Open Pengalaman DDOS untuk newbie

Vip3r_Li0n

DFM Hackers
DFM Hackers

Eezy

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
18
85
Kota Kinabalu, Sabah
DragonCoin
6,275.00
Blur memang blur lah, nak minta tunjuk ajar dalam voice chat dc tapi segan hahahahhah.
try and error ja tengok member2 live dalam tu. ikut bulat2 ja apa dorang dok type situ, Alhamdulillah sampai hari ketiga masih konsisten follow attack Israhell. Kita ni takde basic or background IT. more to minat ja so bila ada platform macam dc tu, antara chances jugak untuk gained new knowledge. Thanks for the platform provided for this #OpsPetir !!!​

WhatsApp Image 2023-04-12 at 23.48.47.jpg
 

Syedhafiz1234

Community Leader
DFM Bawang Leader
LV
0
 
14 Nov 2021
473
2,558
ManCave
DragonCoin
2,612.00
Ulat Gonggok Gergasi
Black Dragon
Eagle
Blur memang blur lah, nak minta tunjuk ajar dalam voice chat dc tapi segan hahahahhah.
try and error ja tengok member2 live dalam tu. ikut bulat2 ja apa dorang dok type situ, Alhamdulillah sampai hari ketiga masih konsisten follow attack Israhell. Kita ni takde basic or background IT. more to minat ja so bila ada platform macam dc tu, antara chances jugak untuk gained new knowledge. Thanks for the platform provided for this #OpsPetir !!!​

View attachment 28272
mantap.. welcome ddoser troopers