Alert PENYAMARAN DAN PENYALAHGUNAAN NAMA DRAGONFORCE MALAYSIA

This prefix use to attract extra attention from user

SeriGumum

Yang Bernama Seri
DFM Staff
LV
0
 
6 Dec 2021
64
768
Tasik Chini
DragonCoin
12,571.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​

6.jpeg
1.jpeg

Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​

5.jpeg

Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​

2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg

Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
 

M4LiQU3

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
29 Sep 2021
1,002
5,724
Bawah Tanah
DragonCoin
9,654,295.00
Oyen The Arrogant Cat
Shiba Inu The Silly
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
nk claim je keja dia wakaka
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Screenshot_2022-06-16-00-42-52-617_com.android.chrome.jpg
Apa ni nyahh? AHHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHA OK TAK TU? AHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA Jarang, bukan jarang la... Memang tak pernah admin DFM post lirik lagu dekat thead or komen.. Kcuali dkt chat🤣🤣🤣🤣 Apa ni nyahhh? ok tak tu? Sorry.. tergelak 🌚 takleh control


tapi...yg dorng guna utk hacking dlm screenshot tu bukan tools dlm github ke? Seriously?.. Admin DFM guna tools? 🤣🤣 lawak la fake ni...


larikkk
 

GhostP4in

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jul 2021
214
581
unknown
DragonCoin
8,165.00
Eagle
Wtf
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Wtf dorg ni... kaki claim ke apa ni?🤣😂
 

Azizul

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
17 Apr 2022
216
820
unknown pl4c3
DragonCoin
10,486,846.00
Black Dragon
Angry Lion
nk claim je keja dia wakaka

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Dah Pernah Terpedaya😅,pergi join tapi nasib jugak dapat tengok diorang ni macam scammer je.terus keluar.
5735b93d3b76bef90705f9585534f03c.jpg
 

JustM3

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
10 May 2022
8
44
DragonCoin
5,705.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Hahah ip lookup pun wow eh
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,473
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] 🔥🔥🔥
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
View attachment 23231 Apa ni nyahh? AHHAHHAAHAHAHAHAHHAHAHA OK TAK TU? AHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA Jarang, bukan jarang la... Memang tak pernah admin DFM post lirik lagu dekat thead or komen.. Kcuali dkt chat🤣🤣🤣🤣 Apa ni nyahhh? ok tak tu? Sorry.. tergelak 🌚 takleh control


tapi...yg dorng guna utk hacking dlm screenshot tu bukan tools dlm github ke? Seriously?.. Admin DFM guna tools? 🤣🤣 lawak la fake ni...


larikkk
1655334849339.png
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,474
36,642
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
9,667,898.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Ada je lahanat nak menyamar..pastu scam org..harap2 masyarakat peka ...
 

Kakaroth

DFM Hackers
DFM Hackers
LV
0
 
21 Jan 2022
94
283
Sun
www.huobi.com
DragonCoin
1,088,352.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
kuajar..keje nak claim je..!!
 
  • Like
Reactions: Kliemada

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,486
5,206
21
DragonCoin
5,660.00
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada seluruh rakyat Malaysia terutama warga forum DragonForce Malaysia.

Kami telah menerima aduan tentang sebuah kumpulan yang telah menyamar dan menyalahgunakan nama DragonForce Malaysia di laman Facebook. Kumpulan yang bernama "Borneo Anonymous Defacer" ini telah menubuhkan sebuah group di Facebook dan menamakannya sebagai "DragonForce Malaysia". Mereka telah menyamar sebagai Admin DragonForce Malaysia dan giat melakukan kegiatan penipuan atau scam di dalam group tersebut.​


Di sini, kami dari pihak DragonForce Malaysia ingin menegaskan bahawa kumpulan tersebut bukan di bawah kendalian kami dan tiada langsung berkait dengan kami. Kami tidak pernah mewujudkan gorup di mana-mana platform samada Facebook, Telegram dan seangkatan dengannya. Laman rasmi kami hanyalah di forum ini sahaja. Dan sudah berulang kali juga kami telah menegaskan bahawa kami TIDAK MENAWARKAN sebarang servis penggodaman secara berbayar atau tidak.

Selain daripada itu, kami juga mendapat maklumat bahawa kumpulan ini terlibat secara aktif dengan aktiviti penggodaman dan penjualan data peribadi rakyat Malaysia. Mereka menawarkan servis untuk membocorkan data peribadi individu dan mengenakan cas bagi setiap data yang diberi. Kami juga yakin bahawa data-data yang berada di tangan mereka juga digunakan untuk aktiviti penipuan scam mereka. Di sini kami ingin menyeru agar pihak berkuasa dapat memandang serius akan isu ini dan mengambil tindakan dengan segera.​


Di samping itu, kami juga tidak pernah melakukan serangan ke atas laman web gov.my, .my dan seangkatan dengannya. Kami juga tidak pernah mengeluarkan sebarang bentuk provokasi dan makian terhadap mana-mana agensi kerajaan Malaysia. Tindakan mereka yang menggunakan nama Dragonforce untuk melakukan perkara sedemikian amat tidak bertanggungjawab dan kami sangat tidak bersetuju dengan perbuatan tersebut.​


Kami sekali lagi ingin menegaskan bahawa kami tidak mempunyai sebarang group di Facebook melainkan page rasmi kami iaitu DragonForce IO. Berikut merupakan laman sosial rasmi kami:
Dh lama peratikan group tu dh report tpi still ada lagi pelik
 
  • Like
Reactions: Kliemada