Lama tak jumpa korang. I miss you guysss.. Yuhuuu~~ (つ≧▽≦)つ

Esok cuti tak korang? Ke ada yang tak cuti? Biarkan mereka yang tak cuti tu.
Yang cuti, jom ah join sini.

By the way, korang semua boring tak?

Sis boring sebenarnya. So, Sis rasa Sis nak buat something. Daripada skodeng orang hensem atau cantik kat sosial media tu, jom try sambung lukisan yang aku buat ni.

View attachment 16567


Yeah!
Bulatan.
Anda dikehendaki untuk DOODLE atau melukis secara bebas bulatan ini dan
jadikan dia satu gambar. Sila post lukisan anda di ruangan komen dibawah.

Lukisan yang paling menepati dengan citarasa sis akan dapat Reward Dragon Coins from me and beberapa user lain yang turut sponsor dorang punya DragonCoins.
Tapi malangnya, Sis pilih tiga pemenang sahaja. So, GOOD LUCK!


Reward :

🥇1st : 2,000,000 DragonCoins
🥈2nd : 1,500,000 DragonCoins

🥉3rd : 700,000 DragonCoins

End : 25 Disember 2021




"LET'S TRY TO DRAW"

p/s : Admin, Submod, Leader, Hacker, Bawang Rangers, DJ, EliteGhost, PARC's students and teachers, and semua user forum, anda dibenarkan untuk join.ʘ‿ʘ​
taruh c kat dalam bulatan tu
 
Status
Not open for further replies.