No orang jahat mintak gmbar *****

Izzahin

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
27 Aug 2021
83
604
Negeri 8 - 2 + 3 - 5 + 3 + 2
www.rrgaa.com
DragonCoin
1,892.00
Smart Stereo Headset SM0087
Aku nak bitau korang nii ade satu no. nii aku sendiri pon x kenal dia

Citer dia canii aku tengh main phone pastu titibe ade orang chat "unknown number" memula dia hai aku pon balas jeelaa hai blik pastu dia gatal gilaaa mintak gmbr ***** aku marah2 laa dia kan asal buat camtuu pastuu dia hantr gmabr ***** pulak mau x nangis nyaa aku tengok natang dia tuu 😭

Nak peas nii kalo ade no. yang x dikenali contact korang kee baik jaga2 tetambah lagii adik2 kita tuu

>>>01162113133<<<

No. nii yang chat izz tadi
😭😭😭😭😭😭😭






*still x lehh nak lupa haiwan dia tuu
 

HafiyLinGud

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
17 Aug 2021
55
235
DragonCoin
5,127.00
Aku nak bitau korang nii ade satu no. nii aku sendiri pon x kenal dia

Citer dia canii aku tengh main phone pastu titibe ade orang chat "unknown number" memula dia hai aku pon balas jeelaa hai blik pastu dia gatal gilaaa mintak gmbr ***** aku marah2 laa dia kan asal buat camtuu pastuu dia hantr gmabr ***** pulak mau x nangis nyaa aku tengok natang dia tuu 😭

Nak peas nii kalo ade no. yang x dikenali contact korang kee baik jaga2 tetambah lagii adik2 kita tuu

>>>01162113133<<<

No. nii yang chat izz tadi
😭😭😭😭😭😭😭






*still x lehh nak lupa haiwan dia tuu
aih aq yg geli...tetiberrr chat org mintak gitu udah kenapa lah😑
 

PangeranAzhan

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
9 Jun 2021
35
105
Somewhere from Kota Kinabalu
harry.akierry.my
DragonCoin
2,095.00
Aku nak bitau korang nii ade satu no. nii aku sendiri pon x kenal dia

Citer dia canii aku tengh main phone pastu titibe ade orang chat "unknown number" memula dia hai aku pon balas jeelaa hai blik pastu dia gatal gilaaa mintak gmbr ***** aku marah2 laa dia kan asal buat camtuu pastuu dia hantr gmabr ***** pulak mau x nangis nyaa aku tengok natang dia tuu 😭

Nak peas nii kalo ade no. yang x dikenali contact korang kee baik jaga2 tetambah lagii adik2 kita tuu

>>>01162113133<<<

No. nii yang chat izz tadi
😭😭😭😭😭😭😭






*still x lehh nak lupa haiwan dia tuu
Haaa nahhh.
 

Attachments

  • 8A6977D9-EFE3-4189-8A80-720A839D5523.jpeg
    8A6977D9-EFE3-4189-8A80-720A839D5523.jpeg
    165.6 KB · Views: 52

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Aku nak bitau korang nii ade satu no. nii aku sendiri pon x kenal dia

Citer dia canii aku tengh main phone pastu titibe ade orang chat "unknown number" memula dia hai aku pon balas jeelaa hai blik pastu dia gatal gilaaa mintak gmbr ***** aku marah2 laa dia kan asal buat camtuu pastuu dia hantr gmabr ***** pulak mau x nangis nyaa aku tengok natang dia tuu 😭

Nak peas nii kalo ade no. yang x dikenali contact korang kee baik jaga2 tetambah lagii adik2 kita tuu

>>>01162113133<<<

No. nii yang chat izz tadi
😭😭😭😭😭😭😭






*still x lehh nak lupa haiwan dia tuu
Noted