News today!

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
1
16
DragonCoin
2,010.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
Terima kasih atas perkongsian 💪
 

DinXW

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
4 Jun 2021
853
29,274
฿ɆⱤ₴₳₥₳ ₴ɆⱠ₳₥₳₦Ɏ₳
DragonCoin
1,831.00
Bugatti La Voiture Noire
Call Of Duty: Modern Warfare
Tart Nenas
Angry Lion
Biskut Mazola
Batang Buruk
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
Mantap cip.... 🌹
 
  • Like
Reactions: Muhammad_Adam65

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,474
36,642
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,898.00
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
Tq Nice sharing ainul..
 

H34D_HUN73R

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
5 Jun 2021
709
1,703
MB X BAGI GUNA BENDERA PUTIH
DragonCoin
203,589.00
Ancient Piranha
Ulat Gonggok Gergasi
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
saya mampu buat tesla dalam event erengel je :cry:
btw nice sharing
 
  • Haha
Reactions: Falcon98

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum wbt.
Terima kasih kerana telah datang dan menjenguk ke ruangan thread saya pada kali ini.
Hari ini saya ingin kongsikan kepada anda semua tentang kejayaan seorang pelajar MRSM yang telah berjaya untuk bekerja di sebuah syarikat besar di luar negara. Betul la apa yang dikatakan oleh semua orang. "Kejayaan tidak datang bergolek tanpa sebarang usaha".
Maybe kalau saya yang ceritakan kepada anda semua, mungkin ada yang tak faham. Jadi saya sertakan link untuk ke artikel berkenaan dengan pelajar itu dibawah.

https://ohmedia.my/ohplus/oh-inspirasi/bekas-pelajar-mrsm-kini-jadi-jurutera-tesla-terbaik/

Selamat membaca!




Edit :
Saya tau saya ada post sebelum ni berkenaan dengan tajuk ni semalam tapi kena lock sebab saya just post link sahaja. Takde ayat lain. Jadi dengan ini saya ingin mengingatkan anda semua yang setiap post perlulah ada sedikit ayat jugak, even korang nak hantar link sahaja. Jika tidak, thread korang itu akan kena lock.
Waalaikumsalam ,terima kasih cip atas perkongsian 💪