Orang Israel bagi fakta mengarut lagi

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Aku rasa aku dah lama tak buat thread untuk mengumpat pasal IsraHell kan?
Now, aku ada benda nak mengumpat dengan korang.

Tadi, @yuno share dekat aku satu video tiktok yang di post oleh seorang pengguna TikTok. (Dia tak buat video tu, dia hanya share video tu).
Nama Tiktok dia : @sm_mark8015

Ni aku share link to that TikTok video. Tengok la apa yang manusia tu kata. Then, beritahu pendapat anda tentang apa yang dia kata dekat ruangan komen di bawah.


cc : content for @Alep Whitehat
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,565
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Aku rasa aku dah lama tak buat thread untuk mengumpat pasal IsraHell kan?
Now, aku ada benda nak mengumpat dengan korang.

Tadi, @yuno share dekat aku satu video tiktok yang di post oleh seorang pengguna TikTok. (Dia tak buat video tu, dia hanya share video tu).
Nama Tiktok dia : @sm_mark8015

Ni aku share link to that TikTok video. Tengok la apa yang manusia tu kata. Then, beritahu pendapat anda tentang apa yang dia kata dekat ruangan komen di bawah.


cc : content for @Alep Whitehat
Ni takleh jd ni.. Negara saitan rakyat dia pun saitan juga... Grrr