Alert PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

This prefix use to attract extra attention from user

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

IMG_20210728_011535_234.jpg

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
 

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Terima kasih cip atas peringatan 👍🏻👍🏻
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Waalaikumsalam ,nasib x penah masuk lagi chip adehhh budk2 bnyak ni
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,442
36,557
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,304.00
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
tq lead atas info , grop tele ke tu ... hadeii satu kesalahan buat secara suka2 ...harap mereka faham dengan jelas ..
 

DarkPhoenix

DFM GFX Team
DFM GFX Team
LV
0
 
5 Jun 2021
387
1,790
3RR0R_L0C4T3
DragonCoin
409.00
Call Of Duty: Modern Warfare
PUBG
Dota 2
DJI Mavic Pro
Kemah
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Tq for information but I think I know this emoji..😑
 

Latz

Hackers Leader
DFM Hackers Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
577
9,512
Rust
DragonCoin
241,870,846.00
Tart Nenas
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Smart Stereo Headset SM0087
Fire Red Dragon
Raspberry Pi 4
Black Dragon

Abey jiee

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
663
900
Kelantan
DragonCoin
7,791.00
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Sekeh tu ambik tukul pastu hempuk ats kpala kan??
 

AnakAnTuzZ69

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
57
64
same like u. bumi
DragonCoin
104,965.00
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
👍🙏
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
Teman bangga dengan @Falcon98 sebab ada peningkatan dari segi penggunaan bahasa penuh dan penyampaian maklumat. This is a leader that all should follow!


Sebarang penggunaan nama dan logo DragonForce Malaysia adalah tidak dibenarkan di mana-mana platform untuk apa-apa tujuan yang tidak mendapat keizinan dari pihak DFM sendiri. Temasuklah web defacement yang menggunakan logo DFM.​
 
Last edited:

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Mantap akak tq for information
 
  • Like
Reactions: Falcon98

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Terima kasih cip atas peringatan 👍🏻👍🏻
Cip pawer cipppp, syabas cip
Terima kasih cip kongsi dan peringatan untuk semua. Admin ada buat Announcement akaun selain daripada akaun dibawah bukan di bawah penjagaan DragonForce Malaysia.
Wslm tq infonya bossku
Sama² (credit to @FazNotFound sbb dia yg sruh)
Sekeh tu ketuk kepala.
Sekeh tu ambik tukul pastu hempuk ats kpala kan??
baling batu pengsan terus
aq dh ckp jgn tanya eyyy.. tp btol la tu
Waalaikumsalam ,nasib x penah masuk lagi chip adehhh budk2 bnyak ni
Alhamdulillah anda masih selamat
tq lead atas info , grop tele ke tu ... hadeii satu kesalahan buat secara suka2 ...harap mereka faham dengan jelas ..
haah Aamiin..semoga dorang faham. Aamiin.
Tq for information but I think I know this emoji..😑
sama2...emoji mana?
Terima kasih di atas thread ini. Kami telah mengeluarkan satu posting penafian https://dragonforce.io/threads/pena...erangan-ddos-ke-atas-laman-web-malaysia.5250/
baikk...tq (*^3^)/~♡
Teman bangga dengan @Falcon98 sebab ada peningkatan dari segi penggunaan bahasa penuh dan penyampaian maklumat. This is a leader that all should follow!


Sebarang penggunaan nama dan logo DragonForce Malaysia adalah tidak dibenarkan di mana-mana platform untuk apa-apa tujuan yang tidak mendapat keizinan dari pihak DFM sendiri. Temasuklah web defacement yang menggunakan logo DFM.​
Alhamdulillah setelah dibrainwash hari² dlm wall bawang, ini la hasilnya...
Mantap akak tq for information
Sama²
 
  • Like
Reactions: DarkPhoenix

Abey jiee

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
663
900
Kelantan
DragonCoin
7,791.00
baling batu pengsan terus
Hahahahahahah
Sama² (credit to @FazNotFound sbb dia yg sruh)



aq dh ckp jgn tanya eyyy.. tp btol la tu

Alhamdulillah anda masih selamat

haah Aamiin..semoga dorang faham. Aamiin.

sama2...emoji mana?

baikk...tq (*^3^)/~♡

Alhamdulillah setelah dibrainwash hari² dlm wall bawang, ini la hasilnya...

Sama²
Skrg ni org tak guna dh cip perkataan "sekeh"...org guna perkataan "tipah palo" ni lg budak2 tkut🤣🤣 mksud blh tny @Zetech @hafixsaimi 😜😜
 
  • Haha
Reactions: Aerisyu

FwzNk

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
125
396
Your Heart • He/Him
DragonCoin
6,640.00
LG HBS-730 Neckband Wireless Headset
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
aduh, macam2 diorang buat nk dapat populariti. Geng2 Skiddies je ni.
yang x paham maksud sekeh, sekeh tu ketuk atas kepala ye

Teman bangga dengan @Falcon98 sebab ada peningkatan dari segi penggunaan bahasa penuh dan penyampaian maklumat. This is a leader that all should follow!


Sebarang penggunaan nama dan logo DragonForce Malaysia adalah tidak dibenarkan di mana-mana platform untuk apa-apa tujuan yang tidak mendapat keizinan dari pihak DFM sendiri. Temasuklah web defacement yang menggunakan logo DFM.​
Saya rasa yang ni, abang kena buat thread pengumuman pastu pin. Biar semua baca. Elakkan Nama baik DragonForce Malaysia ni tercemar!
 

Nobody_07

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jul 2021
3
11
DragonCoin
2,025.00
Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera kepada semua warga DragonForce Malaysia yang singgah dan lalu dan baca thread aku ni. Kali ni aku nak bagitau korang something, something yang betul-betul penting kepada seluruh warga Malaysia terutama sekali semua ahli-ahli DragonForce Malaysia yang berada di dalam forum ini.

PENGGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA DI DALAM DDOS ATTACK

Seperti yang korang tengok dekat tajuk yang aku tulis kat atas ni, aku nak bagitau korang yang ada someone / satu group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam aktiviti DDOSing mereka. Sedangkan admin-admin DragonForce Malaysia tidak mengumumkan pon dekat forum ni sebarang aktiviti yang dorang buat dekat dalam forum ni. Sudah terang tang-tang dekat homepage takde banner event DDOS attack. Ye dak kawan-kawan? (yeeee...)

Nak tau tak antara group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia dalam attack dorang tu? Jap aku send..

View attachment 7524

Tadaaaaaa ........
Korang ada penah masuk dalam group ni ke? Aku rasa korang dah boleh leave kot group tu, sebab admin takkan buat or umum DDOS attack dalam group macam tu la. Dorang akan umum dalam forum ni dan media sosial rasmi DragonForce Malaysia.
Apa yang lebih mengejutkan lagi, group ni nak DDOS website Malaysia😱 Uishh ....

Korang nak tau fakta menarik tentang DragonForce Malaysia tak? (nakkk...)
Fakta menarik tentang DragonForce Malaysia: DragonForce Malaysia tidak akan sesekali menyerang website-website yang ada dekat Malaysia. Malah, dorang akan melindungi dan akan menyerang balik sesape yang cuba untuk menyerang website Malaysia. Lebih kearah DEFENCE, not ATTACK. Jadi, kalau ada sesape yang terjumpa mana-mana orang / group yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk attack mana-mana website Malaysia, korang jangan percaya tau? Aku sekeh sesape dalam ni yang percaya bulat². (Jangan tanya aku sekeh tu apa) .

Itu sahaja perkongsian aku pada kali ini. Harap korang tak kan tertipu dengan "kutu-kutu rayau" yang menggunakan nama DragonForce Malaysia untuk kepentingan dorang. Maafkan aku kalau ada salah silap didalam thread aku pada kali ni. See you guys again!

Sincerely,
Falcon98
(っ.❛ ᴗ ❛.)っ
Tak silap saya yg tu dia dah lama dah mintak maap hahhaha. And setau saya yg attack terbaru ni dia nak buat kat web dia sendiri aje.
 

mattajb

HQ Member
DFM Administrator
LV
0
 
4 Jun 2021
3,820
22,375
your lucid dream
DragonCoin
7,411,339.00
Tart Nenas
Sarang Naga
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Ancient Dragon
Black Dragon
aduh, macam2 diorang buat nk dapat populariti. Geng2 Skiddies je ni.
yang x paham maksud sekeh, sekeh tu ketuk atas kepala ye


Saya rasa yang ni, abang kena buat thread pengumuman pastu pin. Biar semua baca. Elakkan Nama baik DragonForce Malaysia ni tercemar!
Pihak admin telah pun buat thread penafian. Boleh rujuk thread reply di atas oleh UlatKomputer
 
  • Like
Reactions: FwzNk