Open Perasaan Menjelang Hari Raya

01BaseT

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jul 2022
293
934
Tanah Tandus
DragonCoin
76,920,629.00
MINI Cooper
Oyen The Arrogant Cat
Ancient Dragon
Frost Dragon
Black Dragon
Fire Red Dragon
Saya rasaaaa....Saya Patut Mintak Duit Raya kepada semua ahli..So saya disini ingin meminta semua ahli forum ini untuk bagi duit raya pada saya..dengan nilai...setiap sorang...saya mau 10 sen...tak banyak kan? 10 sen

kalau dikira kira, total member ade 16,369, so kalau sorang seposen, uishh mashuk ii

so bole lah ye...kita tukar tukar..awak bagi saya 10 sen..saya sen 10 kat awak HAHAHA
 

FXTHRI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Apr 2023
18
32
18
DragonCoin
202,875.00
bagi umat islam ia adalah satu kemenangan yang diraikan.

tapi dalam meraikan kemenangan kita kena ada batasan.
ikut kemampuan sendiri,

utamakan ibu bapa dan keluarga


mohon maaf dan ampun.

(saya berkata untuk pesanan diri saya sendiri)
Alhamdulillah ini salah satu kemenangan kita selepas menahan lapar dan dahaga selama sebulan
 
  • Like
Reactions: SiMeow1122

FXTHRI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Apr 2023
18
32
18
DragonCoin
202,875.00
Saya rasaaaa....Saya Patut Mintak Duit Raya kepada semua ahli..So saya disini ingin meminta semua ahli forum ini untuk bagi duit raya pada saya..dengan nilai...setiap sorang...saya mau 10 sen...tak banyak kan? 10 sen

kalau dikira kira, total member ade 16,369, so kalau sorang seposen, uishh mashuk ii

so bole lah ye...kita tukar tukar..awak bagi saya 10 sen..saya sen 10 kat awak HAHAHA
Insyaallah rezeki tak pernah salah alamat
 

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,456
36,608
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,444.00

SiMeow1122

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
25
103
Marikh
DragonCoin
8,680.00
Saya rasaaaa....Saya Patut Mintak Duit Raya kepada semua ahli..So saya disini ingin meminta semua ahli forum ini untuk bagi duit raya pada saya..dengan nilai...setiap sorang...saya mau 10 sen...tak banyak kan? 10 sen

kalau dikira kira, total member ade 16,369, so kalau sorang seposen, uishh mashuk ii

so bole lah ye...kita tukar tukar..awak bagi saya 10 sen..saya sen 10 kat awak HAHAHA
HAAHAHA 😂...mcm tu pn bole erkk
 

FXTHRI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Apr 2023
18
32
18
DragonCoin
202,875.00
Gunakan multi quote utk balas mcm ni .. jgn spam thread ... baca balik penggunaan forum , then jgn banyak sangat buka thread baru " nak tanya" tu

Apa perasaan korang lagi beberapa hari nak dekat raya nih

hahahaha biasa jer🤤

Lagi beberapa hari je sabar lah kawan

hahahaha standby raya hahaha

Baiklah semoga dipermudahkan segala urusan

Kita ON call.. Ermmm..


bagi umat islam ia adalah satu kemenangan yang diraikan.

tapi dalam meraikan kemenangan kita kena ada batasan.
ikut kemampuan sendiri,

utamakan ibu bapa dan keluarga


mohon maaf dan ampun.

(saya berkata untuk pesanan diri saya sendiri)

Saya rasaaaa....Saya Patut Mintak Duit Raya kepada semua ahli..So saya disini ingin meminta semua ahli forum ini untuk bagi duit raya pada saya..dengan nilai...setiap sorang...saya mau 10 sen...tak banyak kan? 10 sen

kalau dikira kira, total member ade 16,369, so kalau sorang seposen, uishh mashuk ii

so bole lah ye...kita tukar tukar..awak bagi saya 10 sen..saya sen 10 kat awak HAHAHA

Untung lah hmm

Alhamdulillah ini salah satu kemenangan kita selepas menahan lapar dan dahaga selama sebulan

Gunakan multi quote utk balas mcm ni .. jgn spam thread ... baca balik penggunaan forum , then jgn banyak sangat buka thread baru " nak tanya" tu

Multi quote tu untuk apa ,dan apa maksud penggunaan forum mohon penjelasan

Sy harap kamu membaca sebelum melakukan apa2 .. sebab semua dah disediakan


HAAHAHA 😂...mcm tu pn bole erkk

Kita Rayakan Rakyat Palestin Dulu..Baru Kita Akan Raya Bersama🫶🏽
Sama sama kita doakan
 

Aerisyu

Assistant Leader
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
502
10,280
DragonCoin
5,882,963.00
Pulau Persendirian
Angry Lion
Black Dragon
Charlie Dame...
Biskut Mazola
Famos Amos [ BANGSAWAN ]