Petandingan Siapa "Click" Paling Banyak [popcat click]

Falcon98

BANNED!!
Banned User
LV
0
 
6 Jun 2021
2,666
30,407
San Francisco, Malaysia
reusagi98.blogspot.com
DragonCoin
14,482,745.00
Tart Nenas
Apple Macbook Pro 13
Redmi Note 11 Pro
DJI Mavic Pro
Samsung Galaxy Z FLIP 3
Apple TV
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

1628749192666.png

UPDATE !
F12 > Console > Paste

var event = new KeyboardEvent('keydown', { key: 'g', ctrlKey: true }); setInterval(function(){ for (i = 0; i < 100; i++) { document.dispatchEvent(event); } }, 0);

if guna phone,
buka site https://popcat.click guna browser chrome .
copy code dibawah paste dekat "web address bar" browser chrome anda.
*Make Sure Anda Type javascript: di awal code seperti ini, dan paste semua code itu, then Enter !
1628864691751.png

var event = new KeyboardEvent('keydown', { key: 'g', ctrlKey: true }); setInterval(function(){ for (i = 0; i < 100; i++) { document.dispatchEvent(event); } }, 0);

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat Console browser yang ni 👇


Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
 
Last edited by a moderator:

kimikasa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
25 Jul 2021
54
137
DragonCoin
4,200.00
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

View attachment 8953


F12 > Console > Paste (()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat browser yang ni 👇


Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
Korea Utara pun main jugak, ade sorg terlepas 😂
 

Attachments

  • Screenshot_20210812_135958.jpg
    Screenshot_20210812_135958.jpg
    169.4 KB · Views: 63

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

View attachment 8953


F12 > Console > Paste (()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat browser yang ni 👇


Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
Waalaikumusalam mcm mana nk paste code tu?
 
  • Like
Reactions: raeus and KukuKaka

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,694
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

View attachment 8953


F12 > Console > Paste (()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat browser yang ni 👇


Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
Ok kak dh buat hehe tercopy semua tu hehe
 
  • Like
Reactions: raeus and KukuKaka

kimikasa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
25 Jul 2021
54
137
DragonCoin
4,200.00
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

View attachment 8953


F12 > Console > Paste (()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat browser yang ni 👇


Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
Ni kalau kat phone boleh ke? Maksud saye yg code tu
 
  • Like
Reactions: raeus and KukuKaka

manualize

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
28 May 2021
418
6,495
DragonCoin
8,291.00
Klaw fon nk buat cmne ye?😅 sbb sy buat kt fon
if guna phone,
buka site popcat
kt web address bar type ni copy/paste code ni . pakai chrome
javascript:(()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()
 
Last edited:

Tanah melayu

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
4 Jun 2021
882
9,849
🛑ㄒ卂几卂卄_爪乇ㄥ卂ㄚㄩ🛑
DragonCoin
4,736.00
Assalamualaikum
DFMzoners sekalian.....

Hari ini aku ada satu benda nak share dekat korang.

Pertandingan Siapa Click Paling Banyak

View attachment 8962


F12 > Console > Paste

(()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()

Cara untuk bermain:
Korang nampak kan code yang aku berikan dekat atas? Haaa...korang guna code tu dekat Console browser yang ni 👇



Nanti secara autonya, dia akan "click" dekat dalam browser itu.

Kita kena jadi yang pertama tau dalam pertandingan ini. So, cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang.


Selamat Bermain........
HAHAHAHA
 

Attachments

  • Screenshot_2021_0812_144418.jpg
    Screenshot_2021_0812_144418.jpg
    102.2 KB · Views: 12

kimikasa

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
25 Jul 2021
54
137
DragonCoin
4,200.00
boleh.
if guna phone,
buka site popcat
kt web address bar type ni copy/paste code ni . pakai chrome
javascript:(()=>{var e=new PointerEvent('pointerdown');var a = ()=>{document.dispatchEvent(e);setTimeout(a,0)};a();a();a();a();a();a();a();a();a();a();})()
Yg web adress tu yg link panjang tu kan,saye dah tekan tp tak dpt bukak, tp saye try skali lg jap
 
  • Like
Reactions: raeus and KukuKaka