Open Penangkapan n4x

XhOf

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
15 Jun 2022
157
2,572
DragonCoin
10,271,538.00
Bukan ape nak kutip untuk bagi pengajaran..
memang betul pengajaran kalau personal vendetta ni pun rugi masa ko bro ko sendiri yang dapat malu nanti.. chill relax kita ketum dulu ahhahaha

Chill jelah. Baru kena provoke dah koyak. Kita bukan israhell nak cpt koyak.
betul tu bro lu21n kita bukan group yang2 sampah dalam ni semua best best baik muda baik yang berpengalamn tak yah kita nak kecoh2 tak gitu bro.