Mufti Menk: "Don't STEAL the TIME your boss pays you for!"

Status
Not open for further replies.

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,474
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Salam semuanya.

Dah lama tak buat thread bawang. Kali ni nak kongsi sesuatu daripada channel YouTube Mufti Menk tentang curi tulang dan mengular.

Boleh subscribe channel beliau:

Pernah tak buat benda ni? Kita babaskan sikit masa lunch kita untuk tengok YouTube atau main game ke? Bahkan layan forum DFM pun?
Bukan gaji yang sekadar dimakan sendiri tetapi nafkah zahir yang akan diberikan kepada keluarga.
Dari manakah datangnya kebahagiaan tanpa keberkatan?

Sekadar teguran bersama termasuk diri sendiri. Insya-Allah. Tepuk dada #JagaHati

 

AkiraCalix

Psychokinetic
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
835
15,139
./utopia
DragonCoin
2,708,473,037.50
Tart Nenas
Bugatti Centodieci
Mercedes-Benz Maybach Exelero
Angry Lion
Eagle
Ancient Piranha
Salam semuanya.

Dah lama tak buat thread bawang. Kali ni nak kongsi sesuatu daripada channel YouTube Mufti Menk tentang curi tulang dan mengular.

Boleh subscribe channel beliau:

Pernah tak buat benda ni? Kita babaskan sikit masa lunch kita untuk tengok YouTube atau main game ke? Bahkan layan forum DFM pun?
Bukan gaji yang sekadar dimakan sendiri tetapi nafkah zahir yang akan diberikan kepada keluarga.
Dari manakah datangnya kebahagiaan tanpa keberkatan?

Sekadar teguran bersama termasuk diri sendiri. Insya-Allah. Tepuk dada #JagaHati

Terima kasih untuk peringatan ini 😊👍
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Salam semuanya.

Dah lama tak buat thread bawang. Kali ni nak kongsi sesuatu daripada channel YouTube Mufti Menk tentang curi tulang dan mengular.

Boleh subscribe channel beliau:

Pernah tak buat benda ni? Kita babaskan sikit masa lunch kita untuk tengok YouTube atau main game ke? Bahkan layan forum DFM pun?
Bukan gaji yang sekadar dimakan sendiri tetapi nafkah zahir yang akan diberikan kepada keluarga.
Dari manakah datangnya kebahagiaan tanpa keberkatan?

Sekadar teguran bersama termasuk diri sendiri. Insya-Allah. Tepuk dada #JagaHati

deep bang...baik bang shah...ermm maceh
 
  • Like
Reactions: ShahrulHalim
Status
Not open for further replies.