Questions Pertanyaan Tentang DragonForce Malaysia

Hana888

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
25 Sep 2021
14
11
DragonCoin
33.79
Waalaikumsalam hi, selamat datang ke DFM 👋😊 Awak boleh explore dulu forum ni & selesakan diri awak dengan komuniti ni ya.Jika awak ada sebarang soalan jangan segan untuk bertanya.Enjoy berforum🎊🎉
Terima kasih yea
,masih lagi explore,nak tanya takut tak kena subjek..heheh.just monitor dulu.cuma nk tahu.forum apa Kita nak masuk kalau nak tanya tentang bidang hacker nie yea.sebab I zero knowledge, bukan nak tanya pasal subjek pembelajaran Tapi tentang background dragonforce yg mungkin I tak tahu.Dimana dgn kepakaran yg ada bukan setakat menjadi “tentera Alam maya” Tapi mereka sebenarnya mewujudkan platform atau software atau games,atau aplikasi under dragonforce as security pada platform yg di wujud kan mereka sendiri.you know 1 tahap beberapa hari nie,i terpikir you guys Ada platform like Alibaba.com Dan Ebay untuk rakyat Malaysia.🤣🤣🤣🤣
funny me😜

1. Adakah mereka Ada sofware atau ceburi bidang perniagaan DALAM Aspek keselamatan pada laman2 web yang mengunakan khidmat diorg?

2.Adakah kelebihan hacker tidak terhad hanya pada bidang pengodaman?

maaf,I nak tahu sgt.dah beberapa hari nie,I nak tanya Tapi takut🤣.
takut di ketawa kn☺️.
hari nie dh Tak boleh Tahan dah.I kena tanya jugak🤣