Questions No. Phone & social media

jay_ahoy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Mar 2023
4
4
DragonCoin
4,480.00
Assalamualaikum..sy ingin btanye..baru2 nie sseorang dpt kesan social media sy..sy ingin tahu..sjauh mane sseorg tu dpt mgatahui data tentang sy hanya dengan no fon? Terima kaseh
 

Kisuke_Baji

DFM DJ
DFM DJ
LV
0
 
19 Jan 2022
356
5,091
サッドボーイネーション
DragonCoin
526.00
Waalaikumussalam.

A person's phone number can reveal various types of information, depending on the data available and methods used. Here are a few examples:

  1. Personal information: If a phone number is listed publicly, it can reveal the person's name, address, and other contact information. This information may be found on social media profiles, online directories, or business websites.
  2. Location data: A phone number can be used to determine a person's approximate location through techniques such as triangulation, which uses the signal strength from multiple cell towers to determine the phone's location.
  3. Call records: Phone companies and mobile network operators have records of calls and texts made to and from a phone number, which may be obtained by law enforcement agencies with a warrant or court order.
  4. Social media activity: Some people may link their phone number to their social media accounts, which can reveal their online activity and personal information.
  5. Online search: A phone number can be used to find out details about the owner of the number such as name, address, email and background check informations.
https://www.quora.com/What-information-can-people-find-with-my-phone-number
 

amizikryy

DFM Member
DFM Member
Assalamualaikum..sy ingin btanye..baru2 nie sseorang dpt kesan social media sy..sy ingin tahu..sjauh mane sseorg tu dpt mgatahui data tentang sy hanya dengan no fon? Terima kaseh
Dengan menggunakan getcontact atau truecaller. Seseorang boleh dapat maklumat yg cukup sensitif sebenarnya. Sebagai contoh orang save nombor telefon kau "adam Jerantut". Dia boleh cek dalam dua app yg aku sebut. Dari situ orang tu dah dapat tahu kau orang Pahang and stay area Jerantut. Belum lagi yg save nombor ikut nama sekolah atau kelas atau nama sebenarnya.
 

jay_ahoy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Mar 2023
4
4
DragonCoin
4,480.00
Waalaikumussalam.

A person's phone number can reveal various types of information, depending on the data available and methods used. Here are a few examples:

  1. Personal information: If a phone number is listed publicly, it can reveal the person's name, address, and other contact information. This information may be found on social media profiles, online directories, or business websites.
  2. Location data: A phone number can be used to determine a person's approximate location through techniques such as triangulation, which uses the signal strength from multiple cell towers to determine the phone's location.
  3. Call records: Phone companies and mobile network operators have records of calls and texts made to and from a phone number, which may be obtained by law enforcement agencies with a warrant or court order.
  4. Social media activity: Some people may link their phone number to their social media accounts, which can reveal their online activity and personal information.
  5. Online search: A phone number can be used to find out details about the owner of the number such as name, address, email and background check informations.
https://www.quora.com/What-information-can-people-find-with-my-phone-number
Alright2..thanks for knowledge
 

jay_ahoy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Mar 2023
4
4
DragonCoin
4,480.00
Dengan menggunakan getcontact atau truecaller. Seseorang boleh dapat maklumat yg cukup sensitif sebenarnya. Sebagai contoh orang save nombor telefon kau "adam Jerantut". Dia boleh cek dalam dua app yg aku sebut. Dari situ orang tu dah dapat tahu kau orang Pahang and stay area Jerantut. Belum lagi yg save nombor ikut nama sekolah atau kelas atau nama sebenarnya.
Utk truecaller tu kne sub dlu bru dpt lbh detail kn?
 

jay_ahoy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Mar 2023
4
4
DragonCoin
4,480.00
Mana ii social media yang link dengan no phone , mmg boleh detect dengan banyak cara . banyak dh app dgn tools macam gitu , ataupun kalau dia saved no bro , pastu no bro tu ade linked dgn media social , kadang ii dia jadi suggested so yah
Fham2..skrg sy byk deactivate..sbb sy da byr gnti rugi..tp msih lg d minta wang..buntu btol rse
 

arrn

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
23 Mar 2023
1
1
DragonCoin
2,115.00
Assalamualaikum..saya nk tnye account ig saya kena hack so dia hack ig je kan ke mcm mna?ade kena mengena ngn google account tak pstu bolh ke saya nk dpt kan balik account ig saya tu sbb dia siap guna nama dengan gmbr saya?? Terima kasih
 

KerisPusaka

Keris Kapista
DFM Administrator
LV
0
 
15 Sep 2021
69
894
DragonCoin
9,235.00
Assalamualaikum..saya nk tnye account ig saya kena hack so dia hack ig je kan ke mcm mna?ade kena mengena ngn google account tak pstu bolh ke saya nk dpt kan balik account ig saya tu sbb dia siap guna nama dengan gmbr saya?? Terima kasih
Waalaikumsalam. Sebelum nak start bertanya, elok lah dulu anda buat thread Introduction & memakai avatar @ profile picture. Lepas dah buat dua perkara tu, boleh bertanya di section Public Complaints.