Questions Please Dragonforce atau yg berkemampuan.

Status
Not open for further replies.

Mika259

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
14 Jul 2021
333
1,059
DragonCoin
24,826.00
Tolong usir lamab web ini dari google.

Ia boleh membuat kan manusia jadi kafir, menceritakan hal hal buruk tentang islam, merosakkan dan melemahkan dalil al quran, penting sangat ² tolong cepat!!! Kalau boleh saya nak Dragonforce malaysia bantu dalam hal ini.!!!! Tolonh sangat...


Yg buka jangan percaya...!!
 

Hasief

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
6 Jun 2021
2,049
4,695
DragonCoin
141,394,373.60
Eagle
Shiba Inu The Silly
Frost Dragon
Tolong usir lamab web ini dari google.

Ia boleh membuat kan manusia jadi kafir, menceritakan hal hal buruk tentang islam, merosakkan dan melemahkan dalil al quran, penting sangat ² tolong cepat!!! Kalau boleh saya nak Dragonforce malaysia bantu dalam hal ini.!!!! Tolonh sangat...


Yg buka jangan percaya...!!
Kena ddos niiiiiiii kurang ajar atau kita leak tukar kepada informational
 
  • Like
Reactions: Yuki and Naimomar

Wicther

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
16 Jun 2021
1,485
5,204
21
DragonCoin
5,650.00
Tolong usir lamab web ini dari google.

Ia boleh membuat kan manusia jadi kafir, menceritakan hal hal buruk tentang islam, merosakkan dan melemahkan dalil al quran, penting sangat ² tolong cepat!!! Kalau boleh saya nak Dragonforce malaysia bantu dalam hal ini.!!!! Tolonh sangat...


Yg buka jangan percaya...!!
Kenapa lah yang buat ni
 
  • Like
Reactions: Naimomar

Nabilah

DFM Member
DFM Member
LV
0
 
11 Jun 2021
1,591
15,460
Di dimensi yang nyata tatkala dunia ini hanya fana
DragonCoin
147,084,797.00
Lamborghini Sian
Eagle
Oyen The Arrogant Cat
White Cat The MadCat
Charlie Dame...
Ancient Dragon
Tolong usir lamab web ini dari google.

Ia boleh membuat kan manusia jadi kafir, menceritakan hal hal buruk tentang islam, merosakkan dan melemahkan dalil al quran, penting sangat ² tolong cepat!!! Kalau boleh saya nak Dragonforce malaysia bantu dalam hal ini.!!!! Tolonh sangat...


Yg buka jangan percaya...!!
Hai mika terima kasih diatas keprihatinan awak,, pihak dfm dan ahli² berkemahiran kan sini akan bantu awak.. kalau tak silap saya awak belum buat intro kan?? Kalau belum buat intro di bahagian community dengan kadar segera yer.. kalau dah buat boleh endahkan.. terima kasih🤗
 
Status
Not open for further replies.