Solved mohon geng DFM tolong stabilizekan website kitajaga.co

Solved Issue
Status
Not open for further replies.

wahimusa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
5
20
DragonCoin
4,000.00
Laman web kitajaga.co founder dia bagus. Nak tolong orang yang perlu bantuan mengangkat bendera putih dengan senang dan pihak yang ingin membantu pun senang detect lokasi mereka. Jadi saya tiada skill itu. Jadi saya mohon DFM kalau sudi menolong pihak website berkenaan ye. Maaf jika menganggu. tqsm
 

PisauCukur

Pyrokinesis
DFM Administrator
LV
0
 
28 May 2021
393
1
7,747
HQ DragonForce
DragonCoin
2,768,425.00
Black Dragon
Ford Ranger
Bangsal
Laman web kitajaga.co founder dia bagus. Nak tolong orang yang perlu bantuan mengangkat bendera putih dengan senang dan pihak yang ingin membantu pun senang detect lokasi mereka. Jadi saya tiada skill itu. Jadi saya mohon DFM kalau sudi menolong pihak website berkenaan ye. Maaf jika menganggu. tqsm
Apa isu dia ?
 

wahimusa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
5
20
DragonCoin
4,000.00
ada baca that webs not stabil. but alhamdulillah now dah ok. mungkin overload traffic server dgn users.
baik saya upload pic profile. sorry admin. tqsm
 
Last edited:

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,288
26,469
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,126.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
Laman web kitajaga.co founder dia bagus. Nak tolong orang yang perlu bantuan mengangkat bendera putih dengan senang dan pihak yang ingin membantu pun senang detect lokasi mereka. Jadi saya tiada skill itu. Jadi saya mohon DFM kalau sudi menolong pihak website berkenaan ye. Maaf jika menganggu. tqsm

Web sibuk kak org ramai beratur nak tgk. Biasa la web free. So dia lambat sikit. Lagi pon line malaysia agak teruk. 😂 Iya saya dan rakan2 lain sangat memberi support kepada rakyat malaysia yg kesusahan
 

hotfloppy

Guru Leader
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
537
1
3,980
DragonCoin
9,780.00
Linux
Eagle
Ancient Piranha
Masalah paling besar adalah kos. Kalau nak support, boleh bantu dari segi dana rasanya.​


Boleh contact Reza Razali, CEO Terato Tech, yang bangunkan kitajaga.co untuk bantu dari segi kewangan.

Reza Razali @ Facebook



Btw, rasanya sesuai pindah thread ni ke Local Discussion. Forum Suggestion & Feedback untuk benda-benda related dengan penambahbaikan forum ni je. Betulkan kalau aku silap ye.
 

PisauCukur

Pyrokinesis
DFM Administrator
LV
0
 
28 May 2021
393
1
7,747
HQ DragonForce
DragonCoin
2,768,425.00
Black Dragon
Ford Ranger
Bangsal
Masalah paling besar adalah kos. Kalau nak support, boleh bantu dari segi dana rasanya.​


Boleh contact Reza Razali, CEO Terato Tech, yang bangunkan kitajaga.co untuk bantu dari segi kewangan.

Reza Razali @ Facebook



Btw, rasanya sesuai pindah thread ni ke Local Discussion. Forum Suggestion & Feedback untuk benda-benda related dengan penambahbaikan forum ni je. Betulkan kalau aku silap ye.
Agreed. moved.

Jika web owner memerlukan bantuan boleh pm saya terus dan kita tengok apa yang kita boleh bantu dia.

Terima kasih.

Saya lock thread ini
 
Status
Not open for further replies.