Online Transaction International

lord7

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Jun 2021
21
23
DragonCoin
6,000.00
salam and hello , saya minta tolong someone verify attachment . dia nak transfer online atas urusan jual beli then he said dia akan urus agent untuk pick up barang tu . saya nak tahu benda ni scam atau tidak . sebab first time saya terima offer untuk inter transfer . thanks korang 😊
 

Attachments

  • 7A109AC8-9654-4123-A9A8-40CEF7F59DD5.png
    7A109AC8-9654-4123-A9A8-40CEF7F59DD5.png
    1.5 MB · Views: 10
  • A742C74B-6817-4601-8345-D1E44D4B8F62.png
    A742C74B-6817-4601-8345-D1E44D4B8F62.png
    827.3 KB · Views: 10
  • Like
Reactions: tuntulkicap

tuntulkicap

GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
2 Jun 2021
1,910
2,971
DragonCoin
7,968.00
salam and hello , saya minta tolong someone verify attachment . dia nak transfer online atas urusan jual beli then he said dia akan urus agent untuk pick up barang tu . saya nak tahu benda ni scam atau tidak . sebab first time saya terima offer untuk inter transfer . thanks korang 😊
wslm.. klw sya,, sya kurg psti bab ni.. mngkin pakar akn tlg jwb lpsni.. apa2pun hti2 bro
 
  • Like
Reactions: lord7

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,550
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00
salam and hello , saya minta tolong someone verify attachment . dia nak transfer online atas urusan jual beli then he said dia akan urus agent untuk pick up barang tu . saya nak tahu benda ni scam atau tidak . sebab first time saya terima offer untuk inter transfer . thanks korang 😊
scam tu bang .. jgn bayo , nanti dah bayo akan ke next step plak . sangkut la apa la . hati2
 
  • Like
Reactions: lord7