LOVE SCAM

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,380
your lucid dream
DragonCoin
7,413,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Kalau love scam tu biasanya sebab seronok ada kekasih sampai sanggup berhabis duit walau tak pernah jumpa. Sekali penipu. Dah sedar takleh buat apa dah sebab salah sendiri.

Kalau s** scam tu teman malas la nak rungkaikan. Itu kena ruqyah dulu. Pendapat teman la.

Elok jauhi dari perkara yang tak pasti. Elakkan pembaziran masa, tenaga dan wang kepada yg tak pasti.
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,473
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark

SEX-LOVE SCAM.png

Memetik kata dari DFM:

Berkenaan sex scam pulak. Rakyat Malaysia ni dah kenapa sebenarnya?? Mentang² korang kena pkp, korang ada banyak masa plak nak buang duit korang dgn offer video cam daripada warga asing. Bila kena ugut viral mula menggelabah baru ingat Allah nak bertaubat. Kau tu org islam. tahu hukum halal haram kan? Modus operandi dorang ni senang je. ajak korang video call and dia akan rakam aksi korang tu tanpa korang sedar. Lepas tu dia akan tunjukkan rakaman tu dan ugut mintak bayar kalau tak nak video aksi kau tu diviralkan. Dan kononnya lepas tu dia akan delete video tu dari simpanannya. Tapi dia tak delete pun sebab lepas kau dah bayar,dia akan terus PM ko dgn no yg berbeza dan ugut lagi dan lagi sampailah abang jamil mamposss 😂😂 kami percaya ini dilakukan oleh warga asing yang bekerja di Malaysia dan menggunakan akaun bank kawannya sebab kebanyakan no akaun bank yang digunakan adalah akaun bank rakyat Malaysia sendiri.

MORAL OF THE STORY: Kepada mak² bawang sekalian. Perhatikanlah gerak geri suami anda ataupun anak bujang anda 😏 nafsu membawa padah.

Sekian. wabillahitaufik.
#bibik_janji_lepas_rakam_bibik_delete
1) Senang je, nafsu syahwat
2) Ingat satu je, berkat. Cinta yang suci datang selepas pernikahan. Nothing is free.
If the product is free, you are the product.

Sekian
 

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
853
29,274
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
1,831.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
Ini semua kerja orang yang tak berakal.. Ini bkn s**scam lg.. Ni dah gila s**.....
Elakkan diri trus berhubung dgn org mcm ni
Susah sgt buat report polis je.. Jgn malu..
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Kalau love scam tu biasanya sebab seronok ada kekasih sampai sanggup berhabis duit walau tak pernah jumpa. Sekali penipu. Dah sedar takleh buat apa dah sebab salah sendiri.

Kalau s** scam tu teman malas la nak rungkaikan. Itu kena ruqyah dulu. Pendapat teman la.

Elok jauhi dari perkara yang tak pasti. Elakkan pembaziran masa, tenaga dan wang kepada yg tak pasti.

Ini semua kerja orang yang tak berakal.. Ini bkn s**scam lg.. Ni dah gila s**.....
Elakkan diri trus berhubung dgn org mcm ni
Susah sgt buat report polis je.. Jgn malu..
THANKS COZ SHARINGG~~~
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
Bende ni berlaku bila dalam diri manusia tu dah hilang sifat malu,, bila hilang malu dia lakukan perkara yang berada di luar tabii.. ada yang berselindung di sebalik nama nak buat bende terkutuk ni .. dia buat untuk puaskan nafsu dia,, bila nafsu mengatasi akal berlaku laa perkara sedemikian.. Kepada para wanita diluar sana,, mohon jaga diri kalian.. dan berhati hati,, jangan terlalu percaya dengan orang yang tidak dikenali..
Jika dah terkena perkara sebegini sila buat report,, jangan malu sebab maruah anda lebih berharga dan dapat bantu wanita lain di luar sana
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
View attachment 4687

Memetik kata dari DFM:


1) Senang je, nafsu syahwat
2) Ingat satu je, berkat. Cinta yang suci datang selepas pernikahan. Nothing is free.
If the product is free, you are the product.

Sekian
pehal tu blur ?

hahahaa yela bang...thanks for sharing..

jadi, abang dah kawin ke? sila reveal
#sayatolongmimintanyaje
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,474
36,642
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,898.00
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
pasangan ambil kesempatan , kate org bile bercinta semua manis abis semua tergadai
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
Dah besar panjang pandai pandai lah fikir ,tapi kita ssbagai kawan ,kita cuba bagi nasihat yg baik pada dia ,and jangan cepat kesian kan org tu dan jangan mudah percaya ,tapi salah diri sendri jugak kan melayan so terima lah ,lepas ni jgn ulangi lagi kesilapan tu ,angap ini satu pengajaran buat diri tu ✌️

OH YA ! LUPA LAGI SATU ,YANG JADI S** SCAM NI JANGAN SAMPAI TERLUDAH MUKA SENDIRI ,HAHA AYAM GORENG SERATA DUNIA
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
2,409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
Waalaikumsalam. Kalau mcm ni baik buat report polis..😊
 

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,977
DragonCoin
7,968.00
Assalamualaikum wbt,
Kepada semua warga DFM yang lalu or sengaja masuk ke dalam thread aku ni.
Baru-baru ni, aku ada dengar kengkwan aku ni duk citer je pasal love scam/ s** scam.
Apa tu love scam? Alaaaa yang bagi gambar/video tak menutup aurat tu kat org, then orang tu guna gambar/video tu, ugut kita untuk dapatkan duit or something dari kita. (maaf salah klu salah mohon betul kan)

Aku nak tanya pendapat korang la kan,:
1) Macam mana benda macam ni boleh terjadi?
2) Cara untuk mengatasi masalah macam ni daripada terus berlaku lagi.

Korang bleh share pendapat korang kat sini tak kira apa yang korang bagi tu negatif ke positif. Asalkan tak gaduh. Gaduh aku cubit komen korang. (ノ`Д´)ノ彡┻━┻

Mohon maaf jika terdapat sebarang kesalahan didalam thread saya ini. Sila tegur kalau ada salah.

Sincerely,
Falcon98
(*^3^)/~♡
Uish serram
 

tengkuganas

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
19 Jun 2021
451
1,842
DragonCoin
162,908.00
Famos Amos [ BANGSAWAN ]
NCR M16
Duplex Apartment
Ulat Gonggok Gergasi