Pesanan ikhlas

Status
Not open for further replies.

1lH4M

DFM Member
DFM Member
Assalamualaikum, semua saya harap Korang sihat dan bahagia tanpa saya buat sementara waktu 😞🤧 just nak pesan kat Korang NIH, tolonglah jangan banyak mencarut, saya tegur ni sebab sekarang ni dah banyak yang mencarut, bahkan budak-budak pun ada yg pandai mencarut, jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memesan kepada kamu semua untuk elakkan daripada mengeluarkan kata-kata kesat atau carutan,bukan apelah saya pun bukan sempurna sangat,bukan tak mencarut langsung ye lah tengah geram kadang-kadang ayat panjang karangan pun boleh keluar time marah, saya bukan ape lah, saya sebagai seorang lelaki yang tak baik tak jahat mungkin saya seorang yang jahat, saya tak dapat nak menggelar diri saya seorang yang baik ,saya tak layak mengatakan diri saya ni baik sebab saya pun ada kejahatan yang saya pernah buat pada masa lalu, cuma saya minta kurangkan mencarut kalau rasa susah pun paksa diri slow slow insyaAllah akan berjaya suatu hari nanti, saya bukan ape lah, saya cuma pesan kepada kawan-kawan semua dan ingin beritahu bahawa saya amat mencintai kamu semua, thanks sebab buat saya happy,sekian... @Falcon98 kalau tak kemas, tolong kemaskan thread saya,

Sekian terima kasih,

HXM,1/8/2021
 

1lH4M

DFM Member
DFM Member
Assalamualaikum, semua saya harap Korang sihat dan bahagia tanpa saya buat sementara waktu 😞🤧 just nak pesan kat Korang NIH, tolonglah jangan banyak mencarut, saya tegur ni sebab sekarang ni dah banyak yang mencarut, bahkan budak-budak pun ada yg pandai mencarut, jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memesan kepada kamu semua untuk elakkan daripada mengeluarkan kata-kata kesat atau carutan,bukan apelah saya pun bukan sempurna sangat,bukan tak mencarut langsung ye lah tengah geram kadang-kadang ayat panjang karangan pun boleh keluar time marah, saya bukan ape lah, saya sebagai seorang lelaki yang tak baik tak jahat mungkin saya seorang yang jahat, saya tak dapat nak menggelar diri saya seorang yang baik ,saya tak layak mengatakan diri saya ni baik sebab saya pun ada kejahatan yang saya pernah buat pada masa lalu, cuma saya minta kurangkan mencarut kalau rasa susah pun paksa diri slow slow insyaAllah akan berjaya suatu hari nanti, saya bukan ape lah, saya cuma pesan kepada kawan-kawan semua dan ingin beritahu bahawa saya amat mencintai kamu semua, thanks sebab buat saya happy,sekian... @Falcon98 kalau tak kemas, tolong kemaskan thread saya,

Sekian terima kasih,

HXM,1/8/2021
Maaf sebab saya pakai fon je ni😞
 

GadisWhiteHat

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
980
2,800
DragonCoin
4,040.00
Assalamualaikum, semua saya harap Korang sihat dan bahagia tanpa saya buat sementara waktu 😞🤧 just nak pesan kat Korang NIH, tolonglah jangan banyak mencarut, saya tegur ni sebab sekarang ni dah banyak yang mencarut, bahkan budak-budak pun ada yg pandai mencarut, jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memesan kepada kamu semua untuk elakkan daripada mengeluarkan kata-kata kesat atau carutan,bukan apelah saya pun bukan sempurna sangat,bukan tak mencarut langsung ye lah tengah geram kadang-kadang ayat panjang karangan pun boleh keluar time marah, saya bukan ape lah, saya sebagai seorang lelaki yang tak baik tak jahat mungkin saya seorang yang jahat, saya tak dapat nak menggelar diri saya seorang yang baik ,saya tak layak mengatakan diri saya ni baik sebab saya pun ada kejahatan yang saya pernah buat pada masa lalu, cuma saya minta kurangkan mencarut kalau rasa susah pun paksa diri slow slow insyaAllah akan berjaya suatu hari nanti, saya bukan ape lah, saya cuma pesan kepada kawan-kawan semua dan ingin beritahu bahawa saya amat mencintai kamu semua, thanks sebab buat saya happy,sekian... @Falcon98 kalau tak kemas, tolong kemaskan thread saya,

Sekian terima kasih,

HXM,1/8/2021
walaikumsalam.. hai.. kalau ada yg mencarut, atau perkataan yg tidak elok, report je kpd admin
 
  • Love
Reactions: 1lH4M

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,408
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum, semua saya harap Korang sihat dan bahagia tanpa saya buat sementara waktu 😞🤧 just nak pesan kat Korang NIH, tolonglah jangan banyak mencarut, saya tegur ni sebab sekarang ni dah banyak yang mencarut, bahkan budak-budak pun ada yg pandai mencarut, jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memesan kepada kamu semua untuk elakkan daripada mengeluarkan kata-kata kesat atau carutan,bukan apelah saya pun bukan sempurna sangat,bukan tak mencarut langsung ye lah tengah geram kadang-kadang ayat panjang karangan pun boleh keluar time marah, saya bukan ape lah, saya sebagai seorang lelaki yang tak baik tak jahat mungkin saya seorang yang jahat, saya tak dapat nak menggelar diri saya seorang yang baik ,saya tak layak mengatakan diri saya ni baik sebab saya pun ada kejahatan yang saya pernah buat pada masa lalu, cuma saya minta kurangkan mencarut kalau rasa susah pun paksa diri slow slow insyaAllah akan berjaya suatu hari nanti, saya bukan ape lah, saya cuma pesan kepada kawan-kawan semua dan ingin beritahu bahawa saya amat mencintai kamu semua, thanks sebab buat saya happy,sekian... @Falcon98 kalau tak kemas, tolong kemaskan thread saya,

Sekian terima kasih,

HXM,1/8/2021
ok je awak punya thread ni. Takde yang nak dikemaskan lagi kot. Asalkan apa yang awak nak bagitau dalam thread awak tu ada, takde perkataan mencarut and sesuai untuk semua orang baca. Lagipun thread awak ni mungkin akan akan dapat menyedarkan orang lain. Saya tak pandai sangat nak check ayat. Maaf tau, tapi saya rasa thread awak dah okay
 

mczetto

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
1 Aug 2021
14
10
HQ Jelatek
DragonCoin
6,100.00
Assalamualaikum, semua saya harap Korang sihat dan bahagia tanpa saya buat sementara waktu 😞🤧 just nak pesan kat Korang NIH, tolonglah jangan banyak mencarut, saya tegur ni sebab sekarang ni dah banyak yang mencarut, bahkan budak-budak pun ada yg pandai mencarut, jadi saya mengambil kesempatan ini untuk memesan kepada kamu semua untuk elakkan daripada mengeluarkan kata-kata kesat atau carutan,bukan apelah saya pun bukan sempurna sangat,bukan tak mencarut langsung ye lah tengah geram kadang-kadang ayat panjang karangan pun boleh keluar time marah, saya bukan ape lah, saya sebagai seorang lelaki yang tak baik tak jahat mungkin saya seorang yang jahat, saya tak dapat nak menggelar diri saya seorang yang baik ,saya tak layak mengatakan diri saya ni baik sebab saya pun ada kejahatan yang saya pernah buat pada masa lalu, cuma saya minta kurangkan mencarut kalau rasa susah pun paksa diri slow slow insyaAllah akan berjaya suatu hari nanti, saya bukan ape lah, saya cuma pesan kepada kawan-kawan semua dan ingin beritahu bahawa saya amat mencintai kamu semua, thanks sebab buat saya happy,sekian... @Falcon98 kalau tak kemas, tolong kemaskan thread saya,

Sekian terima kasih,

HXM,1/8/2
betul. waktu pandemik ni ramai yg emosinya tak stabil dan terganggu hmm
 
  • Like
Reactions: 1lH4M
Status
Not open for further replies.