Peraturan/rules yg paling mengarut

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Assalamualaikum gais, harini x share pape pun just suka ii je harini. Mesti korang ada satu rules yg pelik dan mengarut yg pernah ada dlm hidup korang, hehe. Rules apa tu dan kenapa bagi korang mengarut? Dan cerita disebalik rules tu hehe.

I'll start 1st,

Kat sekolah Annie, sekolah larang bawak maggi like whutttt?? Then, ada senior bukak cerita pasal kenapa maggi larang bawak ke sekolah.

" Ada sebelah laki makan maggi, masa tu pelawat dtg waktu hari minggu, lepas tu dia x nak kuah maggi terus curah dari bawah, hampir kena kat pelawat tu, sejak daripada tu, sekolah x bagi bawak maggi"

Korang punya macam mana pulak? Share la
 

Kir0Sploit

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
8 Jun 2021
294
1,907
127.0.0.1
DragonCoin
5,925,422.00
Semi D
Ducati Panigale V4 R
Apple TV
Oyen The Arrogant Cat
Assalamualaikum gais, harini x share pape pun just suka ii je harini. Mesti korang ada satu rules yg pelik dan mengarut yg pernah ada dlm sesebuah society/community hehe. Rules apa tu dan kenapa bagi korang mengarut? Dan cerita disebalik rules tu hehe.

I'll start 1st,

Kat sekolah Annie, sekolah larang bawak maggi like whutttt?? Then, ada senior bukak cerita pasal kenapa maggi larang bawak ke sekolah.

" Ada sebelah laki makan maggi, masa tu pelawat dtg waktu hari minggu, lepas tu dia x nak kuah maggi terus curah dari bawah, hampir kena kat pelawat tu, sejak daripada tu, sekolah x bagi bawak maggi"

Korang punya macam mana pulak? Share la
Aku kt kampus dlu trsilap buang kuah maggi kt tingkap lpstu kena baju kt ampaian bwh. Bising satu group hostel pasal baju maggi ayam wkwkwkwk
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,484
5,202
21
DragonCoin
5,640.00
Peraturan kt tempat belajar den ..sapa sapa makan Maggi tu kalau tak habis jangan buang kat longkang berminyak nanti ..buang dekat mangkuk tandas, sampai tandas pertama tu ditutup sebab tersumbat
 
  • Haha
Reactions: Makmoor

faeyyxyi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
20 Jul 2021
189
2,238
private party
DragonCoin
5,767,724.00
Rumah Panjang
Assalamualaikum gais, harini x share pape pun just suka ii je harini. Mesti korang ada satu rules yg pelik dan mengarut yg pernah ada dlm hidup korang, hehe. Rules apa tu dan kenapa bagi korang mengarut? Dan cerita disebalik rules tu hehe.

I'll start 1st,

Kat sekolah Annie, sekolah larang bawak maggi like whutttt?? Then, ada senior bukak cerita pasal kenapa maggi larang bawak ke sekolah.

" Ada sebelah laki makan maggi, masa tu pelawat dtg waktu hari minggu, lepas tu dia x nak kuah maggi terus curah dari bawah, hampir kena kat pelawat tu, sejak daripada tu, sekolah x bagi bawak maggi"

Korang punya macam mana pulak? Share la
erm erm sama ah takleh bawak maggie😢haa lagi satu ktorang takleh guna correction tape😂setiap minggu ada sportcheck. kalau cg jmpa correction tape trus kena rampas huhu
 
  • Wow
Reactions: XP3RT and Makmoor

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
uishhhhhh bahaya HAHAHA
Ada lagi..

saya gunakan bilik disiplin as tmpt utk melepak bila taknak msuk klaz yg bg saya subjek tu memboringkan..

(just how aq masih boleh survive to politeknik smpai msuk universiti ni??? mohon jgn ikot.. )

.: title sy sbgai leader takde kaitan ye dlm hal ni..abaikan ..... jgn bgtau org..rahsiakan..benda ni dlm forum je.. pfffttt.. (mohon cg aq xde dlm ni)
 

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
Ada lagi..

saya gunakan bilik disiplin as tmpt utk melepak bila taknak msuk klaz yg bg saya subjek tu memboringkan..

(just how aq masih boleh survive to politeknik smpai msuk universiti ni??? mohon jgn ikot.. )

.: title sy sbgai leader takde kaitan ye dlm hal ni..abaikan ..... jgn bgtau org..rahsiakan..benda ni dlm forum je.. pfffttt.. (mohon cg aq xde dlm ni)
Semoga tidak kantoi
 

Makmoor

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Aug 2021
120
5,133
DragonCoin
214,982.00
Tart Nenas
2 jenis orang yang saya akan ignore.

1. Orang yang tak selesa dengan saya.
2. Orang yang buat saya tak selesa.

Rules ni aku terap,
lepas aku kenal beberapa 'bowl' toxic
kat sekolah dulu. 😑

Tapi yang stressnya,
kat sini orang yang di ignore nampak kita,
kita tak nampak dia..
Ingat fungsi cam block. 🙃
jadi sedih kalau dia tag aku kat forum,
aku tak balas 🤣
So disini aku nak minta maaf. 😆
Jadi nak taknak, takleh ignore 🥴
Sekian. 💕
 
Last edited: