Closed Peminat Gamers

secploity

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Mar 2022
25
98
DragonCoin
5,325.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera

pepagi ni tetiba nk open thread berkenaan gaming . dekat dalam forum ni ada peminat gamers ke ? cuba say hi..
ada kah user Mobile lagend , Pubg , dota ke ( sebab ni diantara top ) mungkin ada peminat gaming lain ? adakah anda solo rider ? solo atau berkumpulan , mana lebih bagus dari sudut menjaga winrate dan sekaligus level up cepat . jom la berdiskusi ....


maxresdefault.jpg R.jpg Dota_2_Logo.png
 

iBoy

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
257
462
JANIN TO THE KUBUR
DragonCoin
2,096.00
Ulat Gonggok Gergasi
Assalammualaikum dan salam sejahtera

pepagi ni tetiba nk open thread berkenaan gaming . dekat dalam forum ni ada peminat gamers ke ? cuba say hi..
ada kah user Mobile lagend , Pubg , dota ke ( sebab ni diantara top ) mungkin ada peminat gaming lain ? adakah anda solo rider ? solo atau berkumpulan , mana lebih bagus dari sudut menjaga winrate dan sekaligus level up cepat . jom la berdiskusi ....


View attachment 20386 View attachment 20387 View attachment 20388
Malangnya hp sy kentang
 

secploity

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Mar 2022
25
98
DragonCoin
5,325.00
malangnya...saya pake nokia + ping 200ms:cry:
"ulat nokia sok sok jagoan"
maaf , anti nokia :LOL:
Dulu ade je game PUBG dgn ML ..skrng tk main sbb tk de kwn nk main ..main srng² tk best..Huhuhu
itula... eh , donload r semula . kena cari team . sama2 push . tapi mcm biasa la. team ni awal2 memang parah la
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,293
26,490
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,356.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
War thunder - russian crew here 🤣
Pc game -
Solo - jaga diri sendiri nye level. Sendu sendiri main kot jumpa yg grouping
Group - ( yg berkomunikasi) - win rate tinggi. > Level up new tier tank/airplanes/ warship

Skill masing2 tu jek nak ckp, dan jgn rage quit. Tu menunjukan mentality anda mcm mn.
 

RahmanA0946L

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jan 2022
10
113
DragonCoin
7,130.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera

pepagi ni tetiba nk open thread berkenaan gaming . dekat dalam forum ni ada peminat gamers ke ? cuba say hi..
ada kah user Mobile lagend , Pubg , dota ke ( sebab ni diantara top ) mungkin ada peminat gaming lain ? adakah anda solo rider ? solo atau berkumpulan , mana lebih bagus dari sudut menjaga winrate dan sekaligus level up cepat . jom la berdiskusi ....


View attachment 20386 View attachment 20387 View attachment 20388
Jom main pubg ngan saya ngan kumpulan ataupun car parking multiplayer atau pun world War ship Kita main kalau nak dm
 

Hadesixxx

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
1 Jul 2021
72
201
Alam Bazrakh
DragonCoin
9,705.00
Assalammualaikum dan salam sejahtera

pepagi ni tetiba nk open thread berkenaan gaming . dekat dalam forum ni ada peminat gamers ke ? cuba say hi..
ada kah user Mobile lagend , Pubg , dota ke ( sebab ni diantara top ) mungkin ada peminat gaming lain ? adakah anda solo rider ? solo atau berkumpulan , mana lebih bagus dari sudut menjaga winrate dan sekaligus level up cepat . jom la berdiskusi ....


View attachment 20386 View attachment 20387 View attachment 20388
saya main sims je :(
 

secploity

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
13 Mar 2022
25
98
DragonCoin
5,325.00
War thunder - russian crew here 🤣
Pc game -
Solo - jaga diri sendiri nye level. Sendu sendiri main kot jumpa yg grouping
Group - ( yg berkomunikasi) - win rate tinggi. > Level up new tier tank/airplanes/ warship

Skill masing2 tu jek nak ckp, dan jgn rage quit. Tu menunjukan mentality anda mcm mn.
wah...seorang master planner gaming ni .. boek
saya main sims je :(
game juga..dulu main. buat towns
Jom main pubg ngan saya ngan kumpulan ataupun car parking multiplayer atau pun world War ship Kita main kalau nak dm
world of tank main tak ?
 

abangBOBOK

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
112
281
DragonCoin
5,906.00
Charlie Dame...
Ulat Gonggok Gergasi
Fifa
Dota
ML
Rpg games
Open Games.
Strategy games

Saya tak suka sangat party.
Selalu solo.
Selalunya moba depends on winrate lah. Lagi spesific kdr.
Tak mahir shooting games.
Skrg kurang dah sbb ada family. Even saya nie dulu gamer tegar. Kne gak kluar dari zon tu.