Makcik ES riak arini. Jom mengumpat

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

Screenshot_2021-08-03-17-46-54-963_com.twitter.android.jpg

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
IMG_20210803_175346.jpg

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
Waalaikumsalam ,ni minah plastik pendatang ni ,nak kena tiup trompet maut baru dia tau erti bukit tertinggi yg ada lava api ,pigi daaaa ,👎🇮🇱👎
 
  • Like
  • Haha
Reactions: Tedjo and Falcon98

J1ng0

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
284
2,027
32
1t1k Br0quen
DragonCoin
4,495.00
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
hahaha lawak la baru tempat 36 tu.....bukan dok dalam top 5 pon
 
  • Haha
Reactions: Falcon98

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
Waalaikumusalam,, macam biasa biar makcik ES ni berseronok.. esok² dia nangis... Bab membawang dia tak mampu,, jadi dia mampu duk bandingkan jelaa
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
dua tiga kucing berlari,
makcik es makan kari,
tersedak cili,
kesian dia pedas.. wkwkwkwkwk
Waalaikumsalam ,ni minah plastik pendatang ni ,nak kena tiup trompet maut baru dia tau erti bukit tertinggi yg ada lava api ,pigi daaaa ,👎🇮🇱👎
sila tiup dia jejauh
hahaha lawak la baru tempat 36 tu.....bukan dok dalam top 5 pon
Kan kan kan? Terlebih riak dia ni
Jiwa tak kental,, baru cakap jangan seronok sangat.. tup² dah koyak.. apa cerita??
Bak kata ayah, "Nak bahan orang, jiwa kena kental" ekekekekekekekekekekeke
 

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
sepatutnya dragon force kena tag IDO makcik ES dengan sekutu dia
 

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
UPPPPP TO THE WORLD
#Minahisrealkoyak

Hahaha bangga sat even sy setakat bawang rangers d DFM ni... Rase nak koyak rabak lagi minah koyak tu hahah....
😊👍

Im watching till end ainul kipidap upppp lagik isu kekoyakan israhell kita kena alert... N upp story 2 mcm ni...
 

Duraain

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
12 Jun 2021
77
1,974
DragonCoin
0.00
Assalamualaikum wbt
Hari ini aku nak mengumpat pasal satu post yang aku jumpa masa sedang lalu-lalang dekat Jalan Twitter tadi. Aku taknak mengumpat sensorang. So jomla kita mengumpat bersama-sama.

View attachment 8124

Ekekekeekekekeke korang tengok dia? Dia bangga do. Dia bangga Israel dapat tempat ke-36, sedangkan Malaysia dapat tempat yang ke-70. Aku bukan apa la,okay je sebenarnya dia nak banggakan Israel tapi perlu ke bandingkan dengan Malaysia dalam tweet dia. Aku rasa macam nak gelak. Baru tempat ke-36! Tapi kecoh mengalahkan dia dapat tempat pertama. Ahahahahahahaha

Lepas tu, aku jumpa pulak tweet daripada admin DragonForce Malaysia.
View attachment 8125

Betul.. betul.. betul..
Orang Israel bangga dengan semua tu, tapi dorang tak tahu yang banyak dah data dorang semua kena leak dengan member DragonForce Malaysia.

Aku macam nak gelak. Boleh ke gelak ni? Diberi kebenaran tak? Aku risau kalau aku gelak takkan berhenti pulak gelak aku. Ekekeke...

Okay jom mengumpat.....
ain setuju.. kalau makin lama kena leak makin mereka dalam keadaan yang amat bahaya