Resipi Marshmallow Nougat Candy

Prefix untuk segala resipi dan juadah makanan atau minuman

scarlet

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Jun 2021
892
6,287
the Kingdom of Fiore
DragonCoin
8,717,145.00
Angry Lion
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Shark
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

IMG_20220911_141129.jpg
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

IMG_20220911_151019.jpg
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


IMG_20220911_142418.jpg
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,474
36,642
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,898.00
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

View attachment 25487
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

View attachment 25488
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


View attachment 25489
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
Uwaiuuuuu boleh pos tk ..
 
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

View attachment 25487
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

View attachment 25488
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


View attachment 25489
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
@scarlet cod pls.. Haha
 

fatimazarah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jun 2022
100
3,284
DragonCoin
0.00
Charlie Dame...
Tart Nenas
Charlie Dame...
Black Dragon
Oyen The Arrogant Cat
Frost Dragon
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

View attachment 25487
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

View attachment 25488
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


View attachment 25489
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
Yumyum 😋🤤...Pst nak sikit 🤣🤣😆
========================================================================================================================
۞اللهم صل على سيدنا محمد وعلى آل سيدنا محمد۞
#Allahfirst
#Mayallaheaseeverything
 

scarlet

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Jun 2021
892
6,287
the Kingdom of Fiore
DragonCoin
8,717,145.00
Angry Lion
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Shark
@scarlet cod pls.. Haha
Paklong lambat, dah hbs bagi2 jiran 😆
Yumyum 😋🤤...Pst nak sikit 🤣🤣😆
========================================================================================================================
۞اللهم صل على سيدنا محمد وعلى آل سيدنا محمد۞
#Allahfirst
#Mayallaheaseeverything
Patimah sila buat, pastu bagi paklong 🤭
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

View attachment 25487
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

View attachment 25488
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


View attachment 25489
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
waw sodapp ii
 

Abcdeath

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
4 Sep 2021
704
3,244
DFM
DragonCoin
36,406.00
Hai.. Assalamualaikum semua 🌹✨
Selamat berhujung minggu...
Kalini saya nak share satu resepi sesuai utk kudap kudap...

View attachment 25487
Sorry gambar gugel, tak sempat nak snap dah masuk kuali..

View attachment 25488
Gambar cara buat pun teda sbb kena sentiasa gaul huhuhu


View attachment 25489
Sorry cara potong tak kemas..😆

So, kpd anda2 yg nak cuba, jgn masukkan dlm peti ais, biar dia sejuk ikut suhu bilik... Nti jd mcm saya.. Struggle nak potong 🙂

Lots of Love - scarlet 💕
izinkan saya membeli candy ini ..buleh
 

scarlet

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Jun 2021
892
6,287
the Kingdom of Fiore
DragonCoin
8,717,145.00
Angry Lion
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Shark
waw sodapp ii
Mmg sodap 😌
saya nampak kelibat strawberry.. nak laaa scarlet.. aku nak makan yang kau buat.. please ah scarlet... nak sangat rasa kau punya masakan 😭 aku suka candyy.. lagi2 strawberry.. nakkk scarlet.. taknak scarlet, nak candy yang scarlet buat
Oklah.. Saya bagi cip ja, PM tepi address 😌
Waalaikumusalam, terbaik infografic dan resepinya, saya biasa tahu makan je , tak pernah lah lagi lah terpikir nak buat, boleh cuba nanti , Tq Scarlet.
Sila sila... Nti share sini 😌
Nice nampak tertarik dengan infrografic
Maceh 😌
 
  • Like
Reactions: nxncy and A1one