Information Ordinan DARURAT dibatalkan sudah 6 hari

Show informational about something
Status
Not open for further replies.

Enciksaupi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
574
639
Mafia Security Cyber
mafiasecurity.com.my
DragonCoin
4,015.00
Thread politik tidak dibenarkan
Kenapa rakyat tidak tahu DARURAT sudah dibatalkan ? Kenapa takda mana mana ahli parlimen yg menyokong PH tak maklum ? Apakah yang ingin disembunyikan lagi oleh pihak kerajaan pada rakyat ? Adakah takut kuasa politik jatuh sekiranya Darurat dimansuhkan ? Malaysia sudah berubah

Screenshot_20210727-202955_Facebook.jpg
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
tak,isu politik perlu ke ade.. kat dalam nie..@Falcon98..
Bagus ada yang mempersoalkan seperti anda. Lama dah saya tunggu. Sesungguhnya dalam ni sebenarnya takleh post sangat pasal politik. Ini untuk mengelakkan berlakunya sesuatu yang tidak diingini didalam forum DragonForce Malaysia. Anda adalah orang yang pertama menegur. Saya nak buat thread pasal peraturan berkenaan benda ni tapi bila fikir balik, rules forum yang simple yang admin bagi pon hanya 3% sahaja yang baca, ini kan pulak rules yang mcm ni.

Jadi terima kasih kerana menegur. 😁😄
 

Clonebrother

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jun 2021
79
261
pixiplanet.inc
DragonCoin
4,170.00
Bagus ada yang mempersoalkan seperti anda. Lama dah saya tunggu. Sesungguhnya dalam ni sebenarnya takleh post sangat pasal politik. Ini untuk mengelakkan berlakunya sesuatu yang tidak diingini didalam forum DragonForce Malaysia. Anda adalah orang yang pertama menegur. Saya nak buat thread pasal peraturan berkenaan benda ni tapi bila fikir balik, rules forum yang simple yang admin bagi pon hanya 3% sahaja yang baca, ini kan pulak rules yang mcm ni.

Jadi terima kasih kerana menegur. 😁😄

Bagus ada yang mempersoalkan seperti anda. Lama dah saya tunggu. Sesungguhnya dalam ni sebenarnya takleh post sangat pasal politik. Ini untuk mengelakkan berlakunya sesuatu yang tidak diingini didalam forum DragonForce Malaysia. Anda adalah orang yang pertama menegur. Saya nak buat thread pasal peraturan berkenaan benda ni tapi bila fikir balik, rules forum yang simple yang admin bagi pon hanya 3% sahaja yang baca, ini kan pulak rules yang mcm ni.

Jadi terima kasih kerana menegur. 😁😄
takpo, pasai politik nie jangan bagi kata "rules"
bagi warning..biar semua ahli forum expect...pasal benda nie..takut forum nie kucar-kacir kan...
 
  • Like
Reactions: Falcon98

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
takpo, pasai politik nie jangan bagi kata "rules"
bagi warning..biar semua ahli forum expect...pasal benda nie..takut forum nie kucar-kacir kan...
Baik.. Terima kasih atas komen dan nasihat awak.. Insyaallah saya dan pihak DFM yang lain akan cuba untuk elakkan daripada semua tu dari berlaku. Saya mintak maaf kalau ada salah silap.

Ouh cakap pasal "warning", awak belum buat lagi kan introduction which is one of the rule here? Bukan apa, apa member lain akan cakap kan?
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Thread locked!

Makluman kepada semua warga komuniti DFM. Sila baca thread ini:

 
  • Like
Reactions: Latz
Status
Not open for further replies.