PERKARA PALING HAMPEH/ FED UP/ STRESS YANG ANDA LAKUKAN HARI INI

adrelina

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
15
109
Kuala Lumpur
DragonCoin
5,960.00
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
 

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
Arini saya rasa nak buang org dalam sungai. Rasa tak puas hati.. Kalau naj service buang org dalam sungai, sila contact saya.
 

ShahrulHalim

Moderator
DFM Administrator
LV
0
 
5 Jun 2021
3,733
20,470
34
Aqsa
dragonforce.io
DragonCoin
66,458,989.00
Mystery Box [ LEGENDARY ] πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Tart Nenas
Angry Lion
Perodua Kancil
Black Dragon
Shark
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
Aduhhh samalah perasaan kalau rekod video tapi tak record pun kat kamera hmmm
Arini saya rasa nak buang org dalam sungai. Rasa tak puas hati.. Kalau naj service buang org dalam sungai, sila contact saya.
Dah ok ke tu?
 

Lynn senyum

Kipoci
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
445
6,907
From the hearts of Palestinians
DragonCoin
9,504,602.00
Tart Nenas
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
Well feel u... In the end all mkn je jawap yer... YEAH YEAH ALHAMDULILLAH hari ni sa stress yg amat tp sbb tu jugak hal yg sa palink riso kan da x perlu riso... Alhamdulilah... Well di setiap kegelapan ada cahaya kikiki.. πŸ™‚πŸ™‚ Apapun @adrelina sila do again ur Vr hahaha... Dayat jgn x dayat πŸ™‚πŸ™‚
 

PAI

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
12 Jul 2021
72
83
DragonCoin
9,315.00
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
Cas phone tadi... Plug TK hidup😭😭 dhla
 
  • Like
Reactions: adrelina

Anniehwehwe

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
349
5,714
reptile addicts
twitter.com
DragonCoin
2,009.00
Black Dragon
Fire Red Dragon
Frost Dragon
Ancient Dragon
Rawr The Fat Tiger
Small PO The Panda
hari ni berlari sebb join VR... biasanya akan sesekali tgk jam sebb nak cek distance. tapi hari ni tak tgk langsung. lari je ikut kaki melangkah. bila dah stop tgk jam... damnnnnn lupa tekan start kat jam.. jauh kot lari hari ni... 😩😩😩😩😩.. fed up punya pasal balik rumah makan banyak2....
harini tulis tahriri (buku tulis tahfiz) tau ii salah ms aaaaa lepas tu kena ulang balik dari mula 😭😭😭
 
  • Like
Reactions: adrelina

adrelina

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
15
109
Kuala Lumpur
DragonCoin
5,960.00
Arini saya rasa nak buang org dalam sungai. Rasa tak puas hati.. Kalau naj service buang org dalam sungai, sila contact saya.
marah bebenor ni

Well feel u... In the end all mkn je jawap yer... YEAH YEAH ALHAMDULILLAH hari ni sa stress yg amat tp sbb tu jugak hal yg sa palink riso kan da x perlu riso... Alhamdulilah... Well di setiap kegelapan ada cahaya kikiki.. πŸ™‚πŸ™‚ Apapun @adrelina sila do again ur Vr hahaha... Dayat jgn x dayat πŸ™‚πŸ™‚
kna buat. rugi bayar.. haha

harini tulis tahriri (buku tulis tahfiz) tau ii salah ms aaaaa lepas tu kena ulang balik dari mula 😭😭😭
kalau anak sy salah tulis jawi pun sy boleh bad mood
 
  • Like
Reactions: Lynn senyum