Open Minta Pendapat Tentang Hadiah Atau Tempat Menarik Untuk Sambutan Anniversary

abangBOBOK

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
112
281
DragonCoin
5,906.00
Charlie Dame...
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nak pendapat atau cadangan rerakan sekalian yang sudah ada pasangan , yang pernah ada pasangan ataupun yang belum ada pasangan tetapi ada pendapat boleh lah kongsi 😬


1 . ada ke tempat menarik untuk menyambut anniversary bersama pasangan ?

2. tempat makan menarik @ romantik area KL/Selangor ?

3. ataupun cara cara nak sambut anniversary yang romantik ?

korang boleh je nk jawap semua soalan ataupun salah satu ,terpulang asalkan ada idea .hehe
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,471
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
1 . ada ke tempat menarik untuk menyambut anniversary bersama pasangan ?
~ see what she like the most? she like movie? shopping? eat? highland? sea? beach? jungle? or city of light?

2. tempat makan menarik @ romantik area KL/Selangor ?
~ icity - selangor, bukit cerkah - selangor, putrajaya - g time malam- spot masjid, ayer8, tasik2 sana. ptg pon ok gak cantik tempat dia. taman botani."
makan----ikut anda kat mana, sana byk kedai.
3. ataupun cara cara nak sambut anniversary yang romantik ?
masak sendiri, beli bunga, dll -_- the hack im doing
 

abangBOBOK

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
112
281
DragonCoin
5,906.00
Charlie Dame...
Ulat Gonggok Gergasi
nie kalau aku ah, tunggu ade pasangan nanti, aku nk create satu website, pastu letak lah luahan hati, gambar ii dia, lagu ii yang romantik, ibarat surat cinta digital untuk si dia HAHAHAHA tunggu lah ade pasangan..... :( ini salah satu lah hihih, banyak lagi rancangan
haha , dah pernah buat masa bercinta dulu . wakakaka .
1 . ada ke tempat menarik untuk menyambut anniversary bersama pasangan ?
~ see what she like the most? she like movie? shopping? eat? highland? sea? beach? jungle? or city of light?

2. tempat makan menarik @ romantik area KL/Selangor ?
~ icity - selangor, bukit cerkah - selangor, putrajaya - g time malam- spot masjid, ayer8, tasik2 sana. ptg pon ok gak cantik tempat dia. taman botani."
makan----ikut anda kat mana, sana byk kedai.
3. ataupun cara cara nak sambut anniversary yang romantik ?
masak sendiri, beli bunga, dll -_- the hack im doing

Nice , akan disurvey
( yang single menjeling thread ini )

Alololo . kalau ada idea boleh la cadang ,hahaha . awak kan ada @suyisaster :geek:
 

Syedhafiz1234

Community Leader
DFM Bawang Leader
LV
0
 
14 Nov 2021
473
2,558
ManCave
DragonCoin
2,612.00
Ulat Gonggok Gergasi
Black Dragon
Eagle
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nak pendapat atau cadangan rerakan sekalian yang sudah ada pasangan , yang pernah ada pasangan ataupun yang belum ada pasangan tetapi ada pendapat boleh lah kongsi 😬


1 . ada ke tempat menarik untuk menyambut anniversary bersama pasangan ?

2. tempat makan menarik @ romantik area KL/Selangor ?

3. ataupun cara cara nak sambut anniversary yang romantik ?

korang boleh je nk jawap semua soalan ataupun salah satu ,terpulang asalkan ada idea .hehe
- bawak g makan paparich
- beli emas
- bawak g pantai
 

katonara

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
17 Jan 2022
222
862
DragonCoin
10,550,813.00
Romantik tu subjektif. Ikut kemampuan. Kadangkala biasa2 pun boleh romantik. Tunjukkan effort dan layanan lebih daripada biasa. Bawah ni antara idea..

1. Pakej spa
2. Suprise delivery
3. room/hotel/table decoration
4. benda yg dia dah lama nak tapi still tak dapat2. Boleh jadikan hadiah
5. Kasi dia rehat masa hari special day. Amik cuti dan layan dan beri perhatian lebih dari kebiasaan.
6. romantik dinner/buffet/hightea

Moga dpermudahkan urusan anda.
 

abangBOBOK

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
112
281
DragonCoin
5,906.00
Charlie Dame...
Ulat Gonggok Gergasi
Romantik tu subjektif. Ikut kemampuan. Kadangkala biasa2 pun boleh romantik. Tunjukkan effort dan layanan lebih daripada biasa. Bawah ni antara idea..

1. Pakej spa
2. Suprise delivery
3. room/hotel/table decoration
4. benda yg dia dah lama nak tapi still tak dapat2. Boleh jadikan hadiah
5. Kasi dia rehat masa hari special day. Amik cuti dan layan dan beri perhatian lebih dari kebiasaan.
6. romantik dinner/buffet/hightea

Moga dpermudahkan urusan anda.
mantab , terima kasih masta
 

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,547
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nak pendapat atau cadangan rerakan sekalian yang sudah ada pasangan , yang pernah ada pasangan ataupun yang belum ada pasangan tetapi ada pendapat boleh lah kongsi 😬


1 . ada ke tempat menarik untuk menyambut anniversary bersama pasangan ?

2. tempat makan menarik @ romantik area KL/Selangor ?

3. ataupun cara cara nak sambut anniversary yang romantik ?

korang boleh je nk jawap semua soalan ataupun salah satu ,terpulang asalkan ada idea .hehe
Pasangan tu Aweks ke Isteri?