Alert Penutupan Pendaftaran DFM Rekrut 23/1/2022

This prefix use to attract extra attention from user

waitercinta

Lance Corporal
DFM Administrator
LV
0
 
28 May 2021
62
3,875
HQ DragonForce
DragonCoin
5,120.00

header.png


Assalamulaikum​


Pihak DragonForce Malaysia kini telah menutup pendaftaran Kelas DFM pada hari ini.

Kami telah menerima hampir 3k++ pendaftaran, Kami juga akan update ke email masing-masing kepada siapa yang layak ke sesi seterusnya. Pastikan anda menyemak email peribadi masing-masing sama ada di inbox/spam.

Jika anda menerima email dari pihak kami, anda wajib mengisi borang yang kami kemukakan dalam tempo 3 hari.

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforce.io
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio




logo.png

./DragonForceMalaysia
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon

Assalamulaikum​


Pihak DragonForce Malaysia kini telah menutup pendaftaran Kelas DFM pada hari ini.

Kami telah menerima hampir 3k++ pendaftaran, Kami juga akan update ke email masing-masing kepada siapa yang layak ke sesi seterusnya. Pastikan anda menyemak email peribadi masing-masing sama ada di inbox/spam.

Jika anda menerima email dari pihak kami, anda wajib mengisi borang yang kami kemukakan dalam tempo 3 hari.

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforce.io
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio




View attachment 18254
./DragonForceMalaysia
Di email ku tidak ada notis😿🤕
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon

Assalamulaikum​


Pihak DragonForce Malaysia kini telah menutup pendaftaran Kelas DFM pada hari ini.

Kami telah menerima hampir 3k++ pendaftaran, Kami juga akan update ke email masing-masing kepada siapa yang layak ke sesi seterusnya. Pastikan anda menyemak email peribadi masing-masing sama ada di inbox/spam.

Jika anda menerima email dari pihak kami, anda wajib mengisi borang yang kami kemukakan dalam tempo 3 hari.

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforce.io
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio




View attachment 18254
./DragonForceMalaysia
Admin nanti boleh x record video kelas tu sebab saya nak join x dapat jadi kalau rocord video tu semua orang boleh tonton😢
 

Leviathan01

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
16 Jan 2022
240
640
unknown location!
DragonCoin
0.00
Ancient Piranha
DJI Mavic Pro
Apple TV
Fire Red Dragon
Counter-Strike: Global Offensive
Frost Dragon
Aku ingat dengan aku join kelas ni...ini adalah langkah pertama untuk aku belajar hacking
Tapi aku salah tidak sampai 1 langkah aku dah gagal
Karna aku x terpilih untuk join kelas tu
Dan aku yakin ramai juga yang x dapat join sebab kemarin time admin post kemasukan pelajar.ada dalam 26k view dan yang dipilih cuma 3k sahaja jadi..yah yang x terpilih kita senasib dan aku faham apa yang korang rasa
Pasti korang akan rasa hal ni jadi jangan kecewe ye👍


ni aku edit lagi dah sebab ada beberapa orang salah faham jadi untuk yang x dapat join kelas aku harap korang x sedih

yang first tu macam beberapa orang rasa time x dapat join so aku tulis ni awal awal supaya diorang x sedih kalau x dapat join
dan goodluck untuk korang nanti time kelas
 
Last edited:

Zhongli_95

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jan 2022
5
13
DragonCoin
8,435.00

Assalamulaikum​


Pihak DragonForce Malaysia kini telah menutup pendaftaran Kelas DFM pada hari ini.

Kami telah menerima hampir 3k++ pendaftaran, Kami juga akan update ke email masing-masing kepada siapa yang layak ke sesi seterusnya. Pastikan anda menyemak email peribadi masing-masing sama ada di inbox/spam.

Jika anda menerima email dari pihak kami, anda wajib mengisi borang yang kami kemukakan dalam tempo 3 hari.

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforce.io
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio




View attachment 18254
./DragonForceMalaysia
Terima kasih DFM kerana kongsikan ilmu dan tahniah kepada bakal terpilih😉👍

Assalamulaikum​


Pihak DragonForce Malaysia kini telah menutup pendaftaran Kelas DFM pada hari ini.

Kami telah menerima hampir 3k++ pendaftaran, Kami juga akan update ke email masing-masing kepada siapa yang layak ke sesi seterusnya. Pastikan anda menyemak email peribadi masing-masing sama ada di inbox/spam.

Jika anda menerima email dari pihak kami, anda wajib mengisi borang yang kami kemukakan dalam tempo 3 hari.

Forum Rasmi: https://dragonforce.io
Radio Rasmi: https://radio.dragonforce.io
Facebook: https://fb.me/dragonforce.io
Telegram: https://t.me/dragonforceio
Twitter: https://twitter.com/dragonforceio
Instagram: https://instagram.com/dragonforceio




View attachment 18254
./DragonForceMalaysia
Terima kasih DFM kerana kongsikan ilmu dan tahniah kepada bakal terpilih😉
 

XP3RT

Hacker
DFM Hackers
LV
0
 
5 Jun 2021
1,161
17,141
DragonCoin
25,768,869.00
Aku ingat dengan aku join kelas ni...ini adalah langkah pertama untuk aku belajar hacking
Tapi aku salah tidak sampai 1 langkah aku dah gagal
Karna aku x terpilih untuk join kelas tu
Dan aku yakin ramai juga yang x dapat join sebab kemarin time admin post kemasukan pelajar.ada dalam 26k view dan yang dipilih cuma 3k sahaja jadi..yah yang x terpilih kita senasib dan aku faham apa yang korang rasa
Pasti korang akan rasa hal ni jadi jangan kecewe ye👍
Bukan yang terpilih cuma 3 ribu , yang mendaftar cuma 3 ribu . Baru ja pendaftaran ditutup,tak hantar email apa lagi.
 

kruskalwalis

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Oct 2021
261
3,620
DragonCoin
2,019,673.00
Black Dragon
Ancient Dragon
Frost Dragon
Fire Red Dragon
Dragon Nest (드래곤네스트)
Aku ingat dengan aku join kelas ni...ini adalah langkah pertama untuk aku belajar hacking
Tapi aku salah tidak sampai 1 langkah aku dah gagal
Karna aku x terpilih untuk join kelas tu
Dan aku yakin ramai juga yang x dapat join sebab kemarin time admin post kemasukan pelajar.ada dalam 26k view dan yang dipilih cuma 3k sahaja jadi..yah yang x terpilih kita senasib dan aku faham apa yang korang rasa
Pasti korang akan rasa hal ni jadi jangan kecewe ye👍

Pendaftaran yang tutup dik, bukan dah pilih 3000. Adeh, baca pun dah fail mcmana nak attend kelas.

Lagipun, banyak lagi alternatif lain; boleh belajar dekat TryHackME dan HackTheBox . Jangan sampai pandai pandai buat cerita.