Information Malay Women Have A Strong And Attractive Upper Facial Features

Show informational about something

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Based on unpublished thesis yang dikaji oleh seorang doktor pakar .

Perempuan Asia biasanya mempunyai rupa bentuk wajah yang menarik dari mata hingga ke pangkal hidung .
Tapi untuk bahagian bawah seperti Bentuk hidung , mandible ( Rahang ) , Zygomatic ( Pipi ) dan maxilla ( Bawah hidung ) agak lebar . Susunan tinggi yang kurang seimbang dengan ciri lain dan tidak simetri
Kebanyakkan susunan gigi juga tidak rata , kebanyakkannya Frontal open bite ( Jongang )
Berbanding wanita eropah yang mempunyai susunan upper and lower facial yang tersusun . Sebab tu kriteria lebih nampak strong dan attractive .

Sebab tu ramai awek asian pakai mask nampak cantik .
Dan kos plastik surgeri untuk wanita asia lebih mahal , Sebab banyak struktur yang nak kena ejas ..
Ini doktor pakar yang kata eh..
And satu lagi yang aku perasan , Yang bagusnya Perempuan asia ni nampak lambat tua berbanding perempuan eropah.
Kulit lebih lembut berbanding wanita eropah yang agak kasar disebabkan adaptasi klimat sejuk dinegara depa .
Tapi tak kisah lah … yang penting cantik di hati .. Tak gitu ? 😜



Jadi apa pandangan anda?? Rasanya wanita-wanita Malaysia ni memang dah cukup menarik wajahnya.. tak perlu guna face mask hahaha..
Thesis yang belum dikeluarkan sepenuhnya ini dibuat keatas wanita-wanita tapi lelaki tidak juga kurangnya.. Wajah rakyat Asia memang ada daya tarikannya yang tersendiri.

cc: @Alep Whitehat diatas gambarnya yang terakhir
Membuktikan lelaki juga cantik hahaha


sumber:
Facebook Yazeed Hair Johari
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00
Based on unpublished thesis yang dikaji oleh seorang doktor pakar .

Perempuan Asia biasanya mempunyai rupa bentuk wajah yang menarik dari mata hingga ke pangkal hidung .
Tapi untuk bahagian bawah seperti Bentuk hidung , mandible ( Rahang ) , Zygomatic ( Pipi ) dan maxilla ( Bawah hidung ) agak lebar . Susunan tinggi yang kurang seimbang dengan ciri lain dan tidak simetri
Kebanyakkan susunan gigi juga tidak rata , kebanyakkannya Frontal open bite ( Jongang )
Berbanding wanita eropah yang mempunyai susunan upper and lower facial yang tersusun . Sebab tu kriteria lebih nampak strong dan attractive .

Sebab tu ramai awek asian pakai mask nampak cantik .
Dan kos plastik surgeri untuk wanita asia lebih mahal , Sebab banyak struktur yang nak kena ejas ..
Ini doktor pakar yang kata eh..
And satu lagi yang aku perasan , Yang bagusnya Perempuan asia ni nampak lambat tua berbanding perempuan eropah.
Kulit lebih lembut berbanding wanita eropah yang agak kasar disebabkan adaptasi klimat sejuk dinegara depa .
Tapi tak kisah lah … yang penting cantik di hati .. Tak gitu ? 😜



Jadi apa pandangan anda?? Rasanya wanita-wanita Malaysia ni memang dah cukup menarik wajahnya.. tak perlu guna face mask hahaha..
Thesis yang belum dikeluarkan sepenuhnya ini dibuat keatas wanita-wanita tapi lelaki tidak juga kurangnya.. Wajah rakyat Asia memang ada daya tarikannya yang tersendiri.

cc: @Alep Whitehat diatas gambarnya yang terakhir
Membuktikan lelaki juga cantik hahaha


sumber:
Facebook Yazeed Hair Johari
Tq info .. baru sy tau mcm tu rupa nya ... ;)
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,472
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Based on unpublished thesis yang dikaji oleh seorang doktor pakar .

Perempuan Asia biasanya mempunyai rupa bentuk wajah yang menarik dari mata hingga ke pangkal hidung .
Tapi untuk bahagian bawah seperti Bentuk hidung , mandible ( Rahang ) , Zygomatic ( Pipi ) dan maxilla ( Bawah hidung ) agak lebar . Susunan tinggi yang kurang seimbang dengan ciri lain dan tidak simetri
Kebanyakkan susunan gigi juga tidak rata , kebanyakkannya Frontal open bite ( Jongang )
Berbanding wanita eropah yang mempunyai susunan upper and lower facial yang tersusun . Sebab tu kriteria lebih nampak strong dan attractive .

Sebab tu ramai awek asian pakai mask nampak cantik .
Dan kos plastik surgeri untuk wanita asia lebih mahal , Sebab banyak struktur yang nak kena ejas ..
Ini doktor pakar yang kata eh..
And satu lagi yang aku perasan , Yang bagusnya Perempuan asia ni nampak lambat tua berbanding perempuan eropah.
Kulit lebih lembut berbanding wanita eropah yang agak kasar disebabkan adaptasi klimat sejuk dinegara depa .
Tapi tak kisah lah … yang penting cantik di hati .. Tak gitu ? 😜



Jadi apa pandangan anda?? Rasanya wanita-wanita Malaysia ni memang dah cukup menarik wajahnya.. tak perlu guna face mask hahaha..
Thesis yang belum dikeluarkan sepenuhnya ini dibuat keatas wanita-wanita tapi lelaki tidak juga kurangnya.. Wajah rakyat Asia memang ada daya tarikannya yang tersendiri.

cc: @Alep Whitehat diatas gambarnya yang terakhir
Membuktikan lelaki juga cantik hahaha


sumber:
Facebook Yazeed Hair Johari
Thanks @Nabilah atas thread berinfotainmen.

@Alep Whitehat apa rahsia kecantikan dan produk yang digunakan? Sila share
 
  • Heart
  • Haha
Reactions: KIDAL and Nabilah