Information Perhatian Sif x suka ajar org mcm ni

Show informational about something

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
 

Attachments

  • Untitled3.png
    Untitled3.png
    176.8 KB · Views: 92

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,457
36,611
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,454.00
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
walaikumussalam wbt siff
mmg kena jaga2 sif lagi2 org mintak tlg itu ini , kadang2 mereka guna utk diri sendiri
 

Amir_raff

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
363
933
Underground
DragonCoin
660,847.00
Angry Lion
GTA V
iOS
Laptop 1 Malaysia, Laptop legend Hacker 2010-now
Ancient Piranha
Thinkpad x1
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
Keep in halal brother 👍👍
 

AnipAnip

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
30 Jun 2021
181
1,055
DragonCoin
7,265.00
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa gus sif, teruskan usaha anda, ramai yang nak belajar crack wifi orang lain, bagi Anip baik belajar untuk protect wifi sendiri dari diceroboh, belajar block orang luar yang dah masuk dalam wifi kita, lepas ni mungkin sif boleh buat thread bagaimana nak protect wifi sendiri dan bagaimana nak

Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
Bgus sif, teruskan usaha anda, ramai yang nak belajar crack wifi orang lain, bagi Anip baik belajar untuk protect wifi sendiri dari diceroboh, belajar block orang luar yang dah masuk dalam wifi kita, lepas ni mungkin sif boleh buat thread bagaimana nak protect wifi sendiri dan bagaimana nak block orang yang dah ceroboh/hack wifi kita.. 😁👍
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Bgus sif, teruskan usaha anda, ramai yang nak belajar crack wifi orang lain, bagi Anip baik belajar untuk protect wifi sendiri dari diceroboh, belajar block orang luar yang dah masuk dalam wifi kita, lepas ni mungkin sif boleh buat thread bagaimana nak protect wifi sendiri dan bagaimana nak block orang yang dah ceroboh/hack wifi kita.. 😁👍
hehe tq tp Sif x expert lg pasal wifi ni tp ade je thread kamu bole tanya papa sif @Zetech
 

Zetech

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
742
2,192
115.135.195.197
DragonCoin
8,292.00
Hmmm tp kalau x silap 2 kali ke bape je bole reset password...kena tanya papa nih @Zetech papa nk tanya kita bole reset password wifi bape kali?
tngk atas wifi jugak jenis ape...hari2 boleh tukar... better 8 jam sehari.. tpi buat ape nk change hari2 hahaha ... 3/2 bulan sekali dh ok dh.. tpi kalau tngk wifi tu mcm suspicious.. ramai user ke.. tukar terus la.. ape tunggu lg😂

btw saya pn tk expert wifi juga... hanya share perkara2 yg saya thu je.. huhu
 

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,850
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
Wslam sif ,ajak dia jumpa 1 by 1
 

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,800
DragonCoin
4,040.00
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
mantap sif
 

AlifNajmie

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
322
383
DragonCoin
2,714.00
Redmi Note 11 Pro
Assalamualaikum...Sapa2 yg baca thread Sif yg toturial tu....Kalau baca tu dan wat untuk kejahatan Sif x kan halalkan ilmu org guna untuk kegiatan kejahatan sif tidak akan halalkan sama sesekali contohnya org di bawah ni dia nk belajar crack password wifi Tujuan nya nk curi wifi mmg x la....Sif ajar org yg guna kebaikan...Kalau org2 facebook tanya sif akan tanya satu jew apakah tujuan anda? (dlm bahasa english)
Betul tu sif...jangan ajar dia kalau niat nak belajar untuk buat jahat. Allah tak suka orang macam ni.
 
  • Like
Reactions: M4LiQU3 and Zetech