Information Mr Robot underrated (semi spoiler) dan universe yang lain

Show informational about something

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
1658088665087.png
Mr Robot underrated (semi spoiler) dan universe yang lain

mr robot ni bagi aku adalah netflix show terbaik untuk hacker dan secara berani dia dorang cuma terapkan sedikit fiction dalam kalau korang nak tau sebenar hacker ini la actually close to what we do in real life tapi di ficitionalize, semua tools yang kita pernah guna memang ada kat sini paling aku minat tengok ransomware attack yang dia bank paling corrupt di sebuah bandar. tu paling pedas beb dosa diorang sendiri dia balas balik.

1658088967320.png
fake defacement simulated by the show " Mr robot's famous defacement texture was cancelled due complications"
siapakah mr robot ni adakah dia bedasarkan komik yes and know mr robot ada comic book tak lah yang begitu popular tapi dia memang ada mangga dia sendiri.

1658089070838.png


Even mr robot ni wayang ko boleh actually belajar dari pengalaman dia , dia ni bukan siapa pun. wifi ke internet dia guna MCD , kedai kopi banyak dia main social engineering berbanding actual hacking field. yang mana faham ni dia instantly tahu.


1658089218460.png

The voice of the people become the tool of destruction , there's reason why radio exist we follow his/her voice - Hacktivist comic

Bukan mr robot adalah wayang pertama cuma beza hacktivist banyak orang menentang comic book ni sebab takut dengan kebenaran actually pernah sekali ada studio nak buat wayang hacktivist the comic book dihalang beberapa pihak daripada wayang ni keluar, atas sebab tertentu. ni bukan nak cetuskan apa apa tapi cuma nak buat satu content yang menarik korang boleh discover beberapa universe dalam bidang komik atau wayang berkaitan dengan hacking secara fiction.
 
Last edited:

Azizul

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
17 Apr 2022
216
820
unknown pl4c3
DragonCoin
10,486,846.00
Black Dragon
Angry Lion
View attachment 24201
Mr Robot underrated (semi spoiler) dan universe yang lain

mr robot ni bagi aku adalah netflix show terbaik untuk hacker dan secara berani dia dorang cuma terapkan sedikit fiction dalam kalau korang nak tau sebenar hacker ini la actually close to what we do in real life tapi di ficitionalize, semua tools yang kita pernah guna memang ada kat sini paling aku minat tengok ransomware attack yang dia bank paling corrupt di sebuah bandar. tu paling pedas beb dosa diorang sendiri dia balas balik.

View attachment 24202
fake defacement simulated by the show " Mr robot's famous defacement texture was cancelled due complications"
siapakah mr robot ni adakah dia bedasarkan komik yes and know mr robot ada comic book tak lah yang begitu popular tapi dia memang ada mangga dia sendiri.

View attachment 24203


Even mr robot ni wayang ko boleh actually belajar dari pengalaman dia , dia ni bukan siapa pun. wifi ke internet dia guna MCD , kedai kopi banyak dia main social engineering berbanding actual hacking field. yang mana faham ni dia instantly tahu.


View attachment 24204



Bukan mr robot adalah wayang pertama cuma beza hacktivist banyak orang menentang comic book ni sebab takut dengan kebenaran actually pernah sekali ada studio nak buat wayang hacktivist the comic book dihalang beberapa pihak daripada wayang ni keluar, atas sebab tertentu. ni bukan nak cetuskan apa apa tapi cuma nak buat satu content yang menarik korang boleh discover beberapa universe dalam bidang komik atau wayang berkaitan dengan hacking secara fiction.
Perkongsian yang sungguh mantap Dari bang dj xhOf😊
 
  • Like
Reactions: A1one and 3XSH3ID

ShiBakuTensEi

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
852
2,555
Luc1d Dr34m
DragonCoin
4,458.00
Rumah Kampung
Villa DFM
Apple TV
Rumah sewa rm50
Apple Watch Series 7
Lamborghini Veneno
Tq for sharing Xhof , Menarik ni , antara cerita dalam my favorite list , that right , Mr robot the best Netflix show ever about hacker , walaupun bergenre lebihkan fiction tapi hacking scene dia sangat sangat realistic for me exactly, oh baru saya tahu ada universe lain , adaptasi dari komik ? Oh Mr.robot memang dari komik eh @XhOf
 
Last edited:

Azizul

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
17 Apr 2022
216
820
unknown pl4c3
DragonCoin
10,486,846.00
Black Dragon
Angry Lion
Menarik ni my favorite nih , that right , Mr robot the best Netflix show ever about hacker ,walaupun fiction tapi hacking scene dia sangat sangat realistic, oh baru tahu ada universe lain , adaptasi dari komik ? Oh Mr.robot memang dari komik sendiri eh @XhOf
Takpernah lagi tengok cite Mr robot ni,Pernah tengok whoami je🤫
 
  • Like
Reactions: A1one

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
Tq for sharing Xhof , Menarik ni , antara cerita dalam my favorite list , that right , Mr robot the best Netflix show ever about hacker , walaupun bergenre lebihkan fiction tapi hacking scene dia sangat sangat realistic for me exactly, oh baru saya tahu ada universe lain , adaptasi dari komik ? Oh Mr.robot memang dari komik eh @XhOf
banyak komik hacker ni cuma yang betul2 cari je akan tau origin dia
 

okorondo

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
18 Jan 2022
78
237
DragonCoin
60.00
ade juga tengok MR ROBOT nie kat NETFLIX.... Tapi belum dapat nak habiskan... Sebab Episod dia panjang... 😢
 

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
ade juga tengok MR ROBOT nie kat NETFLIX.... Tapi belum dapat nak habiskan... Sebab Episod dia panjang... 😢
wkwkwkw banyak signature trade skill kat dalam netflix memang realistic marah gak sebab benda dah rahsia show tu senang2 je bocor soalan.
 
  • Like
Reactions: Azizul