Lupa Password FB

Status
Not open for further replies.

duo_namo

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
1 Jul 2021
6
9
DragonCoin
6,000.00
Assalamualaikum gaiss.. Mcm ni, aku nak log in facebook aku lepas tu kan aku lupa password.. Then, nak try la log in pakai no atau emel sebab forgot password.. Tapi no dan emel yg aku pakai tu yang lama punya so mcmna ehh?? Aku memang tak pernah tukar no dan emel aku yang lama.. Macam mana nak dapatkan balik?? Ada cara tak? Pleaseee!!!
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Boleh saya tau adakah masalah dah selesai? Isi kandungan tidak jelas dan tergantung. Thread title perlu elok dan sesuai. Sepatutnya tajuk hanya menyampaikan maksud keseluruhan isi kandungan. Mohon kepada OP jika hendak buka bebenang baharu, pastikan sudah baca perkara asas sebelum membuka thread. Saya ubah tajuk asal daripada 'FACEBOOK TAK BOLEH BUKAK.. TOLONG PLEASE!!!!!' kepada 'Lupa Password FB'.​
 
Last edited:
  • Like
Reactions: scarlet

WHITEHAT

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
3,493
1
6,699
EARTH
DragonCoin
4,105.00
Rumah Kontena
Small PO The Panda
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Raspberry Pi 4
ramai dah saya tengok masalah macam ni emel dan no fon tak tukar lepastu nak forgot password tak boleh
kenapa susah sangat nak tukar no fon dan emel

kalau belum selesai saya bagi 1 cadangan
buat bruteforce
 
Status
Not open for further replies.