Announcement Pertukaran Barisan Hackers DragonForce Malaysia

DFM Staff Announcement Prefix

UlatKomputer

Memerhati Gerak Geri Anda
DFM Staff
LV
0
 
11 Jun 2021
348
5,939
DragonCoin
3,152,053.00
Dota 2
White House
Villa DFM
Rolls-Royce Boat Tail
header.png

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan
HACKER.png
atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan HACKER.png .

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


 
Last edited:

BuBat

DragonForce Esport
DFM Leader
LV
0
 
5 Jun 2021
1,305
2,545
HQ DragonForce Esport
DragonCoin
4,340.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


semoga abg @riiotsun maju jaya dan sentiasa berada dalam keadaan baik
 

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Tahniah @xrrxiy kerana menjadi leader & Selamat maju jaya kepada cip @riiotsun semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


 
Last edited:
  • Like
Reactions: GhostP4in and XP3RT

Aceofspade

Forum Moderator
DFM Sub Moderator
LV
0
 
30 May 2021
6,445
36,567
Dragonforce Malaysia
DragonCoin
10,174,334.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


Tahniah my share patner @xrrxiy dan cip @Kartoon .. Semoga menjadi leader mantap seperti mantan guru riot... Cikgu riot we loved u cikgu.. 😊
 
Last edited:

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,799
DragonCoin
4,040.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


terbaik..min notepad tu double tag
 
  • Like
Reactions: XP3RT and Jaring

riiotsun

DFM Hacker
DFM Member
LV
0
 
2 Jun 2021
477
1,692
DragonCoin
9,793.00
Thanks @UlatKomputer dan DF family semua terutama sekali mimin @PisauCukur & @DirbusterX sebab memahami atas pengunduran diri ni.
Bnyak yg aku belajar sepanjang stay kat DF dan dari zaman study lagi dah simpan niat nak be one of DF family akhirnya tercapai dah. terima kasih sekali lagi.

Long Live Dragon Force Malaysia and stay loyal, Happy Hacking!
 
Last edited:

Faizal

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
2 Jun 2021
116
257
Kuala lumpur
DragonCoin
7,730.00

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


Trus maju guys...mantapkn barisan alam maya
 
  • Like
Reactions: XP3RT

Jaring

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 Jun 2021
0
12
DragonCoin
2,000.00
Ulat Gonggok Gergasi
Angry Lion
Mac OS
iOS
Microsoft Windows
Android
Thanks @UlatKomputer dan DF family semua terutama sekali mimin @PisauCukur & @DirbusterX sebab memahami atas pengunduran diri ni.
Bnyak yg aku belajar sepanjang stay kat DF dan dari zaman study lagi dah simpan niat nak be one of DF family akhirnya tercapai dah. terima kasih sekali lagi.

Long Live Dragon Force Malaysia and stay loyal, Happy Hacking!
Semoga dipermudahkan segala urusan cip.. Aminnn 🤲
 
  • Like
Reactions: XP3RT

GhostP4in

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
22 Jul 2021
214
581
unknown
DragonCoin
8,165.00
Eagle

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Merujuk kepada tajuk, terdapat beberapa pertukaran dalam barisan View attachment 9733 atas beberapa faktor yang telah dibincangkan di antara pihak pengurusan DragonForce Malaysia dan View attachment 9733.

Berikut merupakan barisan yang baharu.



Saya mewakili komuniti DragonForce Malaysia mengucapkan jutaan terima kasih kepada @riiotsun di atas sumbangan beliau sepanjang menjadi leader Hacker. Bagi membalas jasa beliau, pihak pengurusan DragonForce Malaysia masih mengekalkan title Hacker kepada beliau. Kami mendoakan agar segala urusan @riiotsun dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam bidang yang anda ceburi dalam kehidupan sebenar.

Kepada mana-mana ahli yang ingin menjadi Hacker, bolehlah ikuti program Merdeka CTF: Mencari Jalur Gemilang anjuran Hacker yang akan bermula pada 27 Ogos 2021, 11 malam sehingga 30 Ogos 2021, 11 malam.


Congratulations... Terbaik
 
  • Like
Reactions: Jaring