Open Mesej untuk Hackers Batch 04 !!

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

1633941179433.png
 

Attachments

  • 1633941164376.png
    1633941164376.png
    118.6 KB · Views: 11

302

Angler
DFM Member
LV
0
 
23 Aug 2021
184
561
Kampung Sejiwa Simpang Sehati
DragonCoin
4,399.00
Ancient Dragon
Frost Dragon
Ancient Piranha
Fire Red Dragon
Black Dragon
Ulat Gonggok Gergasi
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906
down habis batch 04.. msa form 4 pun mcm blajar bab 123 ja.. tapi xda yg mustahil untuk berjaya kan.. goodluck batch 04..
 

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906

Semoga berjaya 👍😁
 

jimmywarner

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
10
55
24
Cyberjaya Malaysia,Maryland, United States
DragonCoin
4,644.00
Class of 2021, you completed school in the midst of a global pandemic. No doubt your life was disrupted. No doubt there was added stress. No doubt there was uncertainty. Despite these challenges, or more accurately because of them, you are stronger. You are a stronger student having tested yourself. You are a stronger job applicant as you have overcome the unexpected and persevered. You are a stronger person finding the ingenuity and resolution you did not know you had. JIMMY WARNER CYBER SECURITY AND ETHICAL HACKER .
 

Attachments

  • anime under tree.jpg
    anime under tree.jpg
    220.9 KB · Views: 2

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,722
Bawah Tanah
DragonCoin
9,652,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
pt3 x best sif sbb taktaula
uishh HHAHAHA GG
good luck n all the best. SPM sangat penting. berusaha dan berdoa. selebihnya tawakal. bayangkn wajah mak ayah klu rasa putus asa
THANK YOU DO ''.''
Class of 2021, you completed school in the midst of a global pandemic. No doubt your life was disrupted. No doubt there was added stress. No doubt there was uncertainty. Despite these challenges, or more accurately because of them, you are stronger. You are a stronger student having tested yourself. You are a stronger job applicant as you have overcome the unexpected and persevered. You are a stronger person finding the ingenuity and resolution you did not know you had. JIMMY WARNER CYBER SECURITY AND ETHICAL HACKER .
GG HAHAHA pandemic made everything harder ''.''
 

Izdihar

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
53
109
DragonCoin
4,616.00
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906
Thx, wish us luck for the first batch on KSSM
 

J1ng0

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
284
2,027
32
1t1k Br0quen
DragonCoin
4,495.00
Eagle
Ulat Gonggok Gergasi
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906
dalam kehidupan sekarang realiti belajar pandai and dapat genggam satu kertas akademik serta kerja bagus terus pandang orang lekeh terhadap orang...saya bercakap atas realiti zaman sekarang....ye betul SPM penentu masa depan yang cerah kepada yang bertungkus lumus tu tetapi dunia sekarang MONEY is number 1...so erti kata duit ni tidak semesti dimilki oleh mereka yang bijak sahaja malah yang gagal SPM dapat pon mampu meraih status JUTAWAN....so kepada mereka yang takde harapan tu pesan saya jangan mengalah dan jangan berputus asa untuk baja untuk sirami kepada harta semaian anda dengan anggapan sirna muncul terangi kehidupan anda....macam saya cth dulu ikhlas saya kongsi dengan anda semua,saya hanya pelajar yang dianggap oleh kawan - kawan saya sbgai bodoh dan skema(nerd) sbb apa sebab saya tidak pandai membaca buku dan selalu kene denda dengan cikgu sekolah...1 hari pendekkan cerita masa tu form 3 tunggu result untuk PMR saya tengok kawan - kawan semua result bagus - bagus masa tu and then diorang macam biasa pandang aku hanya sebelah mata sambil berkata "macam mana result ko ? ", aku jawab la gagal tanpa segan silu diorang terus kluarkan perkataan " yela ko kan malas dan tak pandai membaca,baik ko berhenti je skolah lagi bagus ",sinis kawan - kawan aku kepada aku....dan aku balik rumah sambil menitis air mata sebab apa sebab aku tak tahu nak bagi jawapan apa dekat orang tua aku yela mak ayah mana tak marah atau sedih kan sebab result teruk....sampai je rumah mak dan ayah aku secara kebetulan berada di kerusi kayu di halaman luar rumah lantas tanpa soal banyak mak ayah aku terus bertanya tentang result PMR aku,dengan tindakan bersahaja aku jawab "gagal" kepada mak ayah aku...dan pada masa tu first time mak ayah aku menangis depan depan aku sebab mungkin kecewa dengan result PMR aku yang teruk tu.....pastu singkatkan lagi disebabkan mak ayah aku menangis depan - depan aku jadi aku tanam tekad aku nak belajar bersungguh - sunggguh so dipendekkan lagi cerita hanya berbaki SPM untuk aku usaha bersungguh - sungguh dan untuk baiki kehidupan aku,astu apa lagi buat la muka tebal aku try ambil peluang belajar membaca dan mengira secara slow and loading yang perkataan loading tu yang paling ketara sebab aku mmg loading gila untuk faham satu - satu subjek tu....pendek kan lagi masa tempoh menunggu untuk keputusan SPM macam biasa la bangun awal pagi ready untuk tengok keputusan SPM kan , oh lupa dulu aku sekolah menengah teknik untuk form 4 dan 5 aliran vokasional kalau sekolah biasa ni macam aliran sastera la kalau aliran kejuruteraan kalau sekolah biasa ni sama macam aliran sains sebab aliran kejuruteraan ada add math,kimia dan biologi...pastu singkatkan lagi cerita sampai la giliran aku untuk ambil result SPM ,kira ok la aku dapat 3A,5B kan so rahsia dia kalau karangan tak kira la BM ke Bi ke aku hafal je karangan tu...haha lawak kan takpe macam biasa orang tua aku menanti aku di rumah lantas aku tunjuk slip keputusan tu dekat mak ayah aku,aku rasa macam happy la dapat buat diorang happy kan....kalau nak ikutkan cerita ni panjang lagi ni ,aku stop dulu sebab aku rasa nukilan yang dibuat oleh @LilBoyyy amat menarik perhatian aku utk bercerita..so,moral of story kunci kehidupan baik alam nyata mahupun akhirat "JAGA SOLAT 5 WAKTU", "JAGA MAK AYAH", "JGN LUPA ASAL USUL KITA DULU DAN KINI" , " BILA BERJAYA JANGAN SESEKALI PANDANG RENDAH DEKAT ORANG LAIN TIDAK KIRA ADIK BRADIK KE KAWAN2 KE KAN" , " BILA ADA DUIT LEBIH TOLONG ORANG SEKELILING KITA BAIK ADIK BRADIK,KAWAN2,JIRAN2,DAN SO ON ".....DAN YG PALING PENTING KALAU GAGAL PMR ATAU SPM TAKPE REZEKI ANDA SEMUA ADA MANA LA TAHU KAN JADI AHLI PERNIAGAAN YANG BERJAYA KE KAN JANJI JAGA AGAMA JAGA MAK AYAH TU JE BENDA SIMPLE TAPI SUSAH NAK BUAT ....TQ sudi membaca atas taipan saya ini yang menjadi satu jalan cerita...saya tak tahu la menarik atau tidak kan....# DONT EVER NEVER EVER GIVE UP TO SUCCESS..
 

Xademoiselle

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Oct 2021
16
59
Penang
DragonCoin
4,436.46
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906
Goodluck adik ii yang nak mengambil spm saya doakan kamu semua berjaya dunia akhirat
 
  • Love
Reactions: Braderlala

yuno

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
31 May 2021
254
751
19
dari tanah ke tanah
DragonCoin
5.00
Thinkpad x1
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
Selamat petang ahli ii DragonForceMalaysia,
so harini saya ada sedikit mesej untuk hackers ii batch 04 yang masih x serious dengan SPM ..untuk pengetahuan korang semua ..hanya tingal lagi 134 Hari untuk SPM .. saya faham keadaan korg dengan pendemic and xde motivation untuk study tapi kita x boleh jadi itu sebagai alasan untuk kita x study ..fikir kan lah 5 tahun kita belajar untuk 1 exam iaitu SPM dan SPM lah akan menentukan masa depan anda either nk hidup mewah atau hidup biasa ii ..pilihan di tangan anda.. fikirkan la cikgu ii korg mak ayh org yang selalu support korg...xkn korg x balas jasa diaorang so ini lah masa untuk kita buktikan sape kita yeah..bangkitttt lahhh dan buktikan lahhh

ambil masa fikir betul ii fikir habis ii ..ada masa lagi ini ..sempat lagii.. kalau korg usaha pasti akan ada sinar dalam hidup ''.''

'' jangan bazirkan masa sbb masa itu sangat berharga untuk orang yang nak berjaya ''
''don't waste your time because time is very valuable for those people who want to succeed'' ~~ L!lB0yy

GOODLUCK FOR YOUR SPM `

View attachment 13906
kenapa lah aku batch 04..huhhhh