Motivasi Petang

Status
Not open for further replies.

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
 

AnipAnip

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
30 Jun 2021
181
1,055
DragonCoin
7,265.00
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
Mantab Pak Abu.. 😁👍
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
Waalaikumsalam ,baik cip ✌️ mantapp dari ladang 🤟
 
Last edited:

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
849
29,252
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
1,521.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
Go.. Go.. Cip Bawang..
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Pergh. Merecik la cip bawang. Patut ramai suka. Wkwkw
Merecik yer? maklumla ini semua ajaran abg mat kiterrr...ermm jika tidak kerana anda asyik mmberi ayat2 baku even saya tidak suka, tapi ckit2 ainul bljr au guna...ehehehehe... jd TQ abg matt
Mantab Pak Abu.. 😁👍
maceh anip (つ≧▽≦)つ
Terbaik ainul. Awak memang main peranan penting la dalam DFM. Ramai yang akan termotivasi dengan thread awak. Terbaik.
Minnnn~~~nak hadiah... *wink wink* (done bodek)
Terbaik dayah ❤️ Bukan saja2 admin pilih staff DFM 🙂
haah..bru trpikir lpaz tngk thread dlm staff application..sbb aritu ainul mintak iv nk msuk gfx team tp xdpt.. hahahaha
Waalaikumsalam ,baik cip ✌️ mantapp dari ladang 🤟
saya dari rumah saya..bukan ladang...
Waalaikumusalam,, mantapp cip 👍🏻👍🏻👍🏻
weeee maceh (つ≧▽≦)つ
Go.. Go.. Cip Bawang..
uchu chipsmore, paklong
Mantap bawang leader kita 💪🏻
maceh my baby (つ≧▽≦)つ
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,470
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
Hmmm...boleh tak berikan tips untuk saya menjadi HIJAU? Maaf, saya masih noob...cuma pandai masak ayam goreng
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Hmmm...boleh tak berikan tips untuk saya menjadi HIJAU? Maaf, saya masih noob...cuma pandai masak ayam goreng
sesungguhnya yang kuning lg tinggi pangkat nye dari yang hijau...

[ehh dah dah..pening aq..aq un xtau hierarchy ( entah eja btol ke tak) kita smua ni...yg aq tau wrna merah lg tinggi] Ahahahahahahahaha jom la jadi sama rata sahaja...

🤣🤣🤣
 
  • Haha
Reactions: ShahrulHalim

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,470
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
sesungguhnya yang kuning lg tinggi pangkat nye dari yang hijau...

[ehh dah dah..pening aq..aq un xtau hierarchy ( entah eja btol ke tak) kita smua ni...yg aq tau wrna merah lg tinggi] Ahahahahahahahaha jom la jadi sama rata sahaja...

🤣🤣🤣
oh ya saya kuning, seperti semalam baru terasa menjadi pelangi :sneaky:
 

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
terima kasih banyak cik atas ingatan & nasihatnya.. btw nak tanya, macam mana nak mohon tu ye? 😍
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,565
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00
Assalamualaikum wbt.
Kepada semua warga DFM yang lalu thread aku ni, aku just nak cakap je. Aku tak tau berguna ke tak "cakap" aku ni. Maklumla, perangai aku sama dengan tulisan aku. Harap maaf jika ada kesilapan or kekasaran didalam penulisan aku ni.

Aku just nk bgtau,
Untuk sesape yang nak memohon untuk menjadi staff forum DFM, korang kena tabahkan hati kalau kena tolak. Sesungguhnya admin-admin DFM strict sikit bab2 pemilihan staff. Harap anda faham kenapa. Forum ni besar, ramai orang masuk dalam ni (rsenye dlm 10k dah sekarang ni) . Jadi, dorang memang memilih someone yang betul2 boleh membantu dorang untuk menjaga member/thread yang ada kat dalam ni.

If dorang approved, Alhamdulillah. Tu rezeki anda. If dorang tolak, cuba lagi. Cuba lagi dengan aktif dekat forum. Tunjukkan yang korang memang berminat nak jadi staff DFM. Bukan hanya apply, pastu just tunggu admin-admin approve. Tunjuk sikit usaha tu.

Akhir kata,
kepada yang apply tu, semoga berjaya. Aku doakan korang dapat jawatan dalam forum ni. Tapi still tu semua atas admin-admin la. Dorang mesti ada kriteria yang dorang nak kan? Yang tak berjaya, cuba lagi. Jangan putus asa.

Mohon maaf sekali lagi jika ada sebarang kesilapan dan kekasaran didalam thread saya ini. Anda dibenarkan mengecam aku jika anda tidak berpuas hati dengan apa yang aku bagitau ni. Apa2 komen kat bawah tau?

Sincerely,
Falcon98
(つ≧▽≦)つ
nice cik ainul hidayah
 
Status
Not open for further replies.