PERKARA YANG MENIMBULKAN PERTANYAAN

Status
Not open for further replies.

yuno

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
31 May 2021
254
751
19
dari tanah ke tanah
DragonCoin
5.00
Thinkpad x1
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
██╗░░░██╗██╗░░░██╗███╗░░██╗░█████╗░
╚██╗░██╔╝██║░░░██║████╗░██║██╔══██╗
░╚████╔╝░██║░░░██║██╔██╗██║██║░░██║
░░╚██╔╝░░██║░░░██║██║╚████║██║░░██║
░░░██║░░░╚██████╔╝██║░╚███║╚█████╔╝
░░░╚═╝░░░░╚═════╝░╚═╝░░╚══╝░╚════╝░

Wei geng aku nk tnye..knpe korang..knpe kong nk sangt and shok sgnt nk hack game tu eh..?? SRS AKU X FHM KNPE?HUHHH
Bagi aku lah kan..sesiape yang hack game ni..sebenarnye die noob au..sebb tu die suke hack game..


JANGN TERASE EHH...JUST TNYE JE..NAD BAGI PENDAPAT.. 😅 😅 😅 😅
 

Grimmy081

DFM Bawang Rangers
DFM Bawang Rangers
LV
0
 
5 Jun 2021
2,293
26,490
In your darkest nighmare
DragonCoin
9,356.00
Tart Nenas
Dragon Nest (드래곤네스트)
Eagle
Black Dragon
Rawr The Fat Tiger
Ancient Piranha
██╗░░░██╗██╗░░░██╗███╗░░██╗░█████╗░
╚██╗░██╔╝██║░░░██║████╗░██║██╔══██╗
░╚████╔╝░██║░░░██║██╔██╗██║██║░░██║
░░╚██╔╝░░██║░░░██║██║╚████║██║░░██║
░░░██║░░░╚██████╔╝██║░╚███║╚█████╔╝
░░░╚═╝░░░░╚═════╝░╚═╝░░╚══╝░╚════╝░

Wei geng aku nk tnye..knpe korang..knpe kong nk sangt and shok sgnt nk hack game tu eh..?? SRS AKU X FHM KNPE?HUHHH
Bagi aku lah kan..sesiape yang hack game ni..sebenarnye die noob au..sebb tu die suke hack game..


JANGN TERASE EHH...JUST TNYE JE..NAD BAGI PENDAPAT.. 😅 😅 😅 😅
Sey hack gta san andreas jek 😂😂😂😂
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,486
5,206
21
DragonCoin
5,660.00
██╗░░░██╗██╗░░░██╗███╗░░██╗░█████╗░
╚██╗░██╔╝██║░░░██║████╗░██║██╔══██╗
░╚████╔╝░██║░░░██║██╔██╗██║██║░░██║
░░╚██╔╝░░██║░░░██║██║╚████║██║░░██║
░░░██║░░░╚██████╔╝██║░╚███║╚█████╔╝
░░░╚═╝░░░░╚═════╝░╚═╝░░╚══╝░╚════╝░

Wei geng aku nk tnye..knpe korang..knpe kong nk sangt and shok sgnt nk hack game tu eh..?? SRS AKU X FHM KNPE?HUHHH
Bagi aku lah kan..sesiape yang hack game ni..sebenarnye die noob au..sebb tu die suke hack game..


JANGN TERASE EHH...JUST TNYE JE..NAD BAGI PENDAPAT.. 😅 😅 😅 😅
Entah lh ... bukan nak kecikkn hati sesiapa pun, tapi tak ada faedah pun hack game tk kesah game apa offline ke online ke... Usaha kita nak kejar level atau apapun tu pun dengan usaha hack je ..mcm taknak ada pengalaman kat situ .. maaf kalau komen ni negatif atau merapu..
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,696
DragonCoin
141,396,374.00
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Sey hack gta san andreas jek 😂😂😂😂
Hahahha
Entah lh ... bukan nak kecikkn hati sesiapa pun, tapi tak ada faedah pun hack game tk kesah game apa offline ke online ke... Usaha kita nak kejar level atau apapun tu pun dengan usaha hack je ..mcm taknak ada pengalaman kat situ .. maaf kalau komen ni negatif atau merapu..

Xtw lh hha..mngkin nk tmbah rank ?

Nak tanya juga tak bosan ke main game sambil on hack. Macam main dengan bot dah

sebab dia nak bagitau dia lebih power hacking dari main game ermm,, risauuu
Ok,Bg jawapan aku sebagai gamer....Mcm ni org sebernanya berusaha untuk mendapatkan rank tertinggi untuk menujukkan dia hebat dan melatihkan diri diorang jd hebat...Ini pasal rank tp kalau Hack diamond atau Uc tu diorang wat kerana diamond dan Uc tu kena bayar ramai yg sanggup bayar beribu2 untuk mendapatkan skin yg bagus contoh skin legend bg ML Dia bole cecah dlm RM500 atau lebih ini kalau ade skin yg mantap2 dipanggil sultan(org kaya) Soo kalau ade skin mantap atau mahal diorang digelarkan diri diorang sultan sbb tu ramai nk cari account mcm ni..Ini pendapat aku tp aku jugak tergolong ni gak tetapi sejak phone pecah and tau forum aku jd kurang soo ade impak baik disini bg yg betul2 nk belajar Ilmu IT ni...Phone pecah ni baru je lg hehehe sbb stress semua gamer dpt rasa apa aku rasa aku rasa bagus kalau admin buat Thread Gaming bole wat toturial untuk mencegah menjadi mcm ni..Ini sahaja pendapat aku...Kalau salah maafkan ye saya hanya bg pendapat
 

yuno

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
31 May 2021
254
751
19
dari tanah ke tanah
DragonCoin
5.00
Thinkpad x1
Oyen The Arrogant Cat
Eagle
sebab dia nak bagitau dia lebih power hacking dari main game ermm,, risauuu
ehhh bukannnn!!!

Hahahha







Ok,Bg jawapan aku sebagai gamer....Mcm ni org sebernanya berusaha untuk mendapatkan rank tertinggi untuk menujukkan dia hebat dan melatihkan diri diorang jd hebat...Ini pasal rank tp kalau Hack diamond atau Uc tu diorang wat kerana diamond dan Uc tu kena bayar ramai yg sanggup bayar beribu2 untuk mendapatkan skin yg bagus contoh skin legend bg ML Dia bole cecah dlm RM500 atau lebih ini kalau ade skin yg mantap2 dipanggil sultan(org kaya) Soo kalau ade skin mantap atau mahal diorang digelarkan diri diorang sultan sbb tu ramai nk cari account mcm ni..Ini pendapat aku tp aku jugak tergolong ni gak tetapi sejak phone pecah and tau forum aku jd kurang soo ade impak baik disini bg yg betul2 nk belajar Ilmu IT ni...Phone pecah ni baru je lg hehehe sbb stress semua gamer dpt rasa apa aku rasa aku rasa bagus kalau admin buat Thread Gaming bole wat toturial untuk mencegah menjadi mcm ni..Ini sahaja pendapat aku...Kalau salah maafkan ye saya hanya bg pendapat
salut kau brooo
 

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,486
5,206
21
DragonCoin
5,660.00
Hahahha







Ok,Bg jawapan aku sebagai gamer....Mcm ni org sebernanya berusaha untuk mendapatkan rank tertinggi untuk menujukkan dia hebat dan melatihkan diri diorang jd hebat...Ini pasal rank tp kalau Hack diamond atau Uc tu diorang wat kerana diamond dan Uc tu kena bayar ramai yg sanggup bayar beribu2 untuk mendapatkan skin yg bagus contoh skin legend bg ML Dia bole cecah dlm RM500 atau lebih ini kalau ade skin yg mantap2 dipanggil sultan(org kaya) Soo kalau ade skin mantap atau mahal diorang digelarkan diri diorang sultan sbb tu ramai nk cari account mcm ni..Ini pendapat aku tp aku jugak tergolong ni gak tetapi sejak phone pecah and tau forum aku jd kurang soo ade impak baik disini bg yg betul2 nk belajar Ilmu IT ni...Phone pecah ni baru je lg hehehe sbb stress semua gamer dpt rasa apa aku rasa aku rasa bagus kalau admin buat Thread Gaming bole wat toturial untuk mencegah menjadi mcm ni..Ini sahaja pendapat aku...Kalau salah maafkan ye saya hanya bg pendapat
Duit tu dh boleh buat menabung ...
Kan
 

Enciksaupi

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
5 Jun 2021
574
639
Mafia Security Cyber
mafiasecurity.com.my
DragonCoin
6,015.00
██╗░░░██╗██╗░░░██╗███╗░░██╗░█████╗░
╚██╗░██╔╝██║░░░██║████╗░██║██╔══██╗
░╚████╔╝░██║░░░██║██╔██╗██║██║░░██║
░░╚██╔╝░░██║░░░██║██║╚████║██║░░██║
░░░██║░░░╚██████╔╝██║░╚███║╚█████╔╝
░░░╚═╝░░░░╚═════╝░╚═╝░░╚══╝░╚════╝░

Wei geng aku nk tnye..knpe korang..knpe kong nk sangt and shok sgnt nk hack game tu eh..?? SRS AKU X FHM KNPE?HUHHH
Bagi aku lah kan..sesiape yang hack game ni..sebenarnye die noob au..sebb tu die suke hack game..


JANGN TERASE EHH...JUST TNYE JE..NAD BAGI PENDAPAT.. 😅 😅 😅 😅
Sebenarnya org hack ni diatas hobi mereka . Hanya untuk kesenangan dalam game . Tu jer
 
  • Like
Reactions: scarlet and Latz
Status
Not open for further replies.