Nak info nombor ni

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikuma wbt.nAku nak mintak tolong boleh tak? Ada sesiapa yang pandai cari info melalui nombor telefon?
Ada kawan aku ni, someone kacau dia duk call² apa semua tu, and dia nak tau nombor siapa yang kacau dia ni.

Aku dah try tlng tapi tak jadi la. So now aku dah buntu.

Ni nombor dia 01125416005 .
Boleh tolong cari kan siapa dia ni tak?
 

MARINE

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jul 2021
345
1,356
DragonCoin
2,978.00
Ancient Dragon
White Cat The MadCat
Eagle
Assalamualaikuma wbt.nAku nak mintak tolong boleh tak? Ada sesiapa yang pandai cari info melalui nombor telefon?
Ada kawan aku ni, someone kacau dia duk call² apa semua tu, and dia nak tau nombor siapa yang kacau dia ni.

Aku dah try tlng tapi tak jadi la. So now aku dah buntu.

Ni nombor dia 01125416005 .
Boleh tolong cari kan siapa dia ni tak?
Ini ja yg saya dpt kak puyuh. D45E2610-9CF5-4561-85E8-E651F86BF500.jpeg
 

Tanjiro

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
7 Jun 2021
242
419
Di bumi yang nyata
DragonCoin
8,448.00
Assalamualaikuma wbt.nAku nak mintak tolong boleh tak? Ada sesiapa yang pandai cari info melalui nombor telefon?
Ada kawan aku ni, someone kacau dia duk call² apa semua tu, and dia nak tau nombor siapa yang kacau dia ni.

Aku dah try tlng tapi tak jadi la. So now aku dah buntu.

Ni nombor dia 01125416005 .
Boleh tolong cari kan siapa dia ni tak?
Dah try phoneinfoga?
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
  • Like
Reactions: KukuKaka and nxncy

Sampr1t

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
208
406
Life - Neutral - Earth
DragonCoin
6,923.00
Assalamualaikuma wbt.nAku nak mintak tolong boleh tak? Ada sesiapa yang pandai cari info melalui nombor telefon?
Ada kawan aku ni, someone kacau dia duk call² apa semua tu, and dia nak tau nombor siapa yang kacau dia ni.

Aku dah try tlng tapi tak jadi la. So now aku dah buntu.

Ni nombor dia 01125416005 .
Boleh tolong cari kan siapa dia ni tak?
1) dekat setting phone tu ada button BLOCK number boleh pakai tu.
2) tukar no. lain
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,473
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
Assalamualaikuma wbt.nAku nak mintak tolong boleh tak? Ada sesiapa yang pandai cari info melalui nombor telefon?
Ada kawan aku ni, someone kacau dia duk call² apa semua tu, and dia nak tau nombor siapa yang kacau dia ni.

Aku dah try tlng tapi tak jadi la. So now aku dah buntu.

Ni nombor dia 01125416005 .
Boleh tolong cari kan siapa dia ni tak?
nombor yg kacau Tanah ke?