Memri TV, Website Israel yang memburukkan Islam

ShiNyaaKun

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
106
389
23
Another Isekai
DragonCoin
6,220.00
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
pada kesempatan kali ini saya ingin memberi info penting tentang MEMRI TV

memri.org



Capture.PNG
MEMRI TV Stands for 'Middle East Media Research TeleVision'
Ia adalah sebuah Website yang diasaskan Yigal Carmon pada tahun 1997, Disember 1
YCarmon_h1.jpg
Tujuan website ini adalah untuk memantau setiap TV dari Iran, Arab sehingga ke Turki.
Mereka meneliti setiap berita, ceramah dan Perkataan Pemimpin dan menyunting dan disebarkan untuk memburukkan imej islam.

Mereka juga ada JTTM (Jihad and Terrorism Threat Monitor) yang kononnya meneliti dan memberitakan Terrorism

ty.PNG

Timur tengah tidak sama dengan Malaysia, kerana mereka menggunakan satellite untuk menyiarkan siaran dan memudahkan mereka untuk memantau.

Mereka awalnya hanyalah membuat website kecil yang tidak perlu kos tinggi dan tidak dapat memberikan impak langsung. Tapi mereka terus istiqomah dengan kesesatan mereka sehingga ia dilayari oleh seluruh dunia termasuk sebagian orang islam sendiri kerana kejahilan mereka menyangka website tersebut dibuat oleh orang islam.

Mereka juga masuk di Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo dan juga TIKTOK! untuk mempengaruhi dunia dan mempengaruhi anak muda.

Jadi saya menyeru dan memohon saudara saudara yang bijak dalam hacking untuk memusnah kan website tersebut...
Urmm saya tak tau nak mention siapa je....
@xrrxiy pun jadilah
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
pada kesempatan kali ini saya ingin memberi info penting tentang MEMRI TV

memri.org



View attachment 8287
MEMRI TV Stands for 'Middle East Media Research TeleVision'
Ia adalah sebuah Website yang diasaskan Yigal Carmon pada tahun 1997, Disember 1
View attachment 8275
Tujuan website ini adalah untuk memantau setiap TV dari Iran, Arab sehingga ke Turki.
Mereka meneliti setiap berita, ceramah dan Perkataan Pemimpin dan menyunting dan disebarkan untuk memburukkan imej islam.

Mereka juga ada JTTM (Jihad and Terrorism Threat Monitor) yang kononnya meneliti dan memberitakan Terrorism

View attachment 8288

Timur tengah tidak sama dengan Malaysia, kerana mereka menggunakan satellite untuk menyiarkan siaran dan memudahkan mereka untuk memantau.

Mereka awalnya hanyalah membuat website kecil yang tidak perlu kos tinggi dan tidak dapat memberikan impak langsung. Tapi mereka terus istiqomah dengan kesesatan mereka sehingga ia dilayari oleh seluruh dunia termasuk sebagian orang islam sendiri kerana kejahilan mereka menyangka website tersebut dibuat oleh orang islam.

Mereka juga masuk di Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo dan juga TIKTOK! untuk mempengaruhi dunia dan mempengaruhi anak muda.

Jadi saya menyeru dan memohon saudara saudara yang bijak dalam hacking untuk memusnah kan website tersebut...
Urmm saya tak tau nak mention siapa je....
@xrrxiy pun jadilah
Assalamualaikum wbt
terima kasih atas maklumat ini ya
sama2 kita kita doakan kesejahteraan penduduk digaza :)
 

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
pada kesempatan kali ini saya ingin memberi info penting tentang MEMRI TV

memri.org



View attachment 8287
MEMRI TV Stands for 'Middle East Media Research TeleVision'
Ia adalah sebuah Website yang diasaskan Yigal Carmon pada tahun 1997, Disember 1
View attachment 8275
Tujuan website ini adalah untuk memantau setiap TV dari Iran, Arab sehingga ke Turki.
Mereka meneliti setiap berita, ceramah dan Perkataan Pemimpin dan menyunting dan disebarkan untuk memburukkan imej islam.

Mereka juga ada JTTM (Jihad and Terrorism Threat Monitor) yang kononnya meneliti dan memberitakan Terrorism

View attachment 8288

Timur tengah tidak sama dengan Malaysia, kerana mereka menggunakan satellite untuk menyiarkan siaran dan memudahkan mereka untuk memantau.

Mereka awalnya hanyalah membuat website kecil yang tidak perlu kos tinggi dan tidak dapat memberikan impak langsung. Tapi mereka terus istiqomah dengan kesesatan mereka sehingga ia dilayari oleh seluruh dunia termasuk sebagian orang islam sendiri kerana kejahilan mereka menyangka website tersebut dibuat oleh orang islam.

Mereka juga masuk di Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo dan juga TIKTOK! untuk mempengaruhi dunia dan mempengaruhi anak muda.

Jadi saya menyeru dan memohon saudara saudara yang bijak dalam hacking untuk memusnah kan website tersebut...
Urmm saya tak tau nak mention siapa je....
@xrrxiy pun jadilah
Terima kasih atas info ini..
Semoga dengan pendedahan ini kita boleh bersama2 memberitahu dunia tentang niat jahat yang tersembunyi atau agenda lawan web tersebut semoga kita akan lebih alert
☺️☺️☺️
 

rataka

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
19 Jun 2021
19
26
DragonCoin
6,015.00
Pandai2 la cari email..
Klw dapat email, bersihkan semua pun xpe..xde org marah. ;-)

web israhell
ID=875141_memri
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
pada kesempatan kali ini saya ingin memberi info penting tentang MEMRI TV

memri.org



View attachment 8287
MEMRI TV Stands for 'Middle East Media Research TeleVision'
Ia adalah sebuah Website yang diasaskan Yigal Carmon pada tahun 1997, Disember 1
View attachment 8275
Tujuan website ini adalah untuk memantau setiap TV dari Iran, Arab sehingga ke Turki.
Mereka meneliti setiap berita, ceramah dan Perkataan Pemimpin dan menyunting dan disebarkan untuk memburukkan imej islam.

Mereka juga ada JTTM (Jihad and Terrorism Threat Monitor) yang kononnya meneliti dan memberitakan Terrorism

View attachment 8288

Timur tengah tidak sama dengan Malaysia, kerana mereka menggunakan satellite untuk menyiarkan siaran dan memudahkan mereka untuk memantau.

Mereka awalnya hanyalah membuat website kecil yang tidak perlu kos tinggi dan tidak dapat memberikan impak langsung. Tapi mereka terus istiqomah dengan kesesatan mereka sehingga ia dilayari oleh seluruh dunia termasuk sebagian orang islam sendiri kerana kejahilan mereka menyangka website tersebut dibuat oleh orang islam.

Mereka juga masuk di Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, Vimeo dan juga TIKTOK! untuk mempengaruhi dunia dan mempengaruhi anak muda.

Jadi saya menyeru dan memohon saudara saudara yang bijak dalam hacking untuk memusnah kan website tersebut...
Urmm saya tak tau nak mention siapa je....
@xrrxiy pun jadilah


 

Attachments

  • IMG_20210805_072308.jpg
    IMG_20210805_072308.jpg
    828.1 KB · Views: 4
Last edited:
  • Like
Reactions: ShiNyaaKun