Mohon bantuan hack sistem

Status
Not open for further replies.

Aishahshrf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Aug 2021
15
12
DragonCoin
4,000.00
Assalammualaikum dan hi, saya nak minta tolong. Ada 1 website ni https://shopboostr-my.com Skop kerjanya ialah kita kene grab order dari shoppe, lazada dan lain lain. Lepas kita grab order kita akan dpt komisyen.

Setiap hari kene siapkan 60task baru boleh withdrawal duit. Tapi yang jadi masalahnya kami dapat bonus task yang menyebabkan duit dalam acc tu jadi negatif. Saya disini ingin meminta bantuan kepada yang pakar untuk bantu hack system itu untuk delete bonus task yang ada dan jadi kan task tu 60 supaya boleh withdrawal duit.

Duit yang ada dalam tu amat penting bagi kami sekeluarga kerana duit tu kami ingin gunakan untuk beli ubat-ubatan ayah kami, bayar yuran pengajian kami serta menjelaskan hutang-hutang kami.

Sekiranya, cik ingin mengenakan bayaran. In sha allah kami boleh bayar sekiranya kami dapat kembali duit tu. Saya amat berharap cik semua dapat membantu saya dengan kepakaran cik.

Terima kasih ")
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,485
5,203
21
DragonCoin
5,650.00
Double posting dah ni. Sepatutnya update sahaja di thread yang sama. Supaya orang lebih faham kronologi dan masalah. Task submission berapa jumlah yang dikreditkan ke website tu? Nampak macam besar jumlah.
Dah ada ke sebelum ni tuan
 

Mr.Chyper

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
295
1,569
Pencinta IT - Student - Learning
DragonCoin
3,559,610,220.67
Pulau Persendirian
PowerEdge R450 Rack Server
Black Dragon
Fire Red Dragon
Apple Watch Series 7
Apple TV
Assalammualaikum dan hi, saya nak minta tolong. Ada 1 website ni https://shopboostr-my.com Skop kerjanya ialah kita kene grab order dari shoppe, lazada dan lain lain. Lepas kita grab order kita akan dpt komisyen.

Setiap hari kene siapkan 60task baru boleh withdrawal duit. Tapi yang jadi masalahnya kami dapat bonus task yang menyebabkan duit dalam acc tu jadi negatif. Saya disini ingin meminta bantuan kepada yang pakar untuk bantu hack system itu untuk delete bonus task yang ada dan jadi kan task tu 60 supaya boleh withdrawal duit.

Duit yang ada dalam tu amat penting bagi kami sekeluarga kerana duit tu kami ingin gunakan untuk beli ubat-ubatan ayah kami, bayar yuran pengajian kami serta menjelaskan hutang-hutang kami.

Sekiranya, cik ingin mengenakan bayaran. In sha allah kami boleh bayar sekiranya kami dapat kembali duit tu. Saya amat berharap cik semua dapat membantu saya dengan kepakaran cik.

Terima kasih ")
Akak Sepatutnya Screenshot Dan Simpan Segala Butiran Yang Ada,Dan Cuba Jelaskan Apa Situasi Akak Dan Macammana Dia Berlaku Dengan Lebih Detail
 

Aishahshrf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
21 Aug 2021
15
12
DragonCoin
4,000.00
Double posting dah ni. Sepatutnya update sahaja di thread yang sama. Supaya orang lebih faham kronologi dan masalah. Task submission berapa jumlah yang dikreditkan ke website tu? Nampak macam besar jumlah.
Maaf saya tak reti guna lagi website ni ")
 
Status
Not open for further replies.