Open Mari membawang : Macam ini ke heker tiktok malaysia?

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Apa kata saya?

Saya boleh katakan yang, setiap manusia ada pandangan mereka yang tersendiri. Dan memandangkan anda semua mempunyai acc tiktok sendiri, maka its up to pemilik tu la nak buat apa pun yang dorang nak, nak komen apa pun dorang nak dan seangkatan dengannya. Asalkan ianya tidak menyalahi undang-undang dan juga peraturan yang telah diberikan oleh pihak tiktok dan pihak-pihak yang lain.

Soalan saya, dia yang triggered atau siapa yang triggered sebenarnya ni? Daripada apa yang saya nampak, dia triggered dan anda pun triggered jugak. Kalau anda tidak triggered dengan apa yang dia katakan dekat ruangan komen, anda tidak akan cuba untuk provoke dia dan mengajak orang lain untuk tumpang provoke beliau juga memandangkan, apa yang saya baca di dalam komen itu tidak mengukuhkan dengan apa yang anda katakan, which is dia gelabah.

Maybe pendapat saya agak tidak diterima sebab kewarasan akal manusia yang meinginkan orang membela dan berpihak kepada anda. Jadi, kewarasan akal berkemungkinan tidak dapat menerima pendapat saya ini, malah mungkin akan ada kecaman di dalam thread ini nanti terhadap komen saya ini.

Sekian, Assalamualaikum
 
Last edited: