Macam mana nak delete account ig

Ashmilboii

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Sep 2021
6
11
DragonCoin
6,020.00
Hi guys, aku ada soalan pasal ig, semalam masa aku scroll following aku kat ig aku ada perasan akaun ig aku masa zaman bocah😅 aku decide nak hapuskan akaun tu, tapi masalahnya aku lupa password akaun tu. Sapa² yang mahir boleh tak tolong delete kan atau just give me tutorial cara nak delete akaun aku 🙏
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,565
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00
Hi guys, aku ada soalan pasal ig, semalam masa aku scroll following aku kat ig aku ada perasan akaun ig aku masa zaman bocah😅 aku decide nak hapuskan akaun tu, tapi masalahnya aku lupa password akaun tu. Sapa² yang mahir boleh tak tolong delete kan atau just give me tutorial cara nak delete akaun aku 🙏
hi cuba cara ni clickme click je tu

sementara kawan2 pakar2 lain membantu cuba dlu

virustotal clean
 
  • Like
Reactions: raeus

RasyNopal

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
26
155
DragonCoin
6,235.00
Hi guys, aku ada soalan pasal ig, semalam masa aku scroll following aku kat ig aku ada perasan akaun ig aku masa zaman bocah😅 aku decide nak hapuskan akaun tu, tapi masalahnya aku lupa password akaun tu. Sapa² yang mahir boleh tak tolong delete kan atau just give me tutorial cara nak delete akaun aku 🙏
pergi ke help , then manage your acc . click delete acc , and then select how do i delete my insta .. then tgok dekat no 1 and click dekat delete your accout yg warna biru.. bagi reason pastu masukkan password and then jgn login sampai bila ii .. ig akan bagi tarikh untuk tidak dibenarkan login .. kalau still login sebelum tarikh tersebut .. instagram tidak akan delete .. selepas pada tarikh tersebut , acc tersebut akan delete dgn sendiri
 

Ashmilboii

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
29 Sep 2021
6
11
DragonCoin
6,020.00
pergi ke help , then manage your acc . click delete acc , and then select how do i delete my insta .. then tgok dekat no 1 and click dekat delete your accout yg warna biru.. bagi reason pastu masukkan password and then jgn login sampai bila ii .. ig akan bagi tarikh untuk tidak dibenarkan login .. kalau still login sebelum tarikh tersebut .. instagram tidak akan delete .. selepas pada tarikh tersebut , acc tersebut akan delete dgn sendir
Terima kasih sangat² kepada member² dragon force yang membantu. Semoga Allah mempermudahkan urusan korang semua 😁
 
  • Like
Reactions: raeus