Show informational about something

Phoenix

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 May 2021
326
1,577
your heart
DragonCoin
38,927,206.00
Ancient Piranha
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,502
36,691
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,184,799.00
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
thanks min .. infomasi yg baik , elok la kuncu2 dia usha2 thread ni :) , apa pun kita doakan supaya dia kembali berubah kebaikan , jgn suka membalacikan org lain tanpa kenal .. biadap namanya

in forum - Manualize / Impossible1337 / donnazmi
 
Last edited:

Siti Rose

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
24 Oct 2023
27
1,596
DragonCoin
66,280.00
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
Berhati-hati LA memilih Kwan..bleh jdi lawan..sbb to sy tk takut hantu betul Dr hantu bnama manusia..rambut sama tpi hati..wawahukklam
 

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
5,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
Dlu ak respect kau bro sebagai ex core df tp skrg lps tgk perangai DONkey ni terus hilang respect mcm bdk bodoh #banduan
 

Imaginaria

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Aug 2021
50
215
DragonCoin
1,005,106.00
Adakah Manualize seorang hamba Allah yang tidak malu? Kenapa perlu buat begitu? Kesian kawan dia yang satu kumpulan dengan dia. Sepatutnya dia mengenang jasa dan berterima kasih kepada kawannya kerana telah membantunya dan menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh kawannya itu. Kenapa perlu buat begitu kepada kawannya? Tidakkah kawannya akan sedih setelah mengetahui kenalannya ini sanggup berbuat demikian kepadanya? Mesti hatinya sedih. Adakah beliau tidak berotak? Adakah otaknya hilang, jatuh dan tergolek-golek masuk ke lorong yang penuh kesesatan dan kegelapan? Adakah otaknya masih tidak menjumpai jalan pulang? Perlukah kita mendapatkan bantuan pihak berkuasa untuk mendapatkan balik otaknya?
 
  • Like
Reactions: awanboyz

Dragonnetwor

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
373
1,298
DragonCoin
5,854.00
Perodua Kancil
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Adakah Manualize seorang hamba Allah yang tidak malu? Kenapa perlu buat begitu? Kesian kawan dia yang satu kumpulan dengan dia. Sepatutnya dia mengenang jasa dan berterima kasih kepada kawannya kerana telah membantunya dan menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh kawannya itu. Kenapa perlu buat begitu kepada kawannya? Tidakkah kawannya akan sedih setelah mengetahui kenalannya ini sanggup berbuat demikian kepadanya? Mesti hatinya sedih. Adakah beliau tidak berotak? Adakah otaknya hilang, jatuh dan tergolek-golek masuk ke lorong yang penuh kesesatan dan kegelapan? Adakah otaknya masih tidak menjumpai jalan pulang? Perlukah kita mendapatkan bantuan pihak berkuasa untuk mendapatkan balik otaknya?
Jgnla nanti pecah record, bakal 4 kali masuk lokap😂
 

Imaginaria

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Aug 2021
50
215
DragonCoin
1,005,106.00
Jgnla nanti pecah record, bakal 4 kali masuk lokap😂
Kita perlu minta bantuan pihak berkuasa. Otaknya hilang dan untuk mendapatkan kembali otaknya, beliau perlu menjalani sesi kuarantin diri didalam lokap. Lokap adalah satu bilik yang sesuai dan bilik ini telah menjadi pilihan yang paling tinggi di antara golongan-golongan yang tidak berotak seperti beliau.
 
  • Haha
Reactions: Dragonnetwor

H4NGK3DAH

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Dec 2021
215
750
Ipoh, Perak
DragonCoin
1,014,387.00
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
BANYAKKAN BERSABAR YA GENGG, JOM LEPAK PEKENA CHARKUEYTEOW KEDAI AKU, HAHAHA ❤️❤️❤️
 

Skinax

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Apr 2023
3
9
Tanah Melayu
DragonCoin
1,002,305.00
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
Rasa terpaling padu terpaling mulia, Kami yang diam ni boleh je nak jatuhkan si "AG" ni tapi malas sbb nampak kebudak-budakkan. dia sepatutnya kena sedar diri tu busuk tak yah guna "Yang Mulia". busuk tu busuk je la hahaha
 

Tktl88

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Mar 2022
11
54
Johor Bahru
DragonCoin
4,316.00
Kepada Y.M.D (hacker terpaling agung , hacker terpaling hebat, hacker terpaling suci),
Aq nak kabo sikit , aq xfhm apa yg ada dlm kepala otak ko ni , sampaikan exploit script, webshell pun ko beriya sgt nak claim. Terdesak sgt ke? Der , aq dari dlu smpai skrg dah berapa ramai org curi exploit, script aq tanpa kreditkan pun kat aq. Tapi aq rilek je , xtriggered langsung dgn org tu. Aq xmintak kredit dan aq xnak pun. Sebab apa yg aq buat selama ni, mmng tujuan untuk mengongsi ilmu , sebab mmng niat aq. Aq xbuat untuk nama pun. Kalau ikutkan aq xnk buat posting ni, tapi lepas tuduhan demi tuduhan xberasas , aq jadi sakit hati , aq nak claim balik apa yg ko claim.

Kenapa eh nak sangat claim ko punya, dri script sampailah ke site yg ko tanam shell tu. Ko lupa ke aq ada waktu tu? memang betul website tu ko jumpa vulnerability . Ko lupa ke lepas 2jam ko buat cubaan demi cubaan xlepas? sape yg duk bypass?. Bukannya aq xtau lepas ko kluar df pun , ko pakai balik je script lama dan ubah2 script tu. Pastu alaaa bole plak ko kate DF amik script AG , ko tngok la btul2 function2 dlm tu , yg display output tu dri ko je , xyah melebih sgt la hawaw.

Bukan satu eh, tiap kali ko xlepas nk masukkn shell ke server il tu, ko pas ke aq, engko lupe ke mat? Memang ye kita saling berkongsi ilmu dlu , tapi kita guna nama DF right? kalau betul la ko nak sgt nama , kenapa ko pakai script defacement DF ? kenapa xletak je nama ko .Of course la bila ko da guna nama DF , automatik itu semua under DF. Yang aq nampak ko mmng lemah buat coding (bukan nk kutuk) , sebabtu aq tolong walaupun coding aq sndiri terabur. Tapi jadikan script tu? kita buat untuk duit ke? sampaikan ko nak claim2 balik semua tu?. Lupa ke function2 exploit semua aq yg buat ? ko just tambah untuk cantikkn output je, ingat x giler? ko sndiri copy paste AG punye script untuk display output. kalau ko pro buat code time tu, kenapa ko xbuat code from scratch supaya nampak origin dri ko eh?

Memang jiwa gelap ko ni, dengki kuat. Sebar fitnah sana sini ape bende sial? kami scam? scam apa? mana bukti? ko kata DF xmalu ke amik hasil org , butoh ko , aq jgk duk fikir jalan nk bypass. Scripting mostly dri aq jgk. Yang ko tau upload shell itu je la dgn basic knowledge tah fhm ke tidak web flow tu mcm mne smpaikan website core backend jsp nak jgk upload php, wtf?? aq tngok site tu da tau da dia xleh run php. Pastu cari cve2 kat github pikir aq xtau ke? sampaikan LPE yg ko jumpa kat github china , siap ubah nama kat LPE window tu letak nama ko , eee xmalu ke? perlu ke? nak sangat ke nama ko tu naik? kenapa? kalau aq tau lama da aq screenshot ko ubah nama tu. kat kubur malaikat tanya ke siapa buat LPE window ? siapa tanam shell... siapa buat script.... Ada eh?

Hasil AG ah kononnya semua , skrg xde ngn AG pun sama ja , dpt je hasil sndiri. Pastu dtg ko konon mcm semua hasil dri AG kitorang claim , kalo hati tu da tau busuk xpayah kot join community. Tuduh kami mcm2 bukti takde , tunjukkan la bukti tu. Susah btul kalo jadi skiddies forever ni. Jgn pikir aq xtau laa ko byk pakai tool org je. Cari kt github pe smua , aq ada sepanjang masa dgn ko dlm df dlu , jgn buat2 lupa la. Dah pakai tool org pastu berkepak plak. Telerik yg ko duk pakai tu tool sape ko pakai? ko buat sendiri ke? stakat scan vuln xvuln pastu banyak false positive wtf bro. Copy paste script lama pastu xreti handling false positive bapak ah malu sial hacker mcm tu. Telerik yg call .dll library tu , apa kata ko coding .dll sndiri , dari reverse shell kpd RAT terus amacam? lateral movement pun xprnah aq nmpk ko buat, persistence? lagi la, C pun ko kelaut , assembly pun tatau sembang mcm level tertinggi plak.

Yang beratus site in dgn il dlu , mass script dri sape? overall dri aq , ko jumpa lubang yg kena register, sape yg analyze source site tu? , satu per satu file aq duk bedah sampai jumpa cara senang nak exploit, sape yg create exploit tu? aq ke ko? Yang baru2 ni tanpa ko pun , beratus jgk site il. Nak claim jgk ke? dulu ko sndiri jugak letak nama DF untuk buat itu ini, tiba2 bole plak nak claim balik. Itu semua hasil kerjasama la cibai bukan ko sorang je buat time tu. Yang duk bekap kau tu bodoh sgt nampaknye.

Hah , aq perasan aritu , ko kabo ada vulnerability, xnak submit cve kononnye xnk nama. Kenapa xpakai je vulnerability tu, show off la balik , nak nama sgt kan? ke acah2 je? padahal XSS je pun. Eh ntah2 nak manfaatkan XSS pun xtau. Hanya mampu klaim diri depan budak2 basikal lajak yg ko tu trlalu hebat. Next time ukir nama ko tu kat dinding besar2 pastu buat jedag jedug kat tiktok baru la org kenal. psstt, Last2 google CVE org jgk dia cari , yg org lain da release hahaha. Up webserver pun xgeti hmm. 4 lebih jam xjadi2 webserver ek?

Kepada penjilat beliau, "Indah khabar dari rupa". Mahal ah domain kalo nak beli. kan best dpt beli domain .il pastu depes. hmmm pastu kalo bole nak sape2 support RM30,900 untuk server je plis.
Kenape la gadoh2.. Skill terpower pun tu pinjaman allah, untuk apa tunjuk, claim TERPALING,MENUNJUK TU KAN BANGSA YAHUDI, KITE SKARANG DALAM FASA AKHIR, XKISAH SAPE DEPAN SAPE BELAKANG, KITE MESTI MENANG. AYUH BANGSA KU, BUANG SEGALA SIFAT EGO, SOMBONG, ANGKUH,
#HAMBAALLAH
 

Vip3r_Li0n

DFM Hackers
DFM Hackers
Malu mat kalau kalau claim itu ini mengaku terpaling hejes tapi minta tolong member. Aq pun tk berani nak claim itu ini sebab bukan apa, sedar diri yang dalam dunia ni bukan aq sorang je pandai, ada je yang buat2 bodoh tapi lagi bijak. Dalam dunia IT, lagi2 dunia hacking/programming ni mmg banyak berkongsi dari segi coding, banyak yang open source script original dorang sebab dorang niat nak sharing macam @Phoenix , @Pari Malam dan banyak lagi forumer yang lain. Tapi bila situasi nak cop itu cop ini, claim situ claim sini, jadi punca kenapa banyak yang pilih untuk encrypt/obfuscate script dorang.

Bayangkan kalau ada yang saja buat2 tanya cmna nak fix error python, sedangkan dorang ni mahir gila dalam haskell, malbolge dan assembly. Tapi nak berlagak macam terpaling pro bab coding sebab tahu python. Lagi satu, jangan beria sangat cakap lagi tua, sebab yang tua tak semestinya betul dan yang muda tak semestinya bodoh. Dunia makin canggih, ilmu makin mudah nak dapat. Aq pernah terkedu sebab umur lebih kurang aku, tapi full stack dari scratch. Jadi hargai pada yang berkongsi ilmu tanpa halangan, sebab doranglah ilmu kita kedepan, one way or another.

Tutup Salam.